Ilma/vesilämpöpumppu on energiakorjaajan tehopakkaus

Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon, esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä
energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.
Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman
viilennykseen kesähelteillä.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta

Pohjoismainen ilma/vesilämpöpumppu

Pohjoisissa olosuhteissa ilma/vesilämpöpumpulta vaaditaan enemmän kuin keskieurooppalaisessa ilmastossa. Pohjoismaisella NIBEllä luonnollinen lähtökohta tuotteiden suunnittelussa. Tuloksena täydellinen uusiutuvan energian lämmitys: kylmässäkin energiatehokas, varmatoiminen ja helppokäyttöinen lämmitysjärjestelmä, räätälöitävissä mahdollisimman joustavasti erilaisiin lämmitystarpeisiin.
NIBE mitoittaa lämpöpumppunsa siten, että yleensä +7 °C ulkolämpötilassa ilmoitettavaa nimellistehoa ei maksimoida, vaan lämmöntuotto pakkasasteissa on tehokasta. Ja NIBE ilma/vesilämpöpumput tuottavat lämpöä ja kuumaa vettä mallista riippuen -20 °C tai jopa -25 °C ulkolämpötilaan saakka.
Useimmat NIBE ilma/vesilämpöpumput saa samanlaisella helppokäyttöisellä ja monipuolisella ohjausjärjestelmällä kuin NIBEn maalämpöpumput. Ohjauksen avulla voidaan hallita myös ulkopuolisia lämmönlähteitä: mallista riippuen vesitakkaa, aurinkolämpöä tai olemassa olevaa pelletti- tai öljylämmitystä. Laite voidaan myös liittää Uplink-pilvipalveluun ja siinä voidaan hyödyntää Smart Price Adaption -ominaisuutta kuten maalämpöpumpuissa.


NIBE™ F2120 -ilma/vesilämpöpumppu on läpimurto tehokkuudessa

Uusi NIBE F2120 tekee kodin lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa lähes 5* (*NIBE F2120-8, -12 4,8. NIBE F2120-16, -20 SCOP 5,1). Ostoenergian, sähkön, tarve on vain viidesosa sähkölämmityksestä!  NIBE F2120 on ensimmäinen ilmavesilämpöpumppu,  joka on ensimmäistä kertaa maalämpöpumppujen tasoa.
Pohjoismaisena NIBE F2120:n vuosihyötysuhde on erinomainen myös Suomen kylmissä oloissa.
Parhaiden maalämpöpumppujen tasoa, ensimmäistä kertaa. Pohjoismaisuus näkyy F2120:n käyttöalueessa: laitteen kyky tuottaa kuuminta lämmitysvettä ei alene ulkolämpötilan laskiessa kuten perinteisessä ratkaisuissa, vaan 60-asteista lämmitysvettä saadaan tuotettua aina –25 °C pakkasille asti.
NIBE suunnitteli laitteen, joka on erityisen hiljainen yleisimmissä käyttöoloissa. Ainutlaatuista on laitteen alhainen äänitaso myös täysitehokäytössä, kovimmilla pakkasilla.

Pohjoismaisuus näkyy F2120:n käyttöalueessa: laite kykenee tuottamaan
65°C lämpöä ja vielä –25°C pakkasessa 60/63°C vettä.Pohjoismaisuus näkyy F2120:n käyttöalueessa: laite kykenee tuottamaan 65°C lämpöä ja vielä –25°C pakkasessa 60/63°C vettä.

Monipuolinen ja taloudellinen NIBE SPLIT

NIBE SPLIT on kompakti paketti uudisrakennukseen tai korjattavaan omakotitaloon. Laitteistossa on ulos sijoitettavan lämpöpumpun lisäksi sisäyksikkö, jossa on lämminvesivaraaja ja laitteiston ohjaus. Siihen voidaan helposti liittää myös muita lämmölähteitä.
Myös jäähdytys sujuu NIBE SPLITin avulla liittämällä siihen Cool-IN -viilennys. NIBE SPLIT jäähdyttää tarpeen mukaan, joten miellyttävä sisälämpötila saavutetaan mahdollisimman pienellä energian kulutuksella.

NIBE™ F2040 ilma/vesilämpöpumppu + SMO 40 -ohjausjärjestelmä on täydellinen
uusiutuvan energian lämmityspaketti. Invertteriohjattuna laite tuottaa aina
sopivasti lämpöä eri lämpötiloissa. Laite on tehokas vielä -20 asteen pakkasella;
kylmemmällä ilmalla öljylämmitys tuottaa tarvittavan lämmön.
Kuva oik.: NIBE SPLIT lämmittää
ja jäähdyttää – haluttaessa
hybridijärjestelmän
osana.12/480NIBE™ F2040 ilma/vesilämpöpumppu + SMO 40 -ohjausjärjestelmä on täydellinen uusiutuvan energian lämmityspaketti. Invertteriohjattuna laite tuottaa aina sopivasti lämpöä eri lämpötiloissa. Laite on tehokas vielä -20 asteen pakkasella; kylmemmällä ilmalla öljylämmitys tuottaa tarvittavan lämmön.
Kuva oik.: NIBE SPLIT lämmittää ja jäähdyttää – haluttaessa hybridijärjestelmän osana.12/480

Pilvipalvelu ja lisäturva

Suurin osa NIBE maalämpöpumpuista voidaan liittää NIBE Uplink -pilvipalveluun. Uplink-palvelun kautta
voi lämmityksen toimintaa seurata kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – missä ja milloin vain. Käyttäjä voi
halutessaan valita, hankkiiko laite pörssisähkön hintatiedon Nord Pool Spot sähköpörssistä ja antaa
laitteen hoitaa lämmitystä mahdollisimman paljon sellaisina tunteina, kun pörssisähkö on edullista. Käyttäjä, joka hankkii sähkön pörssisähkösopimuksella,voi säästää merkittävästi sähkölaskussaan – ilman lisäkuluja.
Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä kävähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta.
Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilma/vesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
20.2.2017