Tasaväliasennusnauha Merkkeli

Tuntuuko, että runkotöiden tekeminen on ajoittain pelkkää mittausta ja mittojen tarkastusta eikä valmista tahdo tulla millään? Tai onko rakentaminen mennyt turhan monta kertaa purkamiseksi väärien mittojen takia? Tasaväliasennusnauha helpottaa ja tehostaa merkittävästi rakennustöiden tekemistä. Nauha tuo myös tarkkuuttaa työhön. 

Osta verkkokaupasta!

Työ nopeutuu huomattavasti

Nauhan käyttö nopeuttaa mm. terassien ja laiturien laudoituksen tekoa, lattioiden lämmönsiirtolevyjen asennusta, katon koolausta, ruodelaudoituksen asennusta sekä rakennusten runkotolppien asennusta.

Asennusnauhan avulla työ nopeutuu noin 30%. Nauhan asennuksen jälkeen työ etenee kuin itsestään. Merkkeihin asennettaessa voi ladonnan aloittaa haluamalta kohdalta ja kokonaisuus pysyy suorana. Asennusnauhaa käytettäessä säästytään myös jatkuvalta mittaamiselta.

Terassilla ladonnan voi aloittaa keskeltä ja materiaalit voi nostaa valmiin päälle, ilman että jako häiriintyy. Nauhan käyttö on myös mittatarkkaa: materiaalin eri vahvuudet jäävät aina kahden lankun väliin eikä virheet näin ollen kertaannu. Nauhan käytön ansiosta hartiat ja kädet pääsevät helpommalla esimerkiksi katon koolauksessa eli työn fyysinen rasittavuus vähenee.

Työt etenevät säässä kuin säässä

Nauhaa voi käyttää huonoissakin olosuhteissa, niin vesi-, lumi- kuin räntäsateessakin. Tuotteen väri haalistuu asennuksesta noin 6-9 kk kuluessa ja tämän jälkeen asennusnauha ei enää erotu rakenteesta. Tasaväliasennusnauha on selkeästi havaittavissa asennusvaiheessa myös höyrynsulkumuovin alta huomiovärien, keltainen ja musta, ansiosta

Nauha eri käyttökohteisiin

Rullaa on saatavilla pituuksina 30m ja 60m, nauhan leveys on 25mm. Merkkivälit vakiomitoituksella ovat 135mm, 200mm ja 300mm. Muut mitoitusvälit ovat saatavilla erikoistilauksesta. Materiaali on ekologinen kartonkinauha.

Tuote on täysin kotimainen, nauhat valmistetaan Lempäälässä.

Ulkoverhouslautojen yleisimmät mitat ja profiilit

Peittävä leveys -mittaan lisäämällä millin, saadaan panelille liikkumavara ja myös asennukselle tulee liikkumavaraa.

Alakattotyöt

Terassityöt

 

Osta verkkokaupasta!

Asennusnauhan käyttö terassin teossa

Asennusnauhan käyttö ulkopaneloinnissa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


 
Julkaistu
13.9.2017