Ikkunat ja ovet toiveidesi mukaan

Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Ne ovat iso ja tärkeä osa rakennusta ja niiden on oltava näyttäviä sekä samalla myös energiatehokkaita. Alavus Ikkunat Oy:llä pystytään tarjoamaan sekä energiatehokkaat että modernit ratkaisut, mutta myös perinteitä kunnioittavia puuikkunoita. Ikkunat valmistetaan mittojen mukaan, joten ne soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Ulko-ovimallistoon kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa.

Ennen ja jälkeen remontin.Ennen ja jälkeen remontin.

Suomalaiset ikkunat kotimaiselta valmistajalta

Mallistosta löytyy avattavia sekä kiinteitä puu-ja puualumiini-ikkunoita. Puualumiini-ikkunan karmi ja sisäpuite ovat puuta. Ulkopuite on kokonaisuudessaan alumiinia ja karmin ulkopuoliset osat on verhoiltu alumiiniprofiililla. Puuikkunassa alakarmin ja vaakavälikarmin verhoukseen käytetään alumiinia. Puualumiini-ikkuna on nykypäivänä selkeästi suosituin, koska ikkuna on käytännössä huoltovapaa.

Valmistuksessa käytetään suomalaisia raaka-aineita. Puuosissa käytettävä sormijatkettu mäntypuutavara on näkyviltä pinnoiltaan oksatonta. Puuosat voidaan maalata, lakata, suojakäsitellä tai kuultokäsitellä haluttuun sävyyn. Vakio pintakäsittelynä on kaksinkertainen elektrostaattinen maalaus sisältäen välihionnan. Vakiosävy on valkoinen, erikoissävyt toteutetaan asiakkaiden toivomusten mukaan.

Ulko- ja parvekeovet toiveidesi mukaan

Ulko-ovi on kodin käyntikortti ja se toivottaa talonväen ja vieraat tervetulleeksi. Kuten ikkunoilta, myös ovilta vaaditaan näyttävyyttä ja kestävyyttä. Ennen kaikkea oven tulee olla energiataloudellinen, siinä missä ikkunatkin. Alavus Ikkunat Oy:llä on kehitetty ovet juuri näistä lähtökohdista.

Hieman kevyemmällä rakenteella olevat Standard ulko-ovet, 60 mm ovilehdellä, valmistetaan aina vakiomitoilla 9/10x21 ja 115 mm karmilla. Vaikka ovessa on 2K lasielementti, täyttää se nykyiset lämmöneristysarvovaatimukset. Standard ulko-ovimallisto on suppeampi, kuin Arctic- ja Energy-ovilla, eikä Standard oveen voida yhdistää kiinteitä tai avattavia levikkeitä.

Jykevämmällä rakenteella olevat ulko-ovet Arctic ja Energy ovat 80 mm ja 70 mm ovilehdillä. Näissä ovissa karmisyvyyden (130/170/210 mm) ja oven mitat pystyy asiakas itse valitsemaan. Ulko-ovimallistot ovat näissä laajat ja tarvittaessa asiakas voi suunnitella oman mallinsa. Myös levikkeelliset ovet ovat mahdollisia ja ne voidaan valmistaa kiinteinä tai avattavina. Kaikki ulko-ovet maalataan aina asiakkaan toivomaan värisävyyn.

Parvekeovimallistosta löytyy neljä eri vaihtoehtoa parvekkeen tai terassin oveksi. Alumiinipintaiset ovet, IOU/A ja IPO/A, on suunniteltu yhteensopiviksi alumiini-ikkunoiden kanssa. Nämä alumiinipintaiset ovet kestävät hyvin vaihtuvia sääolosuhteita, vettä ja auringonpaistetta, joten ne soveltuvat siksi erinomaisesti vaativiinkin olosuhteisiin. Alumiinipintaiset parvekeovet ovat saatavilla 130, 150, 170 ja 210 mm:n karmisyvyydellä.

Levypintaiset IOU Energy ja Arctic ovet on rakenteeltaan kuten ulko-ovi. LC-102 lukkorungon vuoksi oven avaaminen ja sulkeminen tapahtuu kahvaa painamalla. Tarvittaessa ovi voidaan varustaa pitkäsulkijalla ja aukipitolaitteella, jolloin ovi soveltuu esim. tuuletusparvekekäyttöön. IOU-parvekeovi on saatavilla 70 ja 80 mm ovilehdellä. Karmisyvyyksistä käytettävissä ovat 130, 170 ja 210 mm.

Ulko-, parveke- ja terassiovet uudis- ja remonttikohteisiin toiveidesi mukaan.Ulko-, parveke- ja terassiovet uudis- ja remonttikohteisiin toiveidesi mukaan.

Miksi valita Alavus ikkunat?

1. Lämpöä, tyyliä ja arvokkuutta kotiisi

  • teknisesti laadukkaat tuotteet
  • erinomaiset lämpöarvot
  • katseenkestävät, huolellisesti viimeistellyt tuotteet
  • ensiluokkaiset raaka-aineet

2. Kotimainen tuote

  • ikkunat ja ovet valmistetaan sataprosenttisesti Suomessa.Tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Rantatöysässä. Ostamalla Alavus Ikkunat Oy:n tuotteita tuet suomalaista työtä ja osaamista.

3. Asiakaslähtöinen toimintatapa

  • haluamme tarjota asiakkaillemme oikeat tuotteet ja ratkaisut. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka saa parhaan mahdollisen hyödyn tuotteistamme vuosikymmeniksi eteenpäin.

4. Minkä lupaamme, sen myös pidämme

  • pidämme kiinni sovituista asioista koko myyntitapahtuman ajan, alusta loppuun asti.

Hyödynnä talvialennus! Jätä yhteydenottopyyntö:

Tilaa ikkunat ja ovet halvemmalla talven toimituskuukausina.

 
Julkaistu
6.2.2017