Kodin Terra Tuusulassa
Bonukset TUPLANA 10.-19.2. - Jopa 10 %

Leikkokukilla kevättä koteihin

Tulppaanit tuovat kevään koteihin ja piristävät sisustusta. Kattavasta värien kirjosta löytyy jokaiselle oma suosikki. Suomalaisten keskuudessa suosituimpia värejä ovat keltaiset, punaiset, vaaleanpunaiset ja oranssit tulppaanit. Näyttävän kimpun saa, kun yhdistelee erivärisiä nippuja ja lisää joukkoon esimerkiksi oksia.

Kotimaisten tulppaanien päätuotantokausi on tammi-helmikuussa. Ensimmäiset tuotetaan joulumarkkinoille. Tulppaanit kestävät maljakossa hyvinä jopa viikkoja ja tuottavat oikealla hoidolla pidempään iloa.
Kauniit ja värikkäät tulppaanit tuovat kevään kotiin.Kauniit ja värikkäät tulppaanit tuovat kevään kotiin.

Pidä tulppaanikimppu kääreessään, leikkaa tulppaanien varresta pari senttiä pois ja anna kimpun imeä vettä noin puolen tunnin ajan. Kun varsien nestejännitys on palautunut, kääreen voi poistaa ja asetella kimpun maljakkoon. Maljakkovesi kannattaa vaihtaa pari kertaa viikossa ja lyhentää samalla varsia uuden imupinnan esiin saamiseksi. Tulppaani tykkää viileästä ja säilyy pidempään, jos kimppua pitää välillä viileässä paikassa.

Kodin Terra Tuusulan bonus tuplana -kampanjassa 10 kappaleen kotimaisia tulppaaninippuja saa nyt kaksi hintaan 7,90 €. Yksittäin ostettuna nipun hinta on 4,29 €.

Pääset tutustumaan muihin Bonus Tuplana -tarjouksiin täältä!

Lämmönlähteenä kotimainen koivuklapi

Lämmityskelit jatkuvat vielä ja pian voi myös ryhtyä ennakoimaan mökkikauden alkua sekä rantasaunan lämmittämistä. Puulla lämmittäminen on tarjolla olevista energiamuodoista edullisimpia vaihtoehtoja ja sen käyttövarmuus on haavoittuvainen vain, jos on unohtanut tarkastaa puuvajan klapitilanteen.

Helpon ja miellyttävän lämmön saannin varmistaa käyttämällä aina kuivaa polttopuuta. Joskus puuvajassa säilytetyt puut keräävät kosteutta ja kylmyyttä, mikä vaikeuttaa syttymistä. Tämä ongelma on ratkaistavissa yksinkertaisesti tuomalla pari pesällistä puuta sisätiloihin hyvissä ajoin ennen käyttöä, jolloin huoneilma ehtii kuivata ja lämmittää puut.
Kotimaista koivuklapia saatavilla suursäkeissä.Kotimaista koivuklapia saatavilla suursäkeissä.
Takkatulen loimotus on myös omiaan rentouttamaan kiireisen arjen keskellä. Se luo vertaansa vailla olevaa rauhoittavaa tunnelmaa.

Kodin Terra Tuusulan kampanjatarjouksena on kaksi suursäkillistä koneellisesti kuivattuja koivuklapeja yhteishintaan 165 €. Yksi suursäkki sisältää heittokuution verran noin 33 cm mittaisia kotimaisia koivuklapeja.
Yksittäin ostettuna suursäkin hinta on 89,90 €.


Pääset tutustumaan muihin Bonus Tuplana -tarjouksiin täältä!

Kevät on hyvä aika remontoida

Kun kylpyhuoneen kalustus vaatii päivittämistä, Kodin Terra Tuusulasta löytyy vaihtoehtoja moneen eri makuun. Kampanjatarjouksena on kylpyhuonekalustesetti, joka sisältää sekä peilikaapin että allaskaapin. Melamiinista valmistetuissa kaapeissa on korkeakiiltoinen valkolakkaus. Kylpyhuonekalustesetillä on leveyttä 55 cm. Koko setin hinta on vain 199 € ja sille myönnetään kahden vuoden takuu.
Kodin Terra Tuusula toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille.
Nyt saat Bonuksen Tuplana 10.2.-19.2. 2017 välisen ajan. Bonus jopa 10%!

Pääset tutustumaan muihin Bonus Tuplana -tarjouksiin täältä!

Kodin Terra on avoinna arkisin 7-21, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 10-18.
Verkkokauppa palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa.

Kodin Terra Tuusulasta löydät tarvitsemasi joka päivä.

 
Julkaistu
6.2.2017