Vanhat sadevesikourut vaihdettiin uusiin

Pirkanmaalla sijaitsevaan omakotitaloon vaihdettiin sadevesikourut uusiin. Vanhat, sisäpuolisilla kannakkeilla kiinnitetyt, rännit vaihdettiin alumiinisiin Arvo-kouruihin, jotka asennetaan aina ulkopuolisin kannakkein.

Vanhat kourut olivat jo aikansa eläneet, tukkoiset ja likaiset.Vanhat kourut olivat jo aikansa eläneet, tukkoiset ja likaiset.

Kourujen vaihto mielessä jo pitkään

Kourujen vaihto oli ollut jo useamman vuoden asukkaiden mielessä. Messuvierailu pisti projektin kunnolla liikkeelle. Siellä pääsi konkreettisesti tutustumaan kourumalleihin. Erityisesti Vesivekin Arvo-kouru näytti toimivalle ja järkevälle ratkaisulle. Siitä ajatus sitten lähti.

Tilaa esite >>

Vanhat kourut jo parhaat päivänsä nähneet

Vanhat vesikourut ehtivät olla käytössä noin 13 vuotta. Kourut olivat asennettu yläpuolisin kiinnikkein eli kiinnitys oli kourun sisäpuolelta. Vanhat kourut piti puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, koska ne olivat lähes jatkuvasti tukossa. Kourujen puhdistus oli kovin työlästä, koska puhdistukseen tarvittiin aina kaksi tekemään työn, toinen piti tikkaista kiinni ja toinen puhdisti kourun. Vanha kouru likaantui helposti myös ulkopuolelta ja tuli epäsiistin näköiseksi nopeasti.

Uusien kourujen asennus kesti kaikkiaan noin päivän.Uusien kourujen asennus kesti kaikkiaan noin päivän.

Nopea asennus

Asukkaiden mukaan asennustyöt menivät loistavasti. Asennustöiden jälkeen tehtiin vielä viimeistelyt ja lopputulos olikin aivan viimeisen päälle. Kourujen asennus omakotitaloon oli päivän homma. Samalla kertaa asennettiin myös uudet tikkaat seinälle. Kattoturvatuotteita ei tällä erää vaihdettu, koska ne ovat vielä hyvässä kunnossa.

Tyytyväiset Arvon omistajat

Asukkaat ovat todella tyytyväisiä lopputulokseen. Nyt kourut on helppo puhdistaa. Ne on helppo puhdistaa alhaalta ja näin kourujen puhdistus on turvallisempaa kuin ennen. Kourujen puhdistaminen helpottuu siis huomattavasti. Arvo-kourun etureuna on muotoiltu, siten ettei se likaannu ulkopuoleltakaan niin helposti. Kaikkiaan siis onnistunut lopputulos.

Uudet Arvo-kourut paikoillaan.Uudet Arvo-kourut paikoillaan.

Vesivek Arvo – markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton ränni

Alumiinista valmistettu Arvo-sadevesijärjestelmä yhdistää toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaa kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Arvo myös säilyttää arvokkaan olemuksensa eikä likaannu ajansaatossa johtuen sen uudesta mullistavasta ulkopäärmeen muotoilusta.

  • Materiaalina on maalattu alumiini.
  • Alumiini-Arvolla on 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.
  • Arvo-kouru on saumaton ja tehdään paikan päällä mittatilaustyönä.
  • Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet
  • Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana
  • Puolipyöreän muodon ja syvän profiilin ansiosta kouruun mahtuu enemmän vettä, joka virtaa paremmin.

Tutustu muihin Vesivekin sadevesijärjestelmiin!


Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
6.9.2017