Rullakaihtimet tuovat uutta väriä ja ilmettä kotiin

Pitkät valoisat kesäyöt ja kirkkaasti, mutta alhaalta paistava aurinko asettavat omat haasteensa pohjoismaisen kodin valonhallinnalle. Rullakaihtimien avulla valonhallinta kodissa on helppoa.

Kaihtimet edullisesti verkkokaupasta

Osta kaihtimia edullisesti verkkokaupasta nyt rahtivapaasti!
 

Osta tästä >>


Uudet, ihanat pimentävät harmaat rullakaihtimet

Pislan valikoimissa mukana nyt uudet, ihanat pimentävät harmaat rullakaihtimet! Materiaali on helppohoitoista ja kestävää polyesteria. Kankaassa on täysin pimentävä tausta, joka on saman sävyinen kuin kangas. Kaihtimessa ommeltu kuja alalistalle ja sivusäätömekanismi.

Valikoimissa uudet, ihanat pimentävät harmaat rullakaihtimet!Valikoimissa uudet, ihanat pimentävät harmaat rullakaihtimet!

Sisustuksellinen rullakaihdin-tuoteperhe

Sisustuksellisen rullakaihdin-tuoteperheen upeat värit ja hauskat yksityiskohdat tekevät ikkunoistakin katseenvangitsijan.  Aino-, Ellen- ja Silvia-rullakaihtimet ovat kodin kaunistus, kun taas Presto Day & Night -rullakaihdin pimentää huoneen kuin huoneen tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Country style -henkisessä Pisla Aino -rullakaihtimessa katse kiinnittyy kaihtimen valkoisessa alalaidassa olevaan, päävärin sävyiseen ruudulliseen rusettinauhaan. Valittavana on neljä tyylikästä väriä: vaaleanpunainen, vaaleanharmaa, pellava ja musta.

Harmaa-valkokuvioisen Pisla Silvia -rullakaihtimen somisteena on alalaidan leikkaus. Kaihtimen hopeanväriset kannakkeet, metallinen ketju ja metallinen alatanko tekevät kaihtimesta helposti käsiteltävän ja erityisen ryhdikkään.

Pisla Aino -rullakaihdin.Pisla Aino -rullakaihdin.

Pisla Ellen -rullakaihdin

Yksivärinen Pisla Ellen -rullakaihdin on helppo asentaa paikoilleen erillisen asennuskiskon ansiosta: kiinnitetään pari ”klipsiä” kattoon ja seinään ja asetetaan kaihdin paikoilleen. Joko valkoiset, antrasiitin väriset (tummanharmaat) tai hopeiset mekanismit ja alalistat sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

Pisla Ellen -rullakaihdin.Pisla Ellen -rullakaihdin.
Pisla Silvia -rullakaihdin.Pisla Silvia -rullakaihdin.

Day & Night-kaihtimet

Lähes täydellisesti pimentävän Presto Day & Night -rullakaihtimen alalista on muotoiltu siten, että kankaat kulkevat lähellä toisiaan limikkäin, minkä ansiosta huone pimenee tehokkaasti. Valittavana on neljä eri sävyä: harmaa, beige, valkoinen ja musta.

Day&Night-kaihtimet.Day&Night-kaihtimet.

Presto Screen -kaihtimen screen-kangas siivilöi valoa

Sekä sisätiloihin että vaikkapa lasitetulle parvekkeelle sopivan Presto Screen -kaihtimen screen-kangas siivilöi valoa ja blokkaa tehokkaasti lämpöä ulospäin (jopa 95-97%) aurinkoisella säällä. Materiaali antaa myös tehokkaan näkösuojan: sen läpi näkee ulos, mutta ulkoa ei nähdä sisään. Värivaihtoehtoina: valkoinen ja vaalean harmaa.

Kaikki Pislan korkealuokkaiset rullakaihtimet valmistaa Pislan tytäryhtiö Vertex SA.

 

Osta kaihtimia tästä >>

Screen presto siivilöi valoa.Screen presto siivilöi valoa.

Rullakaihtimien mitat

Aino ja Ellen leveydet 70 cm - 200 cm, korkeus 170 cm
Silvia leveydet 70 cm - 180 cm, korkeus 170 cm
Presto D&N, pimentävä leveydet 70 cm - 180 cm, korkeus 160 cm
Presto Screen leveydet 70 cm - 200 cm, korkeus 170 cm

 

 
Julkaistu
6.3.2018