ABB-free@home - Kodin ohjauksella mukavuutta ja turvallisuutta asumiseen

Haluatko turvallisen, yksilöllisen ja mukavan kodin? ABB-free@home-kodinohjaus tarjoaa yksilöllistä asumismukavuutta, mikä perustuu älykkääseen ja yksilölliseen talon ohjaukseen. Ratkaisut tarjoavat mukavuutta, joustavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta asukkaiden toiveiden mukaisesti. Ratkaisulla ohjataan mm. valaistusta, lämmitystä ja ovipuhelimia myös etänä käyttäen mobiililaitteita.

Tervetuloa kuulemaan Rakenna & Remontoi -messuille sähkösaneerauksen ratkaisuista. ABB Oy:n aluemyyntipäällikkö Janne Tuominen kertoo perjantaina 26.1.2017 klo 15.00-15.30.

abb
ABB tarjoaa ratkaisut paitsi turvallisempaan, myös mukavampaan ja taloudellisempaan asumiseen. Pistorasioiden puutteen tai liian hämärän porraskäytävän ei pitäisi kuulua nykyaikaiseen asumiseen. Kerrostalon ja muun kiinteistön sähköjärjestelmät kannattaa uusia viimeistään linjasaneerauksen yhteydessä. Kodin ja kiinteistön sähköistyksen päivittäminen parantaa paitsi asumisen mukavuutta myös lisää turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Lisäksi sähköistyksen ajanmukaisuus vaikuttaa olennaisesti asunnon tai kiinteistön jälleenmyyntiarvoon parantaen sitä.

ABB:n aluemyyntipäällikkö Janne Tuominen kertoo luennossa, kuinka asumisen turvallisuutta voidaan helposti lisätä pienillä teknisillä parannuksilla sekä valitsemalla taloon parhaiten sopivat järjestelmät esimerkiksi ovipuhelimesta vikavirtasuojaukseen ja valaistuksen automaattiohjauksesta vesivuotohälytykseen.

Lisätietoa myös ABB:n osastolta 16 A.
 
Julkaistu
23.1.2017