Kastelli-huvila jokaiseen makuun ja ympäri vuoden

Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan sekä myös tunturiin.

Tupatunnelmaa Siimes-huvilalla

Jos haluat huvilaltasi tupatunnelmaa, saunatunnelmaa ja rauhallisia lepohetkiä, niin Kastellin Siimes on silloin oikea valinta. Kastellin uutuushuvila täyttää nämä huvilahaaveet täydellisesti ja ympäri vuoden.

Siimes-huvilan selkeä arkkitehtuuri sopii suomalaiseen luontoon. Reilujen, eri suuntiin avautuvien ikkunoiden kautta huvilaan tulvii valoa kaikkina vuodenaikoina.

Reilun kokoinen tupakeittiö laajenee kesäaikaan joustavasti terassille, jonne on toinen suora yhteys myös saunatiloista. Makuuhuoneet erottaa toisistaan avara eteinen, joka yhdistyy mukavasti osaksi oleskelutiloja. Laadukkaaseen huvilaelämään kuuluu tietysti kodinhoitohuone, jossa on reilut tilat pyykinkäsittelylle ja myös pukeutumiselle.

Siimes 70 -huvila täyttää huvilahaaveesi täydellisesti ja ympäri vuoden! Tupatunnelmaa, saunatunnelmaa ja rauhallisia lepohetkiä: Siimes on kaikkea tätä – täyslämmintä huvilaelämää parhaimmillaan!Siimes 70 -huvila täyttää huvilahaaveesi täydellisesti ja ympäri vuoden! Tupatunnelmaa, saunatunnelmaa ja rauhallisia lepohetkiä: Siimes on kaikkea tätä – täyslämmintä huvilaelämää parhaimmillaan!

Täyslämmintä huvilaelämää

Kastellin suositut Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Kaikkien Kastelli- huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat omakotitalon tasoa. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen pääse sisälle pilaamaan lomatunnelmia.

Kastelli-Huvilan painumaton seinärakenne on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellinen alusta erilaisille pinnoitteille. Kosteiden tilojen liikkumaton ja tasainen seinäpinta tehdään gyproc-levyillä tai tiilestä muuraamalla. Se on paras ja turvallinen alusta myös kaakelilaatoille. Jos sisustajan haaveissa on perinteistä hirsitunnelmaa, sekin onnistuu Kastellin laadukkailla hirsipaneeleilla.

Täyslämmin Kastelli-huvila on kuin luotu myös vaativien tunturikohteiden rakentamiseen. Tunturioloihin suunnitelluissa huviloissa on huomioitu erityisesti hiihtoharrastajien tilavaatimukset; katetut terassit, välinevarasto, eteisessä tilaa monoillekin, kuivaustila heti sisäänkäynnin yhteydessä jne. Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Rauhoittavan luonnon keskellä myös mahdollinen etätyö maistuu. Kastellissa huvilaelämä on parhaimmillaan!
 

Kastellin Täyslämmin huvila tarjoaa puitteet viihtyisään vapaa-aikaan ympäri vuoden.Kastellin Täyslämmin huvila tarjoaa puitteet viihtyisään vapaa-aikaan ympäri vuoden.

Kastellin Luonto-huvila elää luonnon mukana

Kastellin Luonto-huvilan suunnittelussa täyslämpimän huvilan mukavuus ja luontoystävällisyys on yhdistetty huvila- asumiseen uudella tavalla.

Tiivistin asumistilat tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy, kertoo Luonto-huvilan suunnitellut Erkki Eskelinen. Huvila on kuitenkin neliöitään suurempi, sillä se laajenee katetulle terassille, josta lasitettuna tulee uudenlaista, mukavaa ja luontoa lähellä olevaa oleskelutilaa. Ideana on, että osa huvilasta voidaan myös jättää pienemmälle lämmölle tilantarpeen mukaan. Laajojen ikkunoiden ja oleskeluterassien ansiosta huvila-asukkailla on ympäri vuoden kiinteä yhteys luontoon. Luonto-huvila elää kuin luonto itse – käyttäjiensä tarpeiden ja vuodenaikojen mukaan, kuvailee Erkki Eskelinen luomustaan.


Tilaa veloitukseton Kastelli-huvilaesite

Luonto-huvilan suuret ikkunat luovat maisemataulun, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan.Luonto-huvilan suuret ikkunat luovat maisemataulun, joka muuttuu vuodenaikojen mukaan.
Luontohuvila5134a31387633579077532f997d1b62c

Muistathan myös Kastellin Talokirjan 2019-2020. Tilaa omasi tästä!

 
Päivitetty
30.12.2019