Rakenna yksilöllinen koti - juuri sinulle

Nykyaikaisen kodin täytyy olla toiminnoiltaan aivan eri luokkaa kuin ennen muinoin; kotona tehdään enenevässä määrin etätöitä, harrastetaan sekä vietetään vapaa-aikaa. Pienilläkin yksityiskohdilla on siis merkitystä. Lisäksi uuden talon tulee vastata nykypäivän vaatimuksia rakennusteknisiltä ominaisuuksiltaan. Tämän päivän omakotitalolta edellytetään energiatehokkuutta, johon vaikuttavat niin materiaalit, rakenneratkaisut kuin myös LVIS-järjestelmien toiminta.

Suomessa on hyvin vaativat olosuhteet rakentamiselle. Neljä vuodenaikaa, jotka vaihtelevat kuuman kosteasta kuivaan pakkasilmaan sekä vuorokauden sisällä tapahtuvat suuret lämpötilavaihtelut asettavat vaatimuksia niin materiaaleille kuin toteutustavoille. Jetta-Talo hyödyntää suunnittelussaan uusimpia tutkimuksia ja viimeisintä tietoa. Niiden pohjalta rakentuvat edistykselliset Jetta-kodit, jotka kestävät Suomen ilmastossa erinomaisesti ja tarjoavat puitteet mukavalle asumiselle ympäri vuoden.

Passiivitalon rakentaminen kannattaa

Energiatehokas rakentaminen on ekoteko. Kun sijoitat passiivitaloon, säästät rahaa pitkällä aikavälillä. Passiivitalon energiakustannukset ovat huomattavasti matalammat kuin tavallisen talon, sillä voit valita taloosi edullisemman lämmöntuottoratkaisun. Tällöin tarvittava lämpöenergia saadaan aikaan aurinkoenergiaa sekä rakennuksen käytön aiheuttamaa lämpöä hyödyntämällä.

Sijoittamalla muutaman kympin lisää per neliö rakentaaksesi passiivitalon säästät myös luontoa, pidennät rakennuksen elinkaarta, parannat asumisviihtyvyyttä sekä talon jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi mahdollistat sen, että voit myöhemmin päivittää talosi lähes nollaenergiataloksi.

Ilmatiivis seinärakenne

ThermoJetta on Jetta-Taloissa käytettävä seinärakenne, joka mahdollistaa matalaenergia- ja passiivirakentamisen. Rakenne on energiatehokas, ilmatiivis ja kosteusteknisesti erinomainen, jonka vuoksi rakenteet toimivat ja kestävät vaativissa ilmasto-olosuhteissa, eivätkä homehdu. ThermoJetta rakenne takaa talolle < 1,0 ilmatiiveysluvun. Kun talossa on hyvä ilmatiiveys, kosteus ei pääse rakenteisiin, vaan poistuu hallitusti ilmanvaihdon kautta. Näin säästyy myös lämpöenergiaa.

Valitse kokenut ammattilainen

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo yli 30 vuoden ajan ja on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos sekä korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto yhdessä varmistavat, että jokainen Jetta-koti rakennetaan laadukkaasti täysin asukkaiden toiveiden mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Autamme sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa ja vastaamme, että saat juuri sinun tarpeittesi pohjalta suunnitellun kodin.

 
Päivitetty
14.2.2017