• Etusivu
  • Rakentaminen

Perinteinen materiaali uudella tyylillä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 09.03.2017
20173_48545.jpg

Kovan ja pehmeän liitto. Modernit hirsikodit antavat mahdollisuuksia moneen.

Pitkät ristinurkat, pyöröhirsi ja pienet ikkunat sekä huoneet. Vastasiko tämä kuvaus mahdollisesti ajatustasi hirsitaloista? Hirsitalojen historiassa tuo on joskus saattanutkin vastata todellisuutta.
Tämän päivän hirrestä valmistetut kodit ovat kuitenkin jotain aivan muuta – jos niin haluat.

Usean materiaalin liitto

Hirren hyvät ominaisuudet on tunnettu jo vuosikymmeniä, ehkä peräti vuosisatoja. Puu on luonnollinen materiaali, jolla on havaittu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Hongan uusi mallisto yhdistää tämän perinteisen materiaalin ja sen hyvät ominaisuudet nykyaikaiseen arkkitehtuuriin.

Uuden ja selkeän malliston pääteeman voi helposti kiteyttää yhteen lauseeseen: "Kovan ja pehmeän tyylikäs liitto". Pehmeyttä edustavat turvallisen ympäristön luovat hirsiseinät. Laajat lasipinnat sekä teräs tuo modernia särmää ja kovuutta vastakohdaksi. Uuden malliston sisätilat ja pinnat on suunniteltu puuta kunnioittaen ja puun luonnollista ulkonäköä vaalien.

Lue Hongan painumattomasta Honka Fusion -hirrestä

Sinulle suunniteltu - Honkarakenteen uusi Moderni-mallisto

Millainen on toimiva koti? – Tähän kysymykseen on olemassa yksinkertainen vastaus: toimiva koti vastaa asukkaidensa tarpeisiin. Honka huomioi mallistoissaan sekä suunnitelmissaan asiakkaidensa elämäntyylin sekä yksilölliset toiveet taloa suunniteltaessa. Nämä kodit on tehty kestämään elämää. Hongan Moderni-uutuusmallisto sopii niille, jotka haluavat voida paremmin ja asua arkkitehtuuriltaan nykyaikaisessa kodissa. Osa malliston kodeista soveltuu myös vapaa-ajan asunnoksi.

Lataa itsellesi Hongan uusi Moderni mallisto -esite

Tällainen on Moderni-mallisto

Visio on yksi Hongan uutuuksista soveltuen niin vapaa-aikaan kuin arkeen. Hulppean ikkunaseinän kautta saat 270 astetta kattavan näköalan suoraan luontoon. Voit kutsua luonnon osaksi sisätiloja ja tehdä piha-alueesta toisen olohuoneesi.

Tutustu tarkemmin Visioon

Visio
Visio

Mallistoperheen Tuuma tarjoaa vaihtoehdot niin yksi- kuin kaksikerroksiseenkin kotiin. Erilaiset kokoluokat ja pohjavaihtoehdot tarjoavat laadukasta asumista kaikenkokoisille perheille. Tässä kodissa elävä puu sekä moderni ulkonäkö luovat mielenkiintoisen kontrastin toisilleen. Suuret ikkunat tuovat valoa ja suojaisat terassit ja parvekkeet liittävät ulkotilat oleskelutiloihin.

Tutustu tarkemmin Tuumaan ja sen eri kokoihin

Tuuma
Tuuma

Safiiri on tehokas ja konstailematon. Tässä mallissa autotalli on osana kokonaisuutta, joten erilliselle autotallille ei välttämättä ole tarvetta. Kesäisin saat itsellesi yhden huoneen lisää avaamalla suojaisan terassin ovet.

Kurkista lisätiedot Safiirista

Safiiri
Safiiri

Pienelle ja kapealle kaupunkitontille erinomaisesti sopiva Vista tarjoaa viihtyisää asumista. Lähtökohtana toimivan pohjan suunnittelussa on ollut tilojen jaottelu kahteen eri kerrokseen niiden käyttötarkoituksen mukaan. Alas on sijoitettu oleskelutilat sekä avarat eteis- ja kodinhoitotilat makuuhuoneiden ja saunan sijaitessa toisessa kerroksessa. Myös tässä kodissa suuret ikkunat tuovat oman lisänsä.

Lisää Vistasta

20172_48267.jpg

Nautitteko vapaa-ajasta? Silloin Uni on perheellenne toimiva ratkaisu. Vistan tavoin myös Uni soveltuu hyvin pienille ja kapeille tonteille. Myös huoneiden sijoittelu on toteutettu samalla idealla kuin Vistassa. Lisätilaa tuovat tilavat terassialueet sekä parveke.

Katso millainen on Uni

Uni
Uni

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton