Säästöliekki voi pienentää sähkölaskuasi

Remontoiva pariskunta_1920

Loisteen Säästöliekki on uusi energianeuvonnan ajankohtaissivusto, jossa tarjotaan Loisteen asiakkaille monipuolista ja mielenkiintoista asiaa energiasta ja sen järkevästä käytöstä, asumisesta, kodintekniikasta, viihde-elektroniikasta, sähköturvallisuudesta, päästöttömästä liikenteestä ja monesta muusta asiasta.

Mukana on myös sähkölaitevertailuja, energiansäästövinkkejä ja videoita eri aiheista. Seuraamalla Säästöliekkiä pysyt mukana muutoksissa ja saat maksutta paljon hyödyllistä luettavaa. Kannattaa tutustua, sivusto löytyy osoitteesta saastoliekki.loiste.fi.

Onko sähköenergian hintasi vallitsevan tason mukainen?

Sähköenergian hinta on laskenut viitisen vuotta, paria pientä nousua lukuun ottamatta. Jos sopimuksesi on yli kaksi vuotta sitten tehty voisi olla syytä tarkistaa, voisitko säästää sähkölaskussasi.

Tarkista sähkön hinta tästä

Loisteen sopimuksiin Rakentajan vaihtoturva

Rakentaja.fi-palvelussa tehtyihin Loisteen sähkösopimuksiin sisältyy myös vaihtoturva.

Rakentajan Vaihtoturva antaa mahdollisuuden asiakkaalle päivittää määräaikaisen Loisteen sopimuksensa kerran sopimuskaudessa ilman kuluja. Sopimuksen päivittäminen on siis ilmaista. Korvaava sopimus on voimassa 24 kk päivitetyn sopimuksen alkamisesta. Vaihtoturva koskee määräaikaisen sopimuksen vaihtamista toiseen Loisteen edullisempaan määräaikaiseen sopimukseen asiakkaan oma-aloitteisesti valitsemana ajankohtana.
 
Julkaistu
27.2.2017