Luotettavaa laatua markkinajohtajalta
Yksilöllisiä suomalaisia keittiöitä

Keittiömaailman kalusteet valmistaa vuosikymmenien kokemuksella Suomen suurin ja vakavaraisin keittiökalustevalmistaja Novart Oy. Novart on markkinajohtaja Suomessa sekä osa Euroopan johtavaa keittiökonsernia Nobiaa. Novart toimittaa yli 100 keittiötä päivässä.
 

Tilaa maksuttomia esitteitä!

 

pääartikkeli-kuva-tammikuu

Suomen upeimmat keittiömyymälät ja laajimmat valikoimat

Keittiömaailma on tutkitusti Suomen houkuttelevin keittiöiden erikoisliike. Keittiömaailma tarjoaa aina paikkakunnan suurimman ja monipuolisimman valikoiman sekä parhaan palvelun.

Kaksi kotimaista merkkikeittiötä ja alan johtavat oheistuotteet

Keittiömaailmasta saat suositut keittiömerkit; Ala Carten ja Petran. Yhteistyö alan johtavien kodinkone-, allas, hana- sekä tasovalmistajien kanssa takaavat tuotteiden saumattoman yhteensopivuuden.

Petra-keittiöt-Arlena-43B-Designtalo2017-1

Huippuammattilaiset apunasi

Keittiömaailman koulutetut ja kokeneet myyjät suunnittelevat yksilöllisiä keittiöitä, joissa design, ergonomia ja älykkäät keittiöratkaisut yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi. Tutkitusti lähes kaikki Keittiömaailmasta ostaneet suosittelisivat Keittiömaailmaa*. (Innolink research 2016)

Alan parhaat tuotteet ja uusimmat innovaatiot

Alan edelläkävijänä Keittiömaailma tuo uusia, elämää helpottavia, innovaatioita markkinoille säännöllisin väliajoin. Voit milloin tahansa päivittää keittiötäsi upeilla tuoteuutuuksilla ja pitää keittiösi ajan tasalla.

AlaCarte-keittiöt-Scuro-Neve

Avaimet käteen -palvelu

Palvelukokonaisuus suunnittelusta asennukseen takuutyönä samalta toimijalta.

Koko käyttöikää koskeva takuu

Kaikille Novartin valmistamille kuluttajakaupan tuotteille myönnetään koko niiden käyttöikää kattava takuu materiaali- ja valmistusvirheen osalta. Lisätietoja myymälästäsi.

Petra-keittiöt-Sandra651

Yksilöllinen suomalainen keittiö

Rungot toimitetaan tehdaskoottuna. Testatut korkealaatuiset mekanismit ja laatikot ovat valmiiksi paikoilleen asennettuina. Tuotteet valmistetaan aina tilauskohtaisesti.

AlaCarte-keittiöt-Bistro

M1 päästöluokka

M1-merkin myöntää Rakennustietosäätiö testien perusteella. Seuraaville Keittiömaailman tuotteille on myönnetty M1-luokitus: melamiiniovi, mikrolaminaattiovi, taivelaminaattiovi, laminaattiovi, kalvo-ovi, akryyliovi, keittiökalusteen runko, laminaattipintainen työtaso, massiivipuinen työtaso, puuvalmis ja öljytty, kivi-, komposiitti- ja rst-tasot sekä alumiini sekä lasi ovat materiaaleina itsestään päästövapaita. M1-luokitus kattaa malliston runko- ja tasomateriaaleista 100 % ja 70 % ovivalikoimasta.

Petra-keittiöt-Siiri691

Keittiön tilaajalle etuja

Keittiön tilaajalle etuja kaupan päälle
 

rakentaja-kuva-kärki1-kamp

Varaa maksuton keittiön suunnitteluaika!


 
Julkaistu
6.11.2017