Hongan Moderni-mallisto tarjoaa valoa ja jyhkeitä hirsiseiniä

Hongan Moderni-mallisto  on kehitetty vastaamaan kysyntää. Uudenlainen, italialaistyylistä ja modernia hirsitalodesignia esittelevä, mallisto on nyt tarjolla. Näissä uutuusmalliston kodeissa yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet sekä ulkomuodoltaan nykyaikainen arkkitehtuuri. Modernilla hirsiteknologialla toteutettu selkeälinjainen omakotitalo sopii niin kaupunkiympäristöön kuin maaseudun rauhaan. Hirsi rakennusmateriaalina ei rajoita vaativankaan muotokielen soveltamista suunnittelussa ja toteutuksessa.

Talomalleista on saatavilla useita erilaisille perheille ja tonteille sopivia versioita. Aloita suunnittelu valitsemalla mieluisa talomalli ja viimeistele yksityiskohdat Hongan suunnittelijan kanssa.

Hongan Vista-mallin uutuus on 1-kerrosversio.Hongan Vista-mallin uutuus on 1-kerrosversio.

Kovan ja pehmeän tyylikäs liitto

Kaksi vastakohtaa yhdistyy Hongan Moderni-mallistossa. Laajat lasipinnat sekä jyhkeät hirsiseinät toimivat vastapainona toinen toisilleen. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut tuoda jotain myös pienille ja yhteen suuntaan avautuville tonteille. Jokaisella mallilla on selkeä avautumissuunta, jolloin mahdollisesti jopa häiritsevä ympäristö kyetään häivyttämään miettimällä kodin sijoittelu tontille. Suurin osa malliston kodeista soveltuu niin omakotitaloiksi kuin myös vapaa-ajan asunnoiksi.

Koska puu on luonnollinen materiaali, on sitä haluttu kunnioittaa myös kotien sisustuksessa. Sisäpinnoissa käytetään puuta vain kevyesti käsiteltynä ja luonnollisen värisenä. – Tiesitkö että puulla on havaittu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia?

Toimiva koti vastaa asukkaidensa tarpeisiin

Moderni-malliston kodit: Visio, Tuuma, Safiiri, Vista ja Uni tarjoavat persoonallisia ratkaisuja modernien kotien ystävälle. Kodeista esimerkiksi Visio sekä Tuuma ovat oivat ratkaisut myös loma-asunnoksi.

Yhtenäistä malliston kodeille on niiden jykevyys sekä niiden luoma suojaisa tunnelma. Yhteen suuntaan pääasiassa avautuvat kodit on suunniteltu sopivaksi myös kaupunkiympäristöön sekä kapeille tonteille. Suuret lasipinnat ja lämmin, aito puu ovat kaunis yhdistelmä. Visuaalinen ulkonäkö yhdistettynä konstailemattomiin tilaratkaisuihin tekevät näistä kodeista tehokkaita sekä viihtyisiä olla ja elää.

Modernit omakotitalot esittäytyvät

Hongan Moderni-malliston 2-kerroksinen Vista.Hongan Moderni-malliston 2-kerroksinen Vista.
Mambo on tyylikäs omakotitalo, jonka suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnonvalon osaksi sisustusta.Mambo on tyylikäs omakotitalo, jonka suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnonvalon osaksi sisustusta.
Safiirin pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja konstailemattomia. Safiirin pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja konstailemattomia.
1-kerroksisen Vistan suuri ikkuna-ala tuo asumiseen valoa ja avaruutta.1-kerroksisen Vistan suuri ikkuna-ala tuo asumiseen valoa ja avaruutta.

Massiivipuutalo – täyttä puuta

Honka valmistaa hirsitalonsa suomalaisesta hirrestä. Satoja vuosia tunnettu rakennusmateriaali on yhä edelleen suosittu ratkaisu suomalaisten kodin materiaaliksi. Suosiota ovat siivittäneet muun muassa hirren kestävyys sekä terveyttä luontaisesti edistävät ominaisuudet. Hengittävänä rakenteena massiivipuuseinä nimittäin tasaa kosteusvaihteluita ja pyrkii luonnostaan saamaan sisäilmankosteuden optimaaliselle tasolle. Honkarakenteen teknologisen kehitystyön ja etenkin painumattoman hirren tuoma vapaus hirsitalojen arkkitehtuuriin tuovat modernin rakentamisen myös hirsirakentamiseen.

Honka on täyttä puuta, ei lämpöeristettyä lankkua. Rakenteessa ei myöskään ole eri materiaalikerrosten liittymäkohtia, jotka ovat helposti alttiita kosteus- ja muille vaurioille. Erityisen kestävän rakenteesta tekee hirren ulkopinnan kova sydänpuu.

Tutustu moderneihin talomalleihin! - Lataa esite itsellesi tästä!

Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle - vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia. Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle - vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia.
Uni on vapaa-ajasta nauttivan perheen toimiva ratkaisu. Yläkerran suurista ikkunoista avautuu näkymä ympäröivään luontoon. Uni on vapaa-ajasta nauttivan perheen toimiva ratkaisu. Yläkerran suurista ikkunoista avautuu näkymä ympäröivään luontoon.

Kiinnostuitko uutuusmallistosta?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


Tuuma-malliston taloissa elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Kuvassa 2-kerroksinen Tuuma.Tuuma-malliston taloissa elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Kuvassa 2-kerroksinen Tuuma.
 
Julkaistu
16.1.2018