Taloautomaation uusi taso

Nykyaikainen taloautomaatio mahdollistaa kodin toimintojen ohjaamisen nopeasti ja kätevästi. Helposti asennettava järjestelmä tekee arjesta ja asumisesta huomattavasti miellyttävämpää. Älykäs automaatiojärjestelmä säätää talon lvis-toiminnot tilanteiden mukaan ja säästää energiankulutuksessa - lähes huomaamatta.

Kodin toiminnot yhdessä laitteessa

Kompakti, tehokas ja yleiskäyttöinen Gira G1 on rakennustekniikassa käytettävä älykäs ohjauslaite. Olipa kyseessä sitten valaisimien kytkeminen ja himmentäminen, sälekaihtimien avaaminen ja sulkeminen tai huoneenlämpötilan valitseminen: kaikkia yksittäisiä toimintoja voidaan ohjata monitoimisen kosketusnäytön avulla. Palkintoja voittanut, intuitiivisesti käytettävä Gira-käyttöliittymä tekee ajastettavien toimintojen määrittämisestä sekä valaistustilanteiden mukauttamisesta erityisen helppoa.

Näin toiminnot parantavat asumismukavuutta

Viimeistelty tyyli moderneilla kytkimillä

Gira E3 -kytkinmalliston muotoilu ja värimaailma luo harmonisen ja rentouttavan kokonaisuuden. NCS-värijärjestelmän avulla on kehitetty eksklusiivinen lämpimien harmaan ja ruskean eri sävyjen kokoelma. Pyöristetyt muodot ja pehmeän kosketuksen painikkeet luovat nykyaikaisen rakennustekniikan mukaisen modernin ja ystävällisen vaikutelman. Valittavissa on antrasiitin värisiä ja puhtaan valkoisia tukikehyksiä ja sisäosia sekä erilaisia suojakehyksiä, joita yhdistelemällä saadaan aikaan yksilöllistä designia.
 

Jaloteräs ja litteä asennus

Gira E2 -kytkinmalliston selkeä, pelkistetty muotoilu on saanut uutta loistoa. Uudet jaloteräksiset kehykset ja moduulit täydentävät System 55 -mallistoa sisustusssuunnittelussa suositulla klassikkomateriaalilla. Perinteisen uppoasennuksen ohella Gira E2 tarjoaa nyt myös mahdollisuuden asentaa kaikki kytkinmalliston ­vaihtoehdot seinälle 3 mm ulkonevina.

Suunnittele itse oma muotoilusi
 

Älykkään kodin kulmakivi

Näet kuka on kotona, ohjaat valaistusta ja tilanteita, asetat ja säädät lämpötiloja niin kotoa kuin matkalta käsin. Uusi Gira X1 on visualisointi- ja logiikkapalvelin yhden asunnon keskusohjauslaitteeksi. X1 asentuu helposti sähkökeskukseen vieden vain 2 moduulipaikkaa. X1 visualisoinnin rakennat nopeasti drag & drop tyyliin Gira project assistant ohjelmalla. Asunnossa käytettävät logiikat voit simuloida ennen käyttöönottoa ja varmistua sen toimivuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta.

Gira X1 liittyy suoraan KNX väylään, erillistä väyläliityntäyksikköä et tarvitse. Käyttöliittymä toimii Android ja IOS laitteilla valitsemallasi kielellä.
 

Valitse sinulle sopivin järjestelmä

Suunnitteletko uutta kotia? Tutustu Gira KNX -järjestelmään

Asenna langaton Gira eNet -järjestelmä nykyiseen kotiisi.


Kiinnostuitko taloautomaatiosta?

Saat lisätietoa Gira taloautomaatiojärjestelmän toteutuksesta jättämällä yhteydenottopyynnön. Täyttämällä alla olevan lomakkeen asiantuntija on sinuun yhteydessä ja kertoo tarkemmin taloautomaation mahdollisuuksista ja toteutuksesta kotiisi.

 
Julkaistu
29.11.2017