Asiantuntijan vinkit pieneen kylpyhuoneeseen

Ei ole kylpyhuoneen kokoon katsominen, sillä myös pienestä kylpyhuoneesta saa oikeilla ratkaisuilla toimivan ja tehokkaan. IDOlla näyttelyemäntänä toimivan Nina Lehtosen vinkeillä onnistut varmasti.

Myös pienestä kylpyhuoneesta saa oikeilla ratkaisuilla toimivan ja tehokkaanMyös pienestä kylpyhuoneesta saa oikeilla ratkaisuilla toimivan ja tehokkaan

1. Kartoita tarpeesi

Kuinka monta henkilöä kylpyhuonetta käyttää? Mitkä toiminnallisuudet ovat ehdottomia? Usein haasteita aiheuttaa kylpyhuoneessa säilytettävien tavaroiden määrä ja sitä kautta säilytyskalusteille asetetut vaatimukset. Mieti, mitä todella on järkevä säilyttää kylpyhuoneessa. Löytyisikö esimerkiksi lääkkeille järkevämpi säilytyspaikka?

2. Valitse oikean kokoiset kalusteet

Pieni on kaunista. Liian isot kalusteet tekevät tilasta ahtaan, joten suosi kapeita ja syvyyssuunnassa vähemmän tilaa vieviä kalusteita. Esimerkiksi IDO Glow -sarjasta löytyy pesuallaspaketteja, joissa kompakti pesuallas on yhdistetty kätevään alakaappiin. Myös peilikaappi toimii pienessä tilassa hyvin, koska se lisää osaltaan säilytystilaa.

3. Kiinnitä huomiota wc-istuimeen

Pieni kylpyhuone tarkoittaa vähemmän tilaa, myös puhtaanapidon näkökulmasta. Viemärin paikasta ja tilan koosta riippuen IDOlta löytyy useita wc-istuinvaihtoehtoja. Uudessa IDO Glow Rimfree 64 -wc-istuimessa ei ole mutkikkaita muotoja, vaan sen jalka on suoralinjainen ja helposti puhdistettava. Rimfreessä ei myöskään ole likaa keräävää huuhtelukaulusta. IDO Seven D 18 puolestaan on ns. lyhyt malli, eli se on 4 cm lyhyempi kuin perinteiset wc-mallit.

4. Säästä tilaa suihkuratkaisulla

Suihkunurkka on pieneen tilaan monesti sopivin suihkuratkaisu. Mm. IDO Showerama 8-3 tekee joustavan tiivistelistan ansiosta suihkunurkasta hyvin vesitiiviin. Kaapin kätevä liukuovi säästää tilaa.

5. Sävytä harkiten

Vaaleat sävyt tuovat tilan tuntua, joten ne ovat tummia sävyjä turvallisempi valinta pieneen tilaan.

Tervetuloa IDO-kylpyhuonenäyttelyyn!

IDOn kylpyhuonenäyttely Helsingin Pohjois-Haagassa opastaa ja inspiroi niin pienissä kuin isommissakin kylpyhuonetta koskevissa asioissa. Näyttelyyn voi piipahtaa ilman ajanvarausta, mutta kylpyhuoneasiantuntijalta voi halutessa varata myös ajan sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Vinkki: ota mukaasi kylpyhuoneen pohjapiirustus, jolloin asiantuntija osaa neuvoa juuri sinulle sopivat tuotteet. Jos kyseessä on taloyhtiön kylpyhuoneremontti, ota mukaasi myös lista valituista tuotteista, jolloin yhteensopivat tuotteet on helpompi valita. IDOn asiantuntija kertoo lähimmän jälleenmyyjän, jonka kautta voi tilata kaikkia IDOn tuotteita. Näyttelyssä on esillä lukuisia kalustettuja kylpyhuonekokonaisuuksia, jotka kattavat koko IDOn laajan valikoiman.

a0068445_s71.tif-(1)
 
Julkaistu
6.11.2017