Ajattoman tyylikkäät huvilat

Minkälaisesta huvilasta sinä haaveilet, perinteinen mummonmökki vai minimalistisilla muodoilla varustettu ja moderni huvila? Onko sinulla jo tontti valmiina – vain odottamassa oikeanlaisen huvilamallin löytymistä?

Tutustu Jukkatalon huvilamallistoon ja löydä omasi.

Huvilalla on aikaa rentoutua ja nauttia luonnosta.Huvilalla on aikaa rentoutua ja nauttia luonnosta.

Selkeyttä ja persoonallisuutta

Suomalaiseen luontoon ja maisemaan sopivat erinomaisesti puurakenteiset huvilat. Myös moderneimmista huvilamalleista löytyy jotain tuttua ja jotain niin perin suomalaista. Huvilat on tarkoitettu rentoutumista, viihtymistä ja vapaa-ajan viettoa varten. Käytännölliset tilaratkaisut sekä tilavat terassit tekevät käytöstä mutkatonta.

Useat Jukkatalon huvilamalleista on suunniteltu sopivaksi sekä omakotitaloksi että huvilaksi. Näin ollen tilaratkaisuissa on otettu erityisesti huomioon arjen sujuvuus sekä käyttömukavuus. Huvilamallien sisätiloissa on huomioitu oleskelutilat unohtamatta makuuhuoneiden sijoittelua ja kokoa. Kokonaisuus on tehty sulavasti eteneväksi ja rauhalliseksi.

Tutustu mallistoon!

Jukkatalo 84-10-PJukkatalo 84-10-P

Perinteistä vai modernia?

Perinteinen arkkitehtuuri sopii niin pieniin omakotitaloihin kuin huviloihinkin. Näiden harjakatoilla varustettujen huviloiden kattolapetta voidaan jatkaa ulottumaan aina terassin katoksi. Se, mikä tekee huvilasta persoonallisen, on siihen valitut yksityiskohdat kuten listoitukset, terassit, ikkunoiden jaotukset ja niin edelleen.

Tyyliltään nykyaikainen mallisto eroaa helposti perinteisestä tyylistä jo pelkällä ulkoasullaan. Minimalistinen ulkoasu sekä pulpettikatot, yksittäinen tai eri tasoissa olevat, ovat selkeä tunnusmerkki nykyaikaisemmasta arkkitehtuurista. Huolimatta modernimmasta ilmeestään, on näissä malleissa silti kodikasta ja huvilamaista tunnelmaa.
Viihtyisät oleskelualueet kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta päivästä.Viihtyisät oleskelualueet kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta päivästä.

Kolme erilaista seinärakennetta joista valita

Jukkatalon valikoimassa voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.

Valittavissa on kolme seinärakennetta; HirsiJukka, ekoJukka sekä AitoJukka. EkoJukassa käytetään eristeenä mm. kierrätetystä sanomalehdestä valmistettua luontoystävällistä ekovillaa, AitoJukka puolestaan on laadukas mineraalivillatalo, joita Pyhännän tehtaalla on valmistettu jo yli 30 000 taloa.
 

Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.
Tutustu Jukkatalon huvilamallistoon ja löydä oma unelmiesi huvila!

Pääset tutustumaan mallistoon tämän linkin kautta!

Oletko kuullut Rakentajan polusta? - löydät sen täältä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
17.6.2019