Kattoasiat kuntoon Kouvolassa

Helppo kattoremontti – osta se asennettuna!

Katon tehtävänä on suojata kotia ja sen rakenteita, joten sen kunnosta tulee huolehtia. Monet omakotitalon omistajat kuitenkin lykkäävät tulevaa kattoremonttiaan, ajatellen sen olevan hankalaa ja aikaa vievää. Jos omat taidot eivät riitä tai aika on kortilla, on itse asentamiselle kuitenkin varteenotettava vaihtoehto: kattoremontin antaminen ammattilaisen hoidettavaksi.

Uudesta katosta haaveilevien on yhä helpompaa tilata taloonsa teräskate avaimet käteen -periaatteella, sillä Ruukki tarjoaa tuotteidensa mukana asennuspalvelun. Ruukin asennuspalvelu toimii kaikkialla Suomessa. Ruukin ammattilaiset hoitavat asennuksen huolella, nopeasti ja tehokkaasti. Yhä useampi haluaa vesikattonsa valmiiksi asennettuna. Palvelun ostaminen säästää paljon aikaa ja luotettavan ammattilaisen voimin katosta tulee oikeaoppisesti tehty ja yksityiskohtia myöten viimeistelty. Lisäksi Ruukin asennuspalvelulla on takuu. Kynnystä kattoremontin teettämiseen madaltaa myös mahdollisuus hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennys.

1920
750

Teräskate on oivallinen valinta kattoremonteissa

Ruukin teräskatteet ovat suosittuja sekä uudisrakentajien että vesikaton korjaajien keskuudessa. Jo 50 vuoden kokemuksella suomalaisesta teräksestä nykyteknologialla valmistetut katot ovat erittäin mittatarkkoja ja kestäviä. Teräskate on helppo valinta korjauskohteissa muun muassa siksi, että silloin ei tarvitse olla huolissaan kattorakenteiden kantavuudesta. Teräskatteille ominaiset kevyet alus- ja kattorakenteet merkitsevät myös säästöjä materiaaleissa ja asennustyössä. Teräskatto on tiivis ja värivaihtoehtoja on paljon.

Classic® Silence

Ruukin teräskattojen uusin helmi mallistossa on Classic® Silence - hiirenhiljainen kate. Se vaimentaa sateen ropinan, liikenteen melun ja pitää itsessään pienempää ääntä. Uusi kiinnitystekniikka, myrskytiivistykset pontissa, sauman sulkimet sekä Silence-materiaali nostaa katteen uudelle tasolle.

Myös Classic-kate on päivitetty. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukki-teräskatteesta asennettuna

 
Julkaistu
6.2.2017