Kotimaista, toimivaa tekniikkaa
nykypäivän valaistustarpeisiin

Karlux Oy tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden valaista niin pihapiirit, kävelykadut kuin julkiset aukiot laadukkailla kotimaisilla valaisimilla. Uniikista mallistosta löytyy laaja valikoima valaisimia, jotka istuvat täydellisesti sekä uuteen että vanhaan ympäristöön. Tuotteet kestävät haastavissakin sääolosuhteissa vääntyilemättä. Jokainen Karlux-valaisin on valmistettu alusta loppuun Lahden tehtaalla.

 

Karlux käyttää tuotteissaan vain kestäviä, ruostumattomia raaka-aineita, joista suurin osa on kotimaisia ja kierrätettävissä olevia. Laadukkaat raaka-aineet ja testatut komponentit takaavat valaisinten laadukkuuden ja pitkäikäisyyden. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ja osaaminen näkyy Karluxin valaisimissa. Karlux kuuluu myös Cleantech Finland -verkostoon.

Asennettavuus
Karlux-valaisimet ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Asennusohjeet ja -videot löydät Karluxin kotisivuilta.

Materiaalit
Karlux käyttää valaisimissaan korkealaatuisia, suomalaisia raaka-aineita, jotka ovat kierrätettävissä.

Kestävyys ja laatu
Valaisimet ovat suunniteltu kestämään vuosikymmeniä Pohjolan haastavia sääolosuhteita. Rungossa sekä muttereissa käytetään ruostumattomia materiaaleja ja teräsosat hitsataan rungon lujuuden vahvistamiseksi. Kupujen akryyli on valittu siten, että se säilyy kirkkaana läpi vuosien. Kaikki materiaalit kestävät myös erinomaisesti kontaktia julkisissa kohteissa.

LED-teknologialla energiansäästöä

LED-polttimo tuo energiansäästöä jopa 70 %. Karlux Oy seuraa herkeämättä LEDien kehittymistä ja haluaa tarjota asiakkailleen uusinta ja testattua teknologiaa. Karluxin LED-tuotteiden optiikka- ja mekaniikkasuunnittelu tehdään yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijayritysten kanssa. LED-valaisinten harkittu suunnittelu, toimiva tuotanto sekä tekniset oivallukset auttavat luomaan erinomaisia käyttökokemuksia sekä upeita lopputuloksia.

Tuotteissa käytetty LED-moduuli on räätälöity juuri Karluxin taajamavalaisimiin, mikä lisää toimintavarmuutta ja joustavuutta. KARLED14-moduuli on helposti vaihdettavissa ja lämpösuojattuna se sopii täydellisesti kaikkiin olosuhteisiin.

DALI-ohjattavuus tuo lähes rajattomat käyttömahdollisuudet

Taajama LED DALI-valaisimet ovat DALI-ohjattavissa, jolloin loppukäyttäjä voi itse päättää esimerkiksi valaisimen tehokkuudesta ja energiankulutuksesta. Ohjattavuus tuo joustoa, jota voi hyödyntää käyttötarkoituksen mukaan.

DALI (Digital Addressable Lighting Interface) on yleinen liitäntästandardi himmennettäville elektronisille liitäntälaitteille. Sen avulla valonsäätö, ohjauslaitteet, tunnistimet, elektroniset liitäntälaitteet ja lamput toimivat kaikki yhdessä. Kaksisuuntainen rajaton tietoliikenne mahdollistaa ainutlaatuisen huipputason valonsäädön. Kytkentä ja himmennys tapahtuvat ohjauslinjaa pitkin, joten relettä ei tarvita. Liitäntälaite antaa lisäksi ohjauskeskukselle tärkeää tietoa esimerkiksi lamppujen tilasta. Joustavan toimintansa avulla DALI-kokonaisuudet ovat helposti integroitavissa paitsi uusiin suunnitelmiin myös olemassa oleviin kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Tämä antaa mahdollisuuden energiaoptimoida valaistus milloin tahansa. Se tuo kiinteistöille huomattavia energiansäästöjä.

Taajamavalaisimiin on mahdollista myös asentaa tehonpudotus. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi yöaikaan (esim. klo 23:00-05:00) valaisin toimii 70 % teholla. Tehonpudotus tuo merkittäviä säästöjä sekä kasvattaa valonlähteen elinikää.
 

Karlux-pihapiirivalaisimet Rakentaja.fi-verkkokaupassa

 

Haluatko tietää lisää?

_
 
Julkaistu
13.2.2017