• Etusivu
  • LVI

Fiksu valinta sekä uusiin asennuksiin että vanhan laitteen tilalle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Päivitetty 08.03.2024
201511_44828.jpg

Pohjoismaisessa ilmastossa lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä.

Suurimmat säästöt

Bosch-lämpöpumput on kehitetty toimimaan myös kovista pakkaspaivista. Kun hyödynnetään ilmaiseksi kallioon, maahan, veteen tai ulkoilmaan varastoitunutta energiaa optimaalisella tavalla, saadaan lämpöä ja käyttövettä varmasti ja edullisesti. Myös ympäristöedut ovat selkeitä. Bosch mallit vastaavat erilaisten talojen tarpeisiin. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä.

Uusi, tehokkaampi maalämpöpumppu

Boschin uusimmassa Compress 7000 LWM lämpöpumppumallissa kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti välillä 3-12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Se on hyvä ratkaisu myös taloudellisuuden kannalta, sillä pumppu ei koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäytyksiä tarkoittaa tasaisen hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää.

Bosch Compress 7000 LWM mallissa on myös sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja käyttövesilogiikka. Älykäs ohjaus havaitsee esimerkiksi tiskaamisen tai kylpyammeen täytön ja sovittaa käyttöveden tuotannon käytön mukaan. Uusi, Boschin kehittämä RST-kierukkasäiliö tuottaa säästötilassa poikkeuksellisen runsaasti lämmintä käyttövettä (285 l/40 °C/12 l/min). Lämpöpumpun kruunaavat SCOP 5,6 ja A+++-merkintä.

20172_48312.jpg
Info

Info

Bosch maalämpöpumpun edut:

  • Kierroslukuohjattu teho välilla 3–12 kW mahdollistaa mukavuuden ja energiansäästön. Ihanteellinen koko tavallisiin omakotitaloihin, ja teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä tarvita.
  • Moderni rakenne, vahan energiaa kuluttavat osat ja älykäs ohjausjarjestelmä mahdollistavat vuosilämpökertoimen SCOP 5,6 ja energialuokituksen A+++.
  • Tarpeen mukaan säädettävä käyttöveden tuotanto ja uusi, tehokas RSTsäilio tuottaa 285 litraa lämmintä käyttövettä.
  • Lisävarusteiden avulla laitetta voidaan ohjata jopa kolmessa piirissä seuraavia toimintoja varten: lattialämmityksen/pattereiden sekoitus, uima-altaan lämmityksen ohjaus, aurinkolämpö
  • Mahdollisuus valvoa ja ohjata etänä tabletilla tai matkapuhelimella

Uusi lämmitysjärjestelmä lämpöpumpun valintatyökalun avulla

Kokeile lämpöpumpun valintatyökalua helpottaaksesi löytämään juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Tulosten yhteydessä voit pyytää lisätietoja Boschin asiantuntijoilta ja voitte yhdessä katsoa sinulle sopivan lämpöpumpun.

Bosch Home Comfort
LVI
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20165_46569.jpg
Pieni vaiva, suuret säästöt
Voiko uusiutuvaa energiaa käyttää kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen? Ilmalämpöpumpulla tämä onnistuu. Lisäksi sillä pienennät energiakustannuksia ympäristöä ja ilmastoa säästävällä tavalla.Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
20143_38245.jpg
Raikas sisäilma ja tasaisempi lämpötila
Lämpöpumpun tehokkuuden arviointi ei ole pelkkää lukujen vertaamista. Vähintään yhtä tärkeää on asumisviihtyvyys, johon liittyy lämmitys, jäähdytys ja sisäilman laatu. Ilmalämpöpumpun monet mukavuutta lisäävät ominaisuudet ilahduttavat käyttäjää.
20143_38257.jpg
Luotettavaa tekniikkaa
Bosch -lämpöpumpun harkittu kokonaisuus erottuu edukseen luotettavuuden ja laadun ansiosta. Miellyttävä ulkoasu on yksi Compress AA -lämpöpumpun monista eduista.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton