IDO – suomalaisten kylpyhuoneiden kalustaja

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi paljonko vietät aikaa kylpyhuoneessasi? Kylpyhuonetilat näkevät paljon erilaista elämää ja ovat päivittäin kovassa käytössä kiireisen arjen keskellä. Kylpyhuoneesta on tullut yhä tärkeämpi paikka myös rentoutua ja nauttia – hetkille täydellistä omaa aikaa. Kylpyhuoneen täytyy palvella moitteettomasti ja vaivattomasti vuodesta toiseen. Siksi jo suunnitteluvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun, tyyliin ja toimivuuteen, joka kestää sekä käyttöä että aikaa.

Kotimaisilla IDO-tuotteilla on pitkä historia. Yrityksessä on seurattu kylpyhuoneiden kehitystä jo yli 140 vuoden ajan ja siellä tiedetään, mitä tulevaisuudessa voidaan tehdä paremmin. IDO on lähellä asiakasta ja kuuntelee heidän toiveitaan, panostaa laatuun ja uskoo kotimaisuuteen. Tuotteiden täytyy mahdollistaa sellainen kylpyhuone, jossa jokainen suomalainen viihtyy. Oikeasti.

Ido_Design_Double_girl

IDO Glow – yhtenäinen ilme kylpyhuoneen lattiasta kattoon

IDO Glow on mallisto, joka kattaa kylpyhuoneen kalusteet wc-istuimesta ja pesualtaista erilaisiin kaapistoihin. Se on suunniteltu vastaamaan kaikenkokoisten kylpyhuoneiden tarpeisiin: tuotteet on helppo puhdistaa, ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sisältävät fiksuja arjen oivalluksia. Malliston keskiössä on toimivuus, sillä se jos jokin on kylpyhuoneessa oleellista.

”Minulle suunnittelijana on tärkeää luoda vastuullisia, loppuun asti ajateltuja tuotteita, jotka auttavat ihmisiä tuomalla toimivuutta ja iloa arkeen. IDO Glow –sarjaan inspiraatio tuli talvisista maisemista”, kertoo malliston suunnittelija Scott Derbyshire.

Moderni kylpyhuonemallisto yhdistää saumattomasti designin ja toimivuuden. Kosteudenkestävät kaapistot on suunniteltu toistensa kanssa yhteensopiviksi niin ulkonäön kuin käytännönkin kannalta. ”Malliston kaikki wc-istuimet ovat Rimfee-malleja eli vanhoista wc-istuimista tuttu huuhtelukaulus on jätetty kokonaan pois. Tämä mahdollistaa täysin uudenlaisen kylpyhuonehygienian nopeuttaen ja helpottaen puhdistusta ”, kertoo myyntipäällikkö Mikko Nieminen. Uudenmalliset pesualtaat taas yllättävät tilavuudellaan. Yhteistä kaikille IDO Glow -saniteettiposliinituotteille on patentoitu Smart-lasite, joka helpottaa puhtaanapitoa.

Glow_600_floor-wc_girl_tedd

IDO Glow -oivalluksia:

  • Peilikaappien ovien avaussauma ei ole keskellä, joten peilin käyttö on mukavampaa.
  • Vakiovarusteena oleva laatikonjakaja auttaa järjestyksen ylläpidossa.
  • Pesualtaiden hanasaareke jättää enemmän pesutilaa.
  • Rahi – täysin uudenlainen, siirreltävä säilytysratkaisu kylpyhuoneeseen.
  • IDO Glow Rimfree -wc-istuimessa ei ole lainkaan likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta.

IDOn suihkuvalikoima laajenee – enemmän vaihtoehtoja, vähemmän asennusaikaa

IDO-suihkuvalikoima täydentyi vuoden 2017 alussa uusilla suihkuratkaisuilla. Showerama 10 -sarja helpottaa asentajan työtä ja vie käyttökokemuksen uudelle tasolle. Uusi mallisto täydentää laajaa IDO Showerama -mallistoa.  “Mielestäni hyvän tuotteen tulee toimia täydellisesti, olla innovatiivinen, rehellinen ja kaunis”, uuden tuotesarjan suunnittelija Ian Randle tiivistää filosofiaa uuden malliston taustalla.

Uutuusmallisto koostuu suihkuseinistä, -ovista ja –nurkista ja se suunniteltiin arjen tarpeisiin niin käyttäjää kuin asentajaakin ajatellen. ”Showerama 10 -sarjan perustana ovat aikaisempien suihkuratkaisujemme vahvuudet. Olemme kuunnelleet tuotekehityksessä asiakkaidemme toiveita, joiden pohjalta uudistimme tuotevalikoimaamme”, kertoo tuotepäällikkö Marko Polvi.

Uusissa suihkuratkaisuissa on kiinnitetty tyylikkään ulkoasun lisäksi huomiota myös puhtaanapitoon.  Entistä kevyemmissä profiileissa ei ole uuden kiinnitystavan ansiosta lainkaan näkyviä ruuveja eikä reikiä. Suihkujen lasivalikoima on laaja ja vedinvaihtoehtoja useita. Kaikissa malliston suihkuissa on 6 mm turvalasi.

Asentajan näkökulmasta Showerama 10 -suihkusarjan merkittävin uudistus on pika-asennusperiaatteella toimiva kiinnitys, jonka ansiosta suihkun asentaminen onnistuu vaivattomasti yhdeltä henkilöltä. ”Showerama 10 -suihkut voidaan nyt asentaa portaattomasti mihin tahansa kulmaan, mikä mahdollistaa suihkun asentamisen epäsymmetrisiin tiloihin. Myös suihkujen kätisyys on vaihdettavissa, eli ne voidaan asentaa joko vasemmalle tai oikealle seinälle”, Polvi tiivistää.

IDO-suihkuvalikoima täydentyi vuoden 2017 alussa uusilla suihkuratkaisuilla. Showerama 10 -sarja helpottaa asentajan työtä ja vie käyttökokemuksen uudelle tasolle.IDO-suihkuvalikoima täydentyi vuoden 2017 alussa uusilla suihkuratkaisuilla. Showerama 10 -sarja helpottaa asentajan työtä ja vie käyttökokemuksen uudelle tasolle.

Suomen ainoa pyttytehdas sijaitsee Tammisaaressa

IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse Helsingin Arabiaan. Saniteettiposliinin valmistus alkoi vuonna 1873 perustetulla Arabian tehtaalla vuonna 1874 ja tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja. Nämä pitkät perinteet jatkuvat Suomen ainoalla saniteettiposliinia valmistavalla tehtaalla Tammisaaressa, missä tänäkin päivänä syntyy noin tuhat keraamista esinettä Suomalaisiin ja pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin. IDO on osa Sveitsiläistä Geberit-konsernia ja sitä myy ja markkinoi Suomessa Geberit Oy.

IDO GLOW RIMFREE® -wc:ssä ei ole perinteistä, bakteereja keräävää huuhtelukausta.IDO GLOW RIMFREE® -wc:ssä ei ole perinteistä, bakteereja keräävää huuhtelukausta.
 
Julkaistu
20.2.2017