Taloautomaation uusi taso

Nykyaikainen taloautomaatio mahdollistaa kodin toimintojen ohjaamisen nopeasti ja kätevästi. Helposti asennettava järjestelmä tekee arjesta ja asumisesta huomattavasti miellyttävämpää. Älykäs automaatiojärjestelmä säätää talon lvis-toiminnot tilanteiden mukaan ja säästää energiankulutuksessa - lähes huomaamatta.

Gira G1 - Kodin toiminnot yhdessä laitteessa

Kompakti, tehokas, yleiskäyttöinen: Gira G1 on rakennustekniikassa käytettävä älykäs ohjauslaite. Olipa kyseessä sitten valaisimien kytkeminen ja himmentäminen, sälekaihtimien avaaminen ja sulkeminen tai huoneenlämpötilan valitseminen: yksittäisiä toimintoja voidaan ohjata monitoimisen kosketusnäytön avulla sormenpäällä, käden liikkeellä pyyhkäisten tai asettamalla käsi tiettyyn kohtaan. Palkintoja voittanut, intuitiivisesti käytettävä Gira-käyttöliittymä tekee ajastettavien toimintojen määrittämisestä sekä valaistustilanteiden mukauttamisesta erityisen helppoa.

Näin toiminnot parantavat asumismukavuutta


Gira E3 - Viimeistelty tyyli moderneilla kytkimillä

Gira E3 -kytkinmalliston muotoilua ja värimaailmaa on uudistettu − asennuksen tuloksena on nyt harmoninen ja rentouttava kokonaisuus. NCS-värijärjestelmän avulla on kehitetty eksklusiivinen lämpimien harmaan ja ruskean eri sävyjen kokoelma. Pyöristetyt muodot ja pehmeän kosketuksen painikkeet luovat nykyaikaisen rakennustekniikan mukaisen modernin ja ystävällisen vaikutelman. Valittavissa on antrasiitin värisiä ja puhtaan valkoisia tukikehyksiä ja sisäosia sekä erilaisia suojakehyksiä, joita yhdistelemällä saadaan aikaan yksilöllistä designia.

Suunnittele itse oma muotoilusi

Gira X1 - Älykkään kodin kulmakivi

Nyt voit nähdä, kuka on kotona, sammuttaa ja sytyttää valot sekä säätää sopivan lämpötilan sekä kotoa käsin että kaukaa. Uusi Gira X1 mahdollistaa omakotitalon visualisoinnin ja automatisoinnin. Sen pienen koon ja hattukiskoasennuksen ansiosta kiinnitys käy nopeasti ja tilaa säästävästi. Nopeata käyttöönottoa tukee myös suunnitteluvaiheen näppärä raahaus- ja pudotustoiminto. Giran ohjattuun suunnittelutoimintoon sisältyvä logiikkasimulointi helpottaa yksilöllisesti laadittujen automatisointiratkaisujen tarkastamista. Se toimii taloudellisen suunnittelun perustana.

Valitse sinulle sopivin järjestelmä

Suunnitteletko uutta kotia? Tutustu Gira KNX -järjestelmään

Asenna langaton Gira eNet -järjestelmä nykyiseen kotiisi.


Kiinnostuitko Gira taloautomaatiosta?
Jätä yhteydenottopyyntö

Saat lisätietoa Gira taloautomaatiojärjestelmän toteutuksesta jättämällä yhteydenottopyynnön. Täyttämällä alla olevan lomakkeen asiantuntija on sinuun yhteydessä ja kertoo tarkemmin taloautomaation mahdollisuuksista ja toteutuksesta kotiisi.

 
Päivitetty
7.2.2017