Ilmalämpöpumpulla ilmasta lämpöä ja viileyttä

Luonnonvoimia hyödyntämällä saadaan arkeen tuotettua parhaimman mahdollisen lämmön. NIBEn lämpöpumput tuottavat ulkoilmasta energiaa kodin lämmitykseen ympäristöystävällisesti, lompakon huomioiden.

Suorasähkölämmitteisiin taloihin ilmalämpöpumppu

Sadoille tuhansille suorasähkölämmitteisille talouksille vesikiertoiseen lämmitykseen siirtyminen ei ole mielekäs vaihtoehto sen korkeiden kustannuksien vuoksi. Näissä tapauksissa ilmalämpöpumppu on ainoa kohtuullisella investoinnilla saatava vaihtoehto.

NIBE AREA -ilmalämpöpumppu on ainutlaatuinen mahdollisuus suorasähköllä lämmitettäviin taloihin-.12/480NIBE AREA -ilmalämpöpumppu on ainutlaatuinen mahdollisuus suorasähköllä lämmitettäviin taloihin-.12/480

NIBE ARIA: ilmaa puhdistava ilmalämpöpumppu

NIBE ARIA on kylmään pohjoismaiseen ilmastoomme kehitetty ilmalämpöpumppu, joka tuottaa luotettavasti lämpöä jopa –30 °C asti, mutta pystyy tuottamaan lämpöä vieläkin alemmissa lämpötiloissa integroitujen suojaustoimintojensa ansiosta.
NIBE ARIAn sisäyksikössä on ionisaattori, joka ehkäisee epämiellyttäviä hajuja sekä torjuu tehokkaasti bakteereja ja
mikrobeja. NIBE ARIAn ionisaattori ja pestävä suodatin varmistavat hyvän sisäilmaston sinulle ja perheellesi.
NIBE ARIA voi laskea lämmityskustannuksiasi jopa 50 %. Näin suurten säästöjen saavuttamiseksi laitteiston kokoa
valittaessa pitää huomioida useita parametreja. Näitä ovat mm. käytettävissä oleva avoin tila, talon kerrosluku sekä
talven pituus ja kylmyys. NIBE helpottaa laitteen koon valintaa ilmoittamalla lämmitystehon eri ulkolämpötiloissa sekä sen energiatehokkuuden.

Täydellinen ilmalämpöpumppujärjestelmä

NIBE ARIA on täydellinen moderni lämpöpumppujärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaat tekniset mahdollisuudet energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Sisäyksikköön integroitu ohjausjärjestelmä takaa varmatoimisen ja taloudellisen lämmöntuotannon.
Ulkoyksikkö (AG-AA10) kerää ulkoilmasta lämpöenergiaa, joka siirretään suljetussa piirissä kiertävällä kylmäaineella sisäyksikköön (AG-WT10). Laitteella on optimaalinen vuosilämpökerroin invertteriohjatun kompressorin ansiosta.

Lisäturvaa NIBETURVAlla

Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä kävähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta.
Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE ilmalämpöpumpuista

 
Julkaistu
31.7.2017