Rakenna & Sisusta -messut
10.-12.2.2017 Turun messukeskus

Nyt on oikea hetki uudistaa asuntoa!

Rakenna & Sisusta –messut on Lounais-Suomen alueen suurin rakennusalan messutapahtuma, joka tuo yhteen yli 300 näytteilleasettajaa. Tämän vuoden teemoina on rakentamisen ja sisustamisen lisäksi uudistaminen.

Rakenna&Sisusta_2017_1920x1080_web

Ideoita ja hyviä messutarjouksia omaan kotiisi

Messuilla esittäytyvät mm. tontit, kaavoitus, maanrakennus, valmistalot, vapaa-ajan asunnot, rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet, energiaratkaisut, piharakentaminen, autotallit, kodin turvallisuus, kiinteistönvälitys, keittiöt, kylpyhuoneet, saunat, ikkunat, huonekalut, matot ja tekstiilit, valaisimet, kodinkoneet, viihde-elektroniikka, kotiteatterit ja sisustussuunnittelu sekä paljon muuta.

Tutustu messuluetteloon »

Inspriroivia uutuuksia

Messujen erikoisuuksina ovat mm. uutuustori ja neljän huoneen blogitalo. Uutuustorilla esittäytyy valikoitu joukko ensiesiteltäviä tai muuten mielenkiintoisia tuotteita. Blogitalon sisustuksesta vastaavat mukaan valitut suositut sisustusblogit: Kotilaituri, Oblik.fi, Pikkutalon elämää ja Villa Puomi.

Näillä messuilla on ohjelmaa, mistä valita

Turun Messukeskuksessa on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa kuluttajille. Paikalla on muun muassa Finlaysonin luova johtaja Petri Pesonen puhumassa aiheesta ”Sisusta miten sisustat, kunhan sisustat itsellesi” (D-halli Sisustusalue, pe 10.2. klo 13).

Aiheina messuilla ovat myös mm. ”Minä ja mun tavarat – mahdunko edes sisustamaan”, ammattijärjestäjä Susanna Andersson ja ”Taidetta kotiin ja sisustamiseen – Turun Taidelainaamo”. Messuilla puhutaan myös muun muassa vihersisustamisesta, ja Tikkurila antaa värivinkkejä sisämaalaukseen.

Stark on tapahtumassa mukana suurella kokonaisuudella, jossa mukana on yli 50 yritystä. Stark-hallin ohjelmassa on mm. Sisäilmayhdistyksen ohjelmaa, jossa kysytään asuuko talossasi hyviä vai pahoja mikrobeja? Stark-hallissa nähdään myös työnäytöksiä, joissa kerrotaan mm. kevään keittiötrendeistä ja annetaan niksejä kodin pintaremontteihin. Hallin juontajana koko messujen ajan nähdään Lola Wallinkoski.

Messuohjelma »

Ohjelmaa myös ammattilaisille

Lounais-Suomen Kiinteistöpäivä on ammattilaisille suunnattu ajankohtaisseminaari messuperjantaina. Keskustelussa ovat muun muassa rakennusalan ajankohtaisaiheet, kuten puukerrostalojen rakennustekniset ongelmat ja niiden ratkaisu sekä tämänhetkiset kiinteistösijoitusmarkkinat Turussa.

Messuilla on tarjolla maksuttomia koulutuksia rakentajille ja remontoijille (PRKK ry). Koko messuyleisölle suunnattu Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen järjestämä kiinteistöpäivä kertoo, miten energiankulutuksesta otetaan ns. löysät pois. Opiskelijat puolestaan mittelevät toisiaan vastaan muuraustaitokilpailussa messuilla lauantaina.

Lue lisää ammattilaisten messuohjelmasta »

Messujen aukioloajat

Perjantai klo 10-18
Lauantai klo 10-18
Sunnuntai klo 10-17

Liput

Aikuiset 16 €
Monipäivälippu 20 €
Lapsi (7-15v.) 5 €
Perhe 34 € (2 aikuista ja lapset 7-15v.)
Eläkeläiset 13 €
Opiskelijat 13 €
Ryhmät 10 € (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
Pysäköinti 6 €

Verkkokaupasta 9.2. mennessä ostetuista ennakkolipuista 3 euron alennus.

Osta liput ennakkoon »

 
Julkaistu
6.2.2017