Smatrix: älykäs säätöjärjestelmä lattialämmitykseen ja -viilennykseen

Langattomasti toimiva

Smatrix on täysin langattomasti toimiva lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä. Itseoppivassa ja älykkäässä Smatrix-säätöjärjestelmässä putkipiirit tasapainottuvat automaattisesti ilman esisäätöjä. Järjestelmä ohjaa putkipiireihin tarvittavan energiamäärän huonetermostaateista tulevan tiedon mukaan. Tarvittaessa se säätää maalämpöpumpulta tulevan menoveden lämpötilaa dynaamisesti ja maksimoi lämpöpumpun hyötysuhdetta.

Energiaa säästävä huonekohtainen lämpötilan valinta

Lattialämmityksen säätöjärjestelmällä on merkittävä vaikutus talon energiankulutukseen. Uponor lattialämmityksen uusi entistä tarkempi Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä tasapainottaa automaattisesti lattialämmitysjärjestelmän ja jakaa lämmitysenergiaa huoneisiin vallitsevan energiatarpeen mukaan.

−Uusi säätöjärjestelmä pystyy myös säätämään maalämpöpumpulta tulevan veden lämpötilaa kunkin hetken energiatarpeen mukaan. Mitä alhaisempaa menoveden lämpötila on, sitä paremmalla hyötysuhteella lämpöpumppu toimii.

150304_Smatrix_touchscreen2_iso

Etäkäyttö älypuhelimella tai tietokoneella

Uutuutta järjestelmässä on myös Smatrix-etäkäyttösovellus, jolla järjestelmän toimintoja voi säätää älypuhelimella tai tietokoneella. Mobiiliapplikaatio on saatavissa tällä hetkellä Android- ja iPhone-puhelimiin. Muissa puhelinmalleissa palvelu toimii nettiselaimen kautta.

Lämpötilan tiputus loman ajaksi


Järjestelmään on saatavilla käyttöpaneeli, josta esim. lämpötilan tiputus loma-ajaksi hoituu keskitetysti. Huonetermostaatit, joilla lämpötiloja ohjataan, toimivat langattomasti. Tämä tarkoittaa, että niiden asennus ei vaadi sähkötöitä. Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä soveltuu erinomaisesti myös lattiaviilennyksen ohjaukseen.

Uudisrakentaja: Jätä yhteydenottopyyntö vesikiertoisesta lattialämmityksestä asennettuna

Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön tästä

 

Lisäinfoa:

Uponor Smatrix

Uponorin uusi lattialämmityksen säätöjärjestelmä mahdollistaa huonekohtaisen lämpötilan säädön

Säätöjärjestelmän päivitys vanhoihin lattialämmitysjärjestelmiin

Myös olemassaolevan vesikiertoisen lattialämmityksen parantaminen onnistuu. Älykkään Smatrix-säätöjärjestelmän voi asentaa myös vanhoihin lattialämmitysjärjestelmiin. Näin lattialämmitykseen saadaan lisää toiminnallisuutta ja samalla säästyy energiaa. Säätöpäivitys hoituu muutamassa tunnissa ja sen voi tehdä kaikkien valmistajien lattialämmitysjärjestelmiin.

Jätä yhteydenottopyyntö lattialämmityksen säätöpäivityksestä


 
Julkaistu
19.6.2017