Oman kodin suunnittelussa arki on hyvä lähtökohta

Haaveiden toteuttamisen lisäksi, oman uuden kodin suunnittelussa kannattaa lähtökohdaksi ottaa hyvin toimiva arki. Minkälaisia tarpeita perheellä on kodin tilojen ja niiden sommittelun suhteen? Suunnittelun alkuvaiheessa voi olla hämmentävää kohdata satoja vaihtoehtoja joista pitäisi valita juuri se oikea. Aina omat tiedot ja taidot eivät riitä – onneksi on alan ammattilaiset, joiden kanssa yhteistyössä vaihtoehtojen karsiminen sujuu helposti.

Apua suurten päätösten tekemiseen löydät ammattitaitoisilta suunnittelijoilta.Apua suurten päätösten tekemiseen löydät ammattitaitoisilta suunnittelijoilta.

Vaihtoehtoja, vaihtoehtoja…

Jukkataloilla on valikoimassaan 6 erilaista talomallistoa, joista jokainen sisältää lukuisia erilaisia talomalleja. Valikoimasta löytyy niin yksi- kuin kaksikerroksisia ratkaisuja, pienempiä ja suurempia sekä tyylisuunnaltaan perinteisiä ja moderneja.

Talomallien ajatuksena on tuoda kodin rakentajan nähtäväksi vaihtoehtoisia ratkaisuja kodin eri tiloihin. Mallien avulla usein selkiytyy, mitä talolta ja sen eri tiloilta oikeasti toivoo. Mallistomallit ovat joustavia ja tilaratkaisut on pyritty miettimään siten, että ne taipuisivat mahdollisimman moneen tyyliin.

Se, mikä kodin suunnittelussa nousee selkeään keskiöön, on arki ja sen pyörittäminen. Käytännönläheinen lähestyminen tulevaan kotiin auttaa hahmottamaan sitä, missä tarvitaan tilaa ja missä ratkaisuja tavaroiden säilyttämiseen. Tulevan kodin kaikki tilat ja asujien oletetut tarpeet käydään suunnitteluvaiheessa läpi yhdessä suunnittelijan kanssa.

Ideoita kodin suunnitteluun saa valmiista kodeista, talokirjoista sekä ammattitaitoisilta ja kokeneilta myyjiltä. Suunnittelijalle on hyvä tuoda oma lista toiveista, ne ovat hyviä lähtötietoja uniikille ja toimivalle kodille ja auttavat suunnittelijaa hahmottamaan, mitä kodilta toivotte.
Löydä lähin Jukkatalomyyjä!

Tutustu Jukkatalon talomalleihin.

Voit tutustua Jukkatalon talomalleihin myös Talovertailun puolella.
Talovertailuun

Miten sinä haluat rakentaa?

Jukkatalo tarjoaa oman kotinsa rakentajalle vaihtoehtoja:

Haluatko siis toteuttaa kotisi Muuttovalmiina, jolloin sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rakentamisesta. Huolimatta, että puhutaan Muuttovalmistalosta, se ei tarkoita välttämättä suoraan mallistosta löytyvää mallistotaloa, ellet juuri niin halua. Jukan muuttovalmistaloihin on mahdollista toteuttaa paljonkin yksilöllisiä muutoksia, jolloin lopputuloksena on omannäköinen koti.
Muuttovalmiskotiin sisältyy sisustuspalvelu.Muuttovalmiskotiin sisältyy sisustuspalvelu.

Varsinaisen rakennusprojektin muuttovalmis-ratkaisussa toteuttaa alan ammattilaiset ja rakennusaika on yleensä noin 9 kuukautta. Muuttovalmis-paketin ostajalle sisältyy kauppaan myös sisustuspalvelu, joten saat avuksesi ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan miettimään kanssasi kotisi sisustuksen lattiasta kattoon.

Rakentajalle, joka haluaa itse huolehtia viimeistelystä, löytyy Jukkatalon valikoimasta Sisusta itse -ratkaisu. Tämä soveltuu ihmiselle, joka kätevä käsistään ja innostunut sisustamisesta. Tässä ratkaisussa kaikki kodin pintamateriaalit ja ratkaisut ovat vapaasti valittavissa sekä toteutettavissa juuri oman mielen mukaiseksi. Kaikki rakenteisiin liittyvät sekä raskaammat työt on tehty puolestasi – huolehdit vain viimeistelystä.

Ihmiselle, joka haluaa tehdä myös itse, löytyy Jukkapaketti. Jukkapaketin valinneen tehtäviin kuuluu huolehtia tontti siihen kuntoon, että talopaketti voidaan asentaa paikoilleen. Rakentamisen vaativat vaiheet tehdään puolestanne, jonka jälkeen pääsette jatkamaan rakentamista omatoimisesti. Käytössäsi on Jukkatalon laaja kumppaniverkosto, joten et jää rakentamisessa missään vaiheessa yksin. Elementit on rakennettu Jukkatalon tehtaalla, Pyhännällä, kuivissa sisätiloissa, joten rakenteet eivät pääse kastumaan missään vaiheessa.

Haluatko huolehtia itse vain sisustuksesta...Haluatko huolehtia itse vain sisustuksesta...
... vai haluatko rakentaa kotisi valmiiksi omaan tahtiisi?... vai haluatko rakentaa kotisi valmiiksi omaan tahtiisi?

Jukkatalo - 50 vuotta luottamuskauppaa

Suomen kokenein talotoimittaja täytti helmikuussa 2018 50 vuotta. Tuona aikana on toteutettu yli 30 000 Jukkataloa. Vuosien varrella on tarjontaa kehitetty toiveiden mukaan. Oman kotinsa rakentajalle on tarjolla kolme erilaista ratkaisua sen mukaan, mitä haluat tehdä itse. Valittavissa on myös kolme seinärakennevaihtoehtoa: Hirsijukka, Ekojukka ja Aitojukka. Jukkatalo valittiin jo 10. kerran peräkkäin luotettavimmaksi talopakettimerkiksi.
 

Jukkatalo 50 v

Kiinnostuitko Jukkataloista?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Julkaistu
7.5.2018