Viimeistele kokonaisuus toimivalla piharakennuksella

Myös piha-alueet kaipaavat osakseen kunnon säilytys- ja varastotilaa. Kun jokaiselle työkalulle, harrastevälineelle sekä kulkuneuvolle on oma paikkansa varattuna, säilyy myös puutarha siistinä. Jukkataloilta saat kotisi kanssa yhteensopivan piharakennuksen, joka on hyvin suunniteltu ja käytännöllinen.

Jukkatalon V13-10P. Tyyli: PerusmalliJukkatalon V13-10P. Tyyli: Perusmalli

Minkälaista suojaa tarvitset?

Piharakennusta suunniteltaessa on hyvä miettiä mitä konkreettisesti tarvitsee.

Onko taloudessa yksi vai kaksi henkilöautoa – halutaanko autoille katos, autotalli vai niiden yhdistelmä? Minkälaista varastotilaa tarvitaan? Tarvitseeko varata selkeää varastotilaa harrastustarvikkeille, entä työkaluille? Varastotilat kannattaa suunnitella käyttötavan mukaan toimivaksi. Tilojen koko sekä muoto, oviaukon sijoittaminen sekä tilaa kääntymiselle ovat hyvät lähtökohdat suunnittelulle. Myös helppo käytettävyys tulee ottaa huomioon.

Jukkatalon mallistosta löytyy useita malleja erilaisiin tarpeisiin. Mikäli täysin omia toiveita vastaavaa ei mallistosta löydy, voidaan Jukkatalolla suunnitella täysin uusi malli teidän toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta.

Jukkatalo V65-10T. Tyylinä Trendo.Jukkatalo V65-10T. Tyylinä Trendo.
Jukkatalo V48-10X. Tyylinä Intro.Jukkatalo V48-10X. Tyylinä Intro.

Mallit sekä pienelle että suuremmalle tontille

Kapealle tontille erinomaisesti soveltuva piharakennus V13-10P on suojaisa autokatoksen ja varaston yhdistelmä. Varasto on sijoitettuna katoksen päätyyn. Tilava varasto on varustettu ikkunalla ja on riittävän tilava niin ulkoilu- kuin puutarhavälineidenkin säilytykseen.

Suoja on myös mahdollista saada kahdelle autolle mitoitettuna autokatoksena, V21-10T sekä autotallina V65-10T. Näihin malleihin kuuluu myös kaksi erillistä varastoa piharakennuksen päätyyn sijoitettuna.

Näiden kahden välimuotona löytyvät autokatoksen sekä autotallin yhdistelmät. Autotallit on jokaisessa mallissa varustettu nosto-ovella. Varastot on sijoitettu näissäkin malleissa toiseen päätyyn ja varustettu omilla sisäänkäynneillään. Tilavat varastot toimivat erinomaisena työtilana esimerkiksi rakennus- ja remonttitöille tai vaikkapa erillisenä toimistona.

Tutustu kaikkiin malleihin

V44-10M. Tyylinä Miljöö.V44-10M. Tyylinä Miljöö.

Kuusi erilaista pohjaa – viisi erilaista julkisivua

Tiesitkö, että kaikkiin Jukkatalon piharakennusmallien pohjiin on mahdollista saada viisi erilaista julkisivutyyliä? Julkisivuvaihtoehdoista löytyy takuulla asuinrakennuksen tyyliin sopiva ratkaisu.

Perustalo-tyyli tarjoaa neutraalin ja ajattoman ulkoasun piharakennukselle. Yksinkertainen muotokieli, minimalistinen listoitus ja harjakatto tekevät tästä tyylistä sopivan niin maaseudulle kuin kaupunkiinkin.
Hieman koristeellisemman tyylin ystävälle sopii Miljöö-tyyli. Tässä tyylissä, verrattuna perustaloon, korostetaan listoituksia, muotokieli on vahvempi ja osa pylväistä on korvattu seinillä.
V13-10C. Tyylinä City.V13-10C. Tyylinä City.

Pidätkö enemmän modernista muotokielestä? Siinä tapauksessa kolmesta viimeisimmästä tyylistä löytyy sopiva tyyli sinun pihallesi. City, Trendo ja Intro tarjoavat pelkistettyä ja nykyaikaista ilmettä. City ja Trendo eroavat toisistaan vastaavalla tavalla kuin Perustalo sekä Miljöö. Kattomalliltaan pulpettikattoiset piharakennukset on helppo sijoittaa esimerkiksi tontin takaosaan tai kulmaan. Kulmikkuutta ja täysin muista malleista poikkeavaa tyyliä tarjoaa Intro. Malliltaan kulmikkaampi, kuutiomainen piharakennus tarjoaa optiot monipuolisille tarpeille.

Kurkista mallit ja löydä omasi.

 
Julkaistu
6.3.2017