A la Carte -keittiöt tuo Bistro-tunnelman kotikeittiöön

Keittiömaailma tuo ranskalaisen bistro-tunnelman suomalaisiin kotikeittiöihin. Uusi Bistro-keittiökonsepti on saanut inspiraationsa huippuravintoloiden ja kahviloiden kalusteista, pinnoista, väreistä ja valaisimista.

Tilaa maksuttomia keittiöesitteitä!

Tunnelmallinen bistrofiilis omassa keittiössä.Tunnelmallinen bistrofiilis omassa keittiössä.

Bistro-tunnelmaa kotikeittiöön

Ranskalaisessa bistrossa juhlistetaan rakkautta ruokaan. Bistro-tunnelman kotikeittiöön tuo A la Carten uutuus, Bistro-keittiökonsepti. Voit tutustua Suomen ensimmäiseen Bistro-keittiökokonaisuuteen nyt Espoon Keittiömaailmassa.

Bistroon kuuluu useita yhteen sulautuvia tuotteita, joilla rakennat omiin tiloihisi sopivan kokonaisuuden. Keittiö voi olla samalla minimalistinen ja hyvinkin persoonallinen, sillä Bistro-konseptissa monenlaiset elementit ja pursuava runsaus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Metalliprofiiliset avohyllyt, tummat kalusteovet metalliristikkoisine lasiovineen ja entisajan ruokakomerot luovat ravintolatunnelmaa: raaka-aineet ja astiat saavat näkyä.

Bistro Pantry on walk in -komero.Bistro Pantry on walk in -komero.
Pantry on designelementti, joka vastaa entisaikojen
isoa ruokakomeroa.Pantry on designelementti, joka vastaa entisaikojen isoa ruokakomeroa.

Bistro Pantry

Walk in -komero on designelementti, joka vastaa entisajan isoa ruokakomeroa. Nurkkaan sijoitettava 1150x1150mm kokoinen komero sisältää säilytystilaa lattiasta asti. Pantry on kätevä käyttää, avaat vain ovet ja kävelet sisään. Hyllymetrejä ja säilytystilaa on paljon. Komeron kattoon asennettavan valaistuksen myötä hyllyjen sisältö on helposti nähtävissä.

Pantryn lasikehysovet tuovat Bistro-henkisesti kaiken esille mitään peittelemättä, mutta voit valita Pantryyn myös umpinaiset ovet. A la Carten uutuus Ferro-lasikehysovessa on musta alumiinikehys ja kirkas rautalankalasi.

Bistro-seinähylly

Persoonallinen metallikehikkoinen hyllykkö on jatkettavissa, jos haluat pidemmän hyllyrivistön. Hyllyn materiaali on valittavissa keittiön ilmeeseen sopivaksi.

Seinähylly tarjoaa persoonallista säilytystilaa.Seinähylly tarjoaa persoonallista säilytystilaa.
Kattohylly antaa runsaasti tilaa saarekkeen yläpuolelle.Kattohylly antaa runsaasti tilaa saarekkeen yläpuolelle.

Bistro-kattohylly

Saarekkeen yläpuolelle kattoon kiinnitettävän kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä ovat lasia. Alimpaan metalliverkkohyllyyn voi kiinnittää vaikka koukkuja. Yrtit, kauhat ja siivilät ovat näin kokkauksen ytimessä.

Bistro-tarjoiluvaunu

Metallirunkoinen pyörin siirreltävä tarjoiluvaunu tuo lisää ja toimii pienenä saarekkeenakin. Tarjoiluvaunussa on kolme tasoa, josta keskimmäinen on metalliverkkohylly, alimmassa metallitasossa ovat pienet reunukset ja ylimmän tasovärin voit valita keittiön muihin tasoihin sopivaksi.

Metallirunkoisessa tarjoiluvaunussa on kolme
tasoa, keskimmäinen on metalliverkkoa,
alimmassa tasossa pienet reunukset ja ylimmän
tasovärin voit valita keittiön tasoväreihin.Metallirunkoisessa tarjoiluvaunussa on kolme tasoa, keskimmäinen on metalliverkkoa, alimmassa tasossa pienet reunukset ja ylimmän tasovärin voit valita keittiön tasoväreihin.

Muita uutuuksia

Muita uutuuksia ovat mm. Kollaasi keittiö, Peggi päätylevyt, Slider-liukuovet, Legrabox ja Pocketti.

Lue lisää uutuuksista tästä >>

Tilaa maksuttomia keittiöesitteitä >>

Ota yhteyttä >


 
Julkaistu
16.10.2017