Kattoremontti bitumikatteella - suunnittelusta toteutukseen

Kun katon kunnossa ilmenee ongelmia, niihin on tartuttava. Katolle on kiivettävä heti toteamaan, mistä ongelmat johtuvat.
Paikalliset kattopulmat voidaan korjata paikkaamalla tai katon tuuletusta parantamalla, mutta kun ongelmat ovat laajempia ja katon rakenteet vaarassa jatkuvan kosteuden vuoksi tai kate alkaa tulla käyttöikänsä päähän, on syytä vaihtaa kokonaan uuteen vesikatteeseen.
Toisinaan vanha kate ja alusrakenne on sellaisessa kunnossa, että vanhaa katetta ja rakenteita ei tarvitse purkaa. Jos vuotoja on ollut paljon tai on muuten epäilystä alusrakenteiden kunnosta on syytä purkaa vanha kate pois, jotta alusrakenne päästään tutkimaan ja korjaamaan.

Korjaussuunnitelma

Kun kattoremontti on ajankohtainen, pyydetään asiantuntija tekemään katolle korjaussuunnitelma. Valmiin suunnitelman pohjalta pyydetään tarjoukset. Kaikista tarjouksista pitäisi löytyä samat materiaalit ja työvaiheet. Lisäksi vanhoissa taloissa voidaan joutua jatkamaan räystäitä, lisäeristämään yläpohjaa tai uusimaan sadevesijärjestelmä. Kun kattoa lähdetään remontoimaan, kannattaa nämäkin asiat huomioida.

Katepal-Kattajalta remontti sujuu

Kattourakan tekijöitä etsittäessä luotettavan urakoitsijan löytäminen saattaa olla hankalaa.
Yhteistyössä Katepalin kanssa toimii Katepal Kattajat -ketju, josta löytyy osaava bitumikatteen asentajayritys joka puolelle Suomea. Yritys on valikoitunut Katepal Kattajat -ketjuun vankan ja vahvan ammattitaidon ja useiden asennettujen Katepalin bitumikatteiden ansiosta. Korkea työn sekä materiaalin laatu on Katepal-kattajan kilpailuvalttina.

Katepal-kattaja on vankalla kokemuksella varustettu bitumikattoasentaja.Katepal-kattaja on vankalla kokemuksella varustettu bitumikattoasentaja.

Uusi Katepal-bitumikate

Valmis katto luovutetaan asiakkaalle hoito-ohjeiden kera. Bitumikatto on modernin rakentajan tyylikäs, viisas valinta. Kokonaisuus ratkaisee – kestävyys, uusien mallien näyttävyys, asentamisen helppous, järkevät kustannukset sekä vaivattomuus. Pintana bitumikate joustaa, mutta on tiivis. Kivisirotepinnan ansiosta jää ja lumi pysyvät katolla eikä erillisiä lumiesteitä tarvita. Kate on hiljainen sateella ja kovalla tuulellakin.

Katepal Pintari-katteen asennus ei vaadi erityistyökaluja.Katepal Pintari-katteen asennus ei vaadi erityistyökaluja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö bitumikatteesta

 
Julkaistu
25.9.2017