Pyydä asentajaa rekisteröimään VILPE®-huippuimurisi – saat pidemmän takuun

Pyydä asentajaa rekisteröimään VILPE®-huippuimurisi VILPE-sovelluksen kautta – siten voit saada huippuimurin moottorille ja sähköosille laajennetun viiden (5) vuoden takuun. VILPE-mobiilisovellus on ladattavissa Applelle ja Androidille sovelluskaupoista.

VILPE_katolla

Valmistaja SK Tuote Oy myöntää VILPE®-tuotteille erinomaisen pitkät takuuajat: läpivientien, poisto- ja tuuletusputkien sekä rakenteiden tuuletustarvikkeiden ja kiinnikkeiden esteettisen takuun voimassaoloaika on kymmenen (10) vuotta ja teknisen takuun voimassaoloaika kaksikymmentä (20) vuotta.

VILPE®-huippuimureiden moottoreiden ja sähköosien takuun voimassaoloaika on normaalisti kaksi (2) vuotta, mutta rekisteröimällä huippuimurin on mahdollista saada huippuimurin moottorille ja sähköosille laajennettu viiden (5) vuoden takuu. Rekisteröinti ja sitä kautta pidemmän takuuajan saaminen on mahdollista kaikille VILPE®-huippuimurimalleille. Katso mallit täältä.

Lue lisää ECo-imureista

logot

Takuutodistus

Tarkoitus on, että asentaja rekisteröi imurin asennuksen yhteydessä ja toimittaa sähköpostitse saamansa takuutodistuksen asennuskohteeseen. Muista siis antaa asentajalle oma sähköpostiosoitteesi ja pyytää asentajaa lähettämään takuutodistus siihen.

VILPE®-huippuimureitten hattuihin on kiinnitetty irrotettava tarra, joka muistuttaa asentajaa rekisteröinnistä. Lisätietoja löytyy osoitteesta VILPE.COM.

vilpe_ing
 
Julkaistu
17.3.2017