Fiksu valinta sekä uusiin asennuksiin että vanhan laitteen tilalle

Pohjoismaisessa ilmastossa lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä.

 

ilma_vesi_750x432

Suurimmat säästöt

Bosch-lämpöpumput on kehitetty toimimaan myös kovista pakkaspaivista. Kun hyödynnetään ilmaiseksi kallioon, maahan, veteen tai ulkoilmaan varastoitunutta energiaa optimaalisella tavalla, saadaan lämpöä ja käyttövettä varmasti ja edullisesti. Myös ympäristöedut ovat selkeitä. Bosch mallit vastaavat erilaisten talojen tarpeisiin. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä.

Uusi, tehokkaampi maalämpöpumppu

Boschin uusimmassa Compress 7000 LWM lämpöpumppumallissa kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti välillä 3-12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Se on hyvä ratkaisu myös taloudellisuuden kannalta, sillä pumppu ei koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäytyksiä tarkoittaa tasaisen hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää.

Bosch Compress 7000 LWM mallissa on myös sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja käyttövesilogiikka. Älykäs ohjaus havaitsee esimerkiksi tiskaamisen tai kylpyammeen täytön ja sovittaa käyttöveden tuotannon käytön mukaan. Uusi, Boschin kehittämä RST-kierukkasäiliö tuottaa säästötilassa poikkeuksellisen runsaasti lämmintä käyttövettä (285 l/40 °C/12 l/min). Lämpöpumpun kruunaavat SCOP 5,6 ja A+++-merkintä.

 

7000

Bosch maalämpöpumpun edut:

  • Kierroslukuohjattu teho välilla 3–12 kW mahdollistaa mukavuuden ja energiansäästön. Ihanteellinen koko tavallisiin omakotitaloihin, ja teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä tarvita.
  • Moderni rakenne, vahan energiaa kuluttavat osat ja älykäs ohjausjarjestelmä mahdollistavat vuosilämpökertoimen SCOP 5,6 ja energialuokituksen A+++.
  • Tarpeen mukaan säädettävä käyttöveden tuotanto ja uusi, tehokas RSTsäilio tuottaa 285 litraa lämmintä käyttövettä.
  • Lisävarusteiden avulla laitetta voidaan ohjata jopa kolmessa piirissä seuraavia toimintoja varten: lattialämmityksen/pattereiden sekoitus, uima-altaan lämmityksen ohjaus, aurinkolämpö
  • Mahdollisuus valvoa ja ohjata etänä tabletilla tai matkapuhelimella

 


 
Päivitetty
16.2.2017