Miten hankin portaat kätevästi?

Porrastarjouksen saaminen on helppoa, kun otetaan yhteyttä valmistajaan, joka valmistaa portaat teollisesti. Asiakkaan ei tarvitse osata kertoa kuinka porras tilaan valmistetaan, riittää kun saadaan kohteesta muutama mitta, joiden mukaan porras suunnitellaan valmistajan toimesta tilaan soveltuvaksi. Ammattinsa osaavat myyjät osaavat hahmottaa porrastilan jo muutaman kysymyksen jälkeen.

Tutustu porrasmallistoon!

U-portaat.U-portaat.

Tarjouspyynnön voi jättää sähköisesti tai toimittamalla kohteen mittatiedot myyjälle. Tiedot voi ilmoittaa myös soittamalla myyjälle.

  • Sähköiseen tarjouspyyntöön voidaan liittää uudisrakennuksessa kohteen pohjakuvat ja ilmoittaa muut tiedot täydentämällä lomake tai vapaamuotoisesti kertomalla toiveet ja ajatukset portaan ulkonäöstä ja mitat vaikka ruutupaperille hahmoteltuna.

Kysyvä ei tieltä eksy, Lappiportaan myyjät palvelevat mielellään kaikissa porrashankinnan vaiheissa, soittamalla asiat selviävät ja saadaan Porrasasiat eteenpäin.

Osta portaita verkkokaupasta!

Katso video portaiden tilaamisesta

Mitä mittoja tarvitaan?

Porrastarjouksen laatiminen lähtee liikkeelle porrastilasta. Portaan malli: L, U, Tasollinen tai Suora porras. Kohteesta mitataan:

  • Kerroskorkeus, korkeus alakerran lattiasta yläkerran valmiiseen lattiapintaan
  • Porrasaukon / porrastilan leveys ja syvyys lähtökerroksessa ja 2. kerroksessa
  • Kiertosuunta alakerrasta katsottuna, käännytäänkö portaissa vasemmalle vai oikealle, kun porrasta lähdetään nousemaan yläkertaan

Porrasmalleja: Portaiden mitoitukset kerroskorkeuteen 3040 mm. Kuvissa portaiden sivut numeroitu.Porrasmalleja: Portaiden mitoitukset kerroskorkeuteen 3040 mm. Kuvissa portaiden sivut numeroitu.

Mitä muuta on hyvä huomioida tilankäytössä

  • Portaan kaiteiden tarve määräytyy ympärillä olevien seinien mukaan, porras joka sijoittuu kuiluun, tarvitsee porraskaidetta vain sisäkehällä porrasta, seinän viereiset sivut varustetaan tarvittaessa käsijohteella.
  • Jos porrastilassa on jotain kalustoa, uloketta tai pykällystä, ikkunoita, ovia tai muuta rajoittavaa, on näistä hyvä olla tieto myyjällä, jotta portaan mitoituksessa voidaan nämä asiat ottaa huomioon ja tarjous tulee lähtökohtaisesti oikein.

 

Porrasvarusteet

  • Myyjä opastaa oikeisiin varustevalintoihin, kun kohteen lähtötiedot ovat edellä olevan mukaan selvitetty.
  • Portaat voidaan varustaa puu- tai lasikaiteilla
L-porras mallinnettuna.L-porras mallinnettuna.
  • Tarvittaessa kohteeseen toimitetaan porras umpiaskelmin
  • 2. kerroksen kerroskaiteet suojaavat putoamiselta porrasaukkoon.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
19.1.2017