Rullakaihtimet tuovat uutta väriä ja ilmettä kotiin

Keväällä on omat haasteensa kirkkaasti ja matalalta paistavan auringon kanssa ja kesällä, kun yöt ovat valoisia. Kaihtimien avulla voit säätää sisälle tulevan valon määrää samalla tuoden sisustukseen uutta ilmettä. Rullakaihtimien avulla valonhallinta kodissa on helppoa.

Ihanat pimentävät rullakaihtimet

Pislalta löytyy laaja valikoima erilaisia rullakaihtimia. Värejä ja kuoseja löytyy hillityistä sävyistä aina voimakkaampiin ja elävämpiin. Esimerkiksi pimentävistä kaihtimista löytyy perinteisten mustan ja valkoisen lisäksi muodikas marmorikuvio. Kankaassa on täysin pimentävä tausta, joka on saman sävyinen kuin kangas. Vaihtoehtoina pimentävien kaihdinten lisäksi on myös läpikuultavia kuoseja. Materiaali on helppohoitoista ja kestävää polyesteria. Kaihtimissa on ommeltu kuja alalistalle tai vaihtoehtoisesti metallinen, ovaalin muotoinen alalista ja sivusäätömekanismi. Kaihtimia on saatavana standardimitoitettuna tai niitä voi tilata mittatilaustyönä omien ikkunoiden mittojen mukaan.

Pimentävissä Polar-kankaissa kaihtimien tausta on valkoinen, joka pitää valon pois makuuhuoneesta. Valkoinen väri heijastaa parhaiten auringonvaloa takaisin. Värivaihtoehtoina valkoinen, luonnonvalkoinen, sininen ja musta. Pislan Visualisointi-työkalun avulla voit testata, minkä väriset kaihtimet sopivat omaan sisutukseen.

Katso vinkit kaihtimien mitoitukseen >>

Kaunis harmaa rullakaihdinKaunis harmaa rullakaihdin

Kevyet ja kauniit bamburullakaihtimet

Kauniit bamburullakaihtimet tuovat luonnonläheisyyttä huoneeseen. Ne ovat kauniita sisustuselementtejä, jotka toimivat myös näkösuojana. Bamburullakaihtimet on valmistettu ohuista, tiheään ladotuista bambupuikoista. Kaihtimia löytyy viisi eri kokovaihtoehtoa kolmessa eri sävyssä. Jokaisen sisustukseen löytyvät sopivat värit, jotka ovat valkoinen, tummanruskea ja musta. Ikkunan pintaan asennettavat kaihtimet voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Pakkaukseen kuuluvat kannattimet sopivat kumpaan asennustapaan tahansa. Pikalukon ansiosta kaihtimet ovat erittäin helppokäyttöisiä. 

Sisustuksellinen rullakaihdintuoteperhe

Sisustuksellisen rullakaihdintuoteperheen upeat värit ja hauskat yksityiskohdat tekevät ikkunoistasi katseenvangitsijan. Aino-, Ellen- ja Silvia-rullakaihtimet ovat kodin kaunistus, kun taas Presto Day & Night -rullakaihdin pimentää huoneen kuin huoneen tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Country style -henkisessä Pisla Aino -rullakaihtimessa katse kiinnittyy kaihtimen valkoisessa alalaidassa olevaan, päävärin sävyiseen ruudulliseen rusettinauhaan. Valittavana on neljä tyylikästä väriä: vaaleanpunainen, vaaleanharmaa, pellava ja musta.

Harmaa-valkokuvioisen Pisla Silvia -rullakaihtimen somisteena on alalaidan leikkaus. Kaihtimen hopeanväriset kannakkeet, metallinen ketju ja metallinen alatanko tekevät kaihtimesta helposti käsiteltävän ja erityisen ryhdikkään.

Pisla Aino -rullakaihdin.Pisla Aino -rullakaihdin.

Kaihtimet edullisesti Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Osta tästä >>


Day & Night -kaihtimet

Day&Night kaihdin on erittäin kaunis kaihdin, joka sopii monenlaisiin koteihin ja käyttötarkoituksiin. Kaihtimen kuosissa on vaakasuunnassa vuorotellen läpinäkyvä kaistale ja värillinen, peittävä kaistale. Kaihdin toimii kuten tavallinen rullakaihdin, sen saa vedettyä ylös täysin auki tai alas kokonaan kiinni. Kaihtimen avulla voidaan myös säädellä sisään tulevan valon määrää ja sisätilojen tunnelmaa liikuttamalla kaihtimen kankaita eli kankaan peittäviä ja läpinäkyviä kaistaleita päällekkäin. Kun peittävät värikaistaleet ovat liikutettu kiinniasentoon on kaihdin lähes täydellisesti pimentävä. Presto Day & Night -rullakaihtimen alalista on muotoiltu siten, että kankaat kulkevat lähellä toisiaan limittäin ja siten sulkevat valon kulun lähes kokonaan. Valittavana on neljä kaunista sävyä: harmaa, beige, valkoinen ja musta.

Day & Night -kaihtimetDay & Night -kaihtimet

Pisla Ellen -rullakaihdin

Yksivärinen Pisla Ellen -rullakaihdin on helppo asentaa paikoilleen erillisen asennuskiskon ansiosta: kiinnitetään pari ”klipsiä” kattoon ja seinään ja asetetaan kaihdin paikoilleen. Joko valkoiset, antrasiitin väriset (tummanharmaat) tai hopeiset mekanismit ja alalistat sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

Pisla Ellen -rullakaihdin.Pisla Ellen -rullakaihdin.
Pisla Silvia -rullakaihdin.Pisla Silvia -rullakaihdin.

Presto Screen -kaihtimen screen-kangas siivilöi valoa

Sekä sisätiloihin että vaikkapa lasitetulle parvekkeelle sopivan Presto Screen -kaihtimen screen-kangas siivilöi valoa ja blokkaa tehokkaasti lämpöä ulospäin (jopa 95-97%) aurinkoisella säällä. Materiaali antaa valoisaan vuodenaikaan myös tehokkaan häikäisy- ja näkösuojan; sen läpi näkee ulos, mutta ulkoa ei nähdä sisään. Kaihtimesta näkee lävitse aina valoisampaan suuntaan. Huomioi siis, että pimeällä, jos huoneessa on valot, näkyy myös ulkoa sisälle.
Värivaihtoehtoina: valkoinen ja vaalean harmaa.

Kaikki Pislan korkealuokkaiset rullakaihtimet valmistaa Pislan tytäryhtiö Vertex SA.

 

Osta kaihtimia tästä >>

Screen presto siivilöi valoa.Screen presto siivilöi valoa.
 
Päivitetty
17.4.2020