Perinteinen materiaali uudella tyylillä

Pitkät ristinurkat, pyöröhirsi ja pienet ikkunat sekä huoneet. Vastasiko tämä kuvaus mahdollisesti ajatustasi hirsitaloista? Hirsitalojen historiassa tuo on joskus saattanutkin vastata todellisuutta.
Tämän päivän hirrestä valmistetut kodit ovat kuitenkin jotain aivan muuta – jos niin haluat.

Kovan ja pehmeän liitto. Modernit hirsikodit antavat mahdollisuuksia moneen.Kovan ja pehmeän liitto. Modernit hirsikodit antavat mahdollisuuksia moneen.

Usean materiaalin liitto

Hirren hyvät ominaisuudet on tunnettu jo vuosikymmeniä, ehkä peräti vuosisatoja. Puu on luonnollinen materiaali, jolla on havaittu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Hongan uusi mallisto yhdistää tämän perinteisen materiaalin ja sen hyvät ominaisuudet nykyaikaiseen arkkitehtuuriin.

Uuden ja selkeän malliston pääteeman voi helposti kiteyttää yhteen lauseeseen: ”Kovan ja pehmeän tyylikäs liitto”. Pehmeyttä edustavat turvallisen ympäristön luovat hirsiseinät. Laajat lasipinnat sekä teräs tuo modernia särmää ja kovuutta vastakohdaksi. Uuden malliston sisätilat ja pinnat on suunniteltu puuta kunnioittaen ja puun luonnollista ulkonäköä vaalien.

Lue Hongan painumattomasta Honka Fusion -hirrestä

Sinulle suunniteltu - Honkarakenteen uusi Moderni-mallisto

Millainen on toimiva koti? – Tähän kysymykseen on olemassa yksinkertainen vastaus: toimiva koti vastaa asukkaidensa tarpeisiin. Honka huomioi mallistoissaan sekä suunnitelmissaan asiakkaidensa elämäntyylin sekä yksilölliset toiveet taloa suunniteltaessa. Nämä kodit on tehty kestämään elämää. Hongan Moderni-uutuusmallisto sopii niille, jotka haluavat voida paremmin ja asua arkkitehtuuriltaan nykyaikaisessa kodissa. Osa malliston kodeista soveltuu myös vapaa-ajan asunnoksi.

Lataa itsellesi Hongan uusi Moderni mallisto -esite

Tällainen on Moderni-mallisto

Visio on yksi Hongan uutuuksista soveltuen niin vapaa-aikaan kuin arkeen. Hulppean ikkunaseinän kautta saat 270 astetta kattavan näköalan suoraan luontoon. Voit kutsua luonnon osaksi sisätiloja ja tehdä piha-alueesta toisen olohuoneesi.

Tutustu tarkemmin Visioon

VisioVisio

Mallistoperheen Tuuma tarjoaa vaihtoehdot niin yksi- kuin kaksikerroksiseenkin kotiin. Erilaiset kokoluokat ja pohjavaihtoehdot tarjoavat laadukasta asumista kaikenkokoisille perheille. Tässä kodissa elävä puu sekä moderni ulkonäkö luovat mielenkiintoisen kontrastin toisilleen. Suuret ikkunat tuovat valoa ja suojaisat terassit ja parvekkeet liittävät ulkotilat oleskelutiloihin.

Tutustu tarkemmin Tuumaan ja sen eri kokoihin

TuumaTuuma

Safiiri on tehokas ja konstailematon. Tässä mallissa autotalli on osana kokonaisuutta, joten erilliselle autotallille ei välttämättä ole tarvetta. Kesäisin saat itsellesi yhden huoneen lisää avaamalla suojaisan terassin ovet.

Kurkista lisätiedot Safiirista

SafiiriSafiiri

Pienelle ja kapealle kaupunkitontille erinomaisesti sopiva Vista tarjoaa viihtyisää asumista. Lähtökohtana toimivan pohjan suunnittelussa on ollut tilojen jaottelu kahteen eri kerrokseen niiden käyttötarkoituksen mukaan. Alas on sijoitettu oleskelutilat sekä avarat eteis- ja kodinhoitotilat makuuhuoneiden ja saunan sijaitessa toisessa kerroksessa. Myös tässä kodissa suuret ikkunat tuovat oman lisänsä.

Lisää Vistasta

422-Moderni-Vista

Nautitteko vapaa-ajasta? Silloin Uni on perheellenne toimiva ratkaisu. Vistan tavoin myös Uni soveltuu hyvin pienille ja kapeille tonteille. Myös huoneiden sijoittelu on toteutettu samalla idealla kuin Vistassa. Lisätilaa tuovat tilavat terassialueet sekä parveke.

Katso millainen on Uni

UniUni

Kiinnostuitko? Jätä rohkeasti yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
13.3.2017