RAKSA Lahden Messukeskuksessa 17.-19.3.2017

RAKSA kerää rakentamisen ja remontoinnin tuote- ja palvelutarjonnan saman katon alle. Tapahtuma palvelee pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaita sekä uudisrakentajia ja mökin kunnostajia.

Tapahtumassa on esillä tuttujen messuteemojen ohella suunnittelu ja sen merkitys rakennus- ja remonttiprojektin vaiheissa. Messuille rakentuu myös pihasuunnittelun ja -rakentamisen erikoisalue, joka palvelee sekä koti- että mökkipihojen rakentajia ja uudistajia.

RAKSA_2017_750x422

Uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen

Messuohjelma tarjoaa paljon tietoa muun muassa putkiremontteihin, rakennusprojektin suunnitteluun ja kodin valaistukseen sekä vinkkejä nikkarointiin ja pihasuunnitteluun.

Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus PRKK, toteuttaa messujen yhteydessä rakentaja- ja remontointikouluja, joihin osallistuminen on ilmaista. Rakennusalan ammattilaisille ja pienrakentajille järjestetään Pperjantaina 17.3. seminaari, jonka aiheena on muun muassa asbestilain soveltaminen remonttiprojekteissa, tupakkalaki kiinteistössä sekä aurinkokeräimien hyödyntäminen pienissä ja isoissa kiinteistöissä.

Katso koko ohjelma »

RAKSA-messuja emännöi ja isännöi Löytäjät-sarjasta tutut Uolevi Nurmi ja Tea-Mariia Pyykönen. Molemmat löytää juontojen välissä E-hallin Pienremonttipisteeltä. Tea-Mariia neuvoo sisustuspulmissa ja Uolevi nikkaroinnissa sekä siihen liittyvissä asioissa.

Ilmainen lisäetu messuvieraille

Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 480-sivuinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta TÄSTÄ.

kollaasi_raksa_messut_lahti_2017

Aukioloajat

pe 17.3.2017 klo 10-17
la 18.3.2017 klo 10-17
su 19.3.2017 klo 10-16

Katso messujen sijainti »

Sisäänpääsy

Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € /hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta

 

Osta liput vaivattomasti ennakkoon
Siirry verkkokauppaan 

 
Päivitetty
6.3.2017