ASTA RAKENTAJA 2017

Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Pirkanmaalla

Pirkanmaan suurin rakennusalan tapahtuma tarjoaa tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille.

asta_rakentaja_messut_2017_tampere
Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle. Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja vaikka mitä muuta.

Osta liput kätevästi netistä

Vertaile ja kilpailuta 350 yrityksen tarjonnasta

Messuilta löydät ratkaisut isompaan ja pienempään remppa- ja raksatarpeeseen. Etsitpä sitten kylpyhuoneen kaakeleita, remonttifirmaa, uusia keittiökoneita tai haluat vertailla erilaisia lämmitysmuotoja, jätehuoltoratkaisuja tai vaikka ostaa talon avaimet käteen -toimituksena – voit tämän kaiken löytää Asta Rakentaja -messuilta!

Lista yrityksistä tuoteryhmittäin

TuoteTalossa näet erilaiset rakenteet
ja ratkaisut aidossa ympäristössä

TuoteTalo on messuille rakennettu oikea talo, jossa pääsee tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin. TuoteTalossa on myös piha. TuoteTalo on yksi suosituimpia kohteita Asta Rakentaja -messuilla ja sen toteuttaa Puusuutarit eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijat E-halliin.

Lue lisää

Esiteltäviä uutuuksia ja parhaat messutarjoukset

Näytteilleasettajien messuilla esiteltävien uutuuksien joukosta löytyy ratkaisuja lämmitykseen, kompostointiin, valaisuun ja jopa uuden kodin hankintaan!

Uutuudet

Hyödynnä messutarjoukset ja säästä riihikuivaa rahaa! Tarjouksessa muun muassa keittiöremontteja, kodinkoneita, liukuovikomeroita ja ilmalämpöpumppuja!

Messutarjoukset

 

kollaasi_asta_rakentaja_2017_tampere

Sisustuksen trendialue

E-hallin pohjoispäätyyn rakentuva Koti 2017–2018 -alue johdattaa kurkistamaan suomalaisen kodin viihtyisiin ja ajankohtaisiin sisustustrendeihin. Alueelle kerätyt tee-se-itse-vinkit rohkaisevat inspiroitumaan ja kokeilemaan uutta myös oman kodin sisustuksessa.

Messujen opaskartta

Juontajana Arttu Harkki

Arttu Harkki juontaa A-hallin ohjelmalavalla lauantaina ja sunnuntaina. Tämä aina yhtä karismaattinen herrasmies on tuttu lukuisista tv- ja radio-ohjelmista. Arttu on myös itse taitava ja innokas remontoija!

Katso koko ohjelma

Hyväntekeväisyys-
huutokaupan meklarina Aki Palsanmäki

Sunnuntaina järjestettävän perinteikkään hyväntekeväisyyshuutokaupan lahjoitustuotteiden joukosta voit tehdä vuoden parhaat kaupat esim. kiukaasta, porakoneesta tai vaikka suihkusetistä.
Huutokaupan järjestää Puusuutarit ry.

Huutokaupattavat tuotteet

asta_rakentaja_messut_2017_tampere_aki_palsanmaki

Perjantaina ammattilaispäivä

Asta Rakentaja -messuilla rakennus- ja kiinteistöalan ammattilainen näkee yhdessä päivässä uudet ratkaisut, tuotteet ja palvelut sekä kartoittaa yhteistyökumppaniverkostoa jälleenmyyjien, tavarantoimittajien ja alihankkijoiden osalta. Ammattilaispäivä on tehokas tapa päivittää tiedot, taidot ja verkostot yhdessä päivässä. Myös kiinteistöjen ja pientalojen korjaushankkeista vastaaville!

Lue lisää

Seuraa unelmien talon rakennusprojektia blogissamme

Messujen #kotikutsuu-blogissa seurataan taloa rakennuttavaa Sallya ja tämän perhettä rakennusurakan keskellä. Lue aidoista sattumuksista ja vaihtelevista fiiliksistä raksailu- ja remppailurupeaman aikana.

Bloggaaja Sally itse lavalla LA klo 14.00

Lue blogia

Messukävijöille Rakenna & Remontoi -kirja veloituksetta, arvo 30 €

Lähes 500-sivuinen Rakenna & Remontoi -opas johdattaa käyttäjänsä rakentamisen ja remontoimisen mielenkiintoiseen sekä samalla myös haasteelliseen maailmaan. Opas sisältää olennaisia asioita ja tietoa kummankin projektin läpiviemiseen sekä runsaasti tuotetietoa ja ratkaisuja tehtävien valintojen tueksi.


asta_rakentaja_messut_2017_tampere_ohjelma
 
Julkaistu
30.1.2017