Unidrain® on nykypäivän lattiakaivo

Lattiakaivo on komponentti, jolla on yllättävänkin suuri merkitys koko kylpyhuoneen toiminnallisuuden ja materiaalivalintojen kannalta. Keskellä suihkutilaa sijaitseva lattiakaivo tarkoittaa aina kaatoa neljästä suunnasta ja rajoittaa mm. lattialaattojen kokoa. Perinteiselle lattiakaivoratkaisulle on olemassa toimiva ja turvallinen vaihtoehto: Unidrain kulma- tai linjalattiakaivo. Moderni lattiakaivo on tyylikäs valinta, jolla on monia käytettävyysetuja.

Patentoidun rakenteen ansiosta unidrain-lattiakaivot ovat turvallisia käyttää. Ne ovat Suomessa VTT:n hyväksymiä ja sertifioituja käytettäväksi useamman tunnetun vesieristevalmistajan vesieristeen kanssa.

ClassicLine on unidrainin ritilävalikoima, jonka kuusi ritilävaitoehtoa edustavat
klassista, ajatonta muotoilua.ClassicLine on unidrainin ritilävalikoima, jonka kuusi ritilävaitoehtoa edustavat klassista, ajatonta muotoilua.

Maailman turvallisin linjalattiakaivo

Arkkitehti Claus Dyre sai reilut kymmenen vuotta sitten nerokkaan idean: Miksi lattiakaivoa ei voisi sijoittaa seinän viereen keskilattian sijasta? Claus Dyre kehitti unidrainin® patentoidut seinäliitokset, jotka suojaavat rakenteita.

"Pystysuorat laipat ovat ruostumatonta terästä, ja lattiakaivo ja laipat muodostavat yhden yksikön. Laipat ovat noin 5 cm korkeat, ja ne takaavat, ettei lattiakaivon vesi pääse lähellekään vettä kestämättömiä taustarakenteita. Laippojen ansiosta lattiakaivo voitiin siirtää aivan seinän viereen suihkunurkassa. Käytännössä lattiakaivo sijoitetaan valmiin seinän vierustalle, vedeneriste levitetään ja lopuksi tila laatoitetaan. Laipat tekevät unidrainista® maailman turvallisimman lattiakaivon", Unidrain A/S:n rakennustekniikasta vastaava Lasse Lyck kertoo.

Miksi valita unidrain®?

  • ainutlaatuinen, patentoitu seinälaipparakenne, joka takaa vesitiiviin liitoksen seinään ja lattiaan
  • unidrain® on helppo asentaa, sillä siinä on vain neljä osaa
  • kaikki tarpeelliset paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät
  • palkittua tanskalaista muotoilua
  • mahdollistaa suurten lattialaattojen käyttämisen
  • lattian kaato vain yhteen suuntaan – lattia on tasainen eikä vesi leviä keskelle kylpyhuonetta.

_

HighLine-sarjan lattiakaivossa ritilän tilalla on tyylikäs paneeli, jonka ympärille
jäävistä kapeista väleistä vesi valuu pois.HighLine-sarjan lattiakaivossa ritilän tilalla on tyylikäs paneeli, jonka ympärille jäävistä kapeista väleistä vesi valuu pois.
 
Julkaistu
20.3.2017