Joustava lämmitysjärjestelmä - maalämpö

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tai vesistöön varastoitunutta auringon tuottamaa lämpöä keräämällä sen talteen ja luovuttamalla sen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja lämminvesivaraajaan. Lämmön lisäksi maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää kätevästi ja edullisesti kesäkuumalla myös tilojen viilentämiseen.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta

Miellyttävä ja helppo käyttää

Helppokäyttöisen ohjausyksikön ansiosta NIBE-maalämpöpumput ovat käyttäjäystävällisyydeltään markkinoiden kärkeä. Selkeä graafinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää. Lämpöpumpun tila, käyntiajat ja lämpötilat näkyvät suuressa näytössä. Ohjelmisto voidaan päivittää sekä käyttötietoja ladata nopeasti ja helposti USB-portin kautta.

Muotoilultaan tyylikkäät NIBE-lämpöpumput soveltuvat sijoitettavaksi vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.Muotoilultaan tyylikkäät NIBE-lämpöpumput soveltuvat sijoitettavaksi vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.

Monipuolinen valikoima alkaa luonnollisesti edullisista tuotteista

Uuden omakotitalon rakentajista jo yli puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. NIBEltä löytyy paras maalämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin taloihin ja kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.
NIBE F1226 NEW -maalämpöpumppu on edullinen lämmitysjärjestelmä omakotitalon lämmitykseen suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä. NIBE F1226 NEW -maalämpöpumpun hyötysuhde on laitteen modernin kompressoriyksikön ansiosta erinomainen. Ohjauspaneelista säädettävät, kierroslukuohjatut kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin.

Maalämpöpumppu kohteen mukaan

NIBE F1255 -invertterimaalämpöpumput ovat teknologian huippua. Laitteet mukautuvat erilaisiin
kuormitustilanteisiin säilyttäen samalla korkean hyötysuhteen. Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.
Maalämpöpumppumallistosta löytyy nimenomaan matalaenergiarakentamisen tarpeisiin kehitetyt 1,5–6 kW:n maalämpöpumput. Nykyaikaisen matalaenergiatalon lämmittämiseen ei paljoa energiaa kulu; oikein mitoitetun maalämpöpumpun ansiosta lämmintä käyttövettä riittää ja kylmimpinäkään talvipäivinä ei tarvita sähköistä lisälämpöä. Tavallisissa lämpötiloissa kevyellä kuormalla invertteriohjauksen joustavuus antaa erinomaisen hyötysuhteen myös tilanteessa, jossa täystehomitoitettu perinteinen lämpöpumppu kävisi pätkittäin tai joutuisi säilömään lämpöä huonolla hyötysuhteella tilaa vievään puskurivaraajaan.
Joustava invertterimaalämpöpumppu sopii myös korjausrakentamiseen – etenkin silloin, kun energiaparannusten jälkeen tarvittavaa lämmitystarvetta ei tarkalleen tiedetä.
Lämpöpumppu tulee aina mitoittaa huolellisesti kohteen mukaan: uudisrakennus energiaselvityksen mukaan, vanhoissa taloissa aiemman energiakulutustiedon ja mahdollisen energiaselvityksen tietojen pohjalta. Näin varmistetaan, että taloon asennetaan oikean tehoinen lämpöpumppu ja lämmönkeruupiiri.

Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Pilvipalvelu ja lisäturva

Suurin osa NIBE maalämpöpumpuista voidaan liittää NIBE Uplink -pilvipalveluun. Uplink-palvelun kautta
voi lämmityksen toimintaa seurata kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – missä ja milloin vain. Käyttäjä voi
halutessaan valita, hankkiiko laite pörssisähkön hintatiedon Nord Pool Spot sähköpörssistä ja antaa
laitteen hoitaa lämmitystä mahdollisimman paljon sellaisina tunteina, kun pörssisähkö on edullista. Käyttäjä, joka hankkii sähkön pörssisähkösopimuksella,voi säästää merkittävästi sähkölaskussaan – ilman lisäkuluja.
Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä kävähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta.
Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta


 
Julkaistu
20.2.2017