Suomalaisten rakentajaperheiden yksi halutuimmista toiveista on puusta tehty talo

Suomen valmistalojen ykkönen, Kastelli, julkaisi viime viikolla Suomen 100–vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ready-omakotimalliston, joka sisältää valmiina suomalaisten rakentajaperheiden halutuimmat toiveet. Yksi rakentajaperheiden suosituimmista toiveista oli puusta tehty talo. Suomessa uusista omakotitaloista 88 % on puutaloja. Näistä 74 % on puurunkoisia ja 14 % hirsitaloja. Talon ulkoverhous tehdään myös enenevässä määrin puusta.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli Ready 101/116 PUKastelli Ready 101/116 PU
Uuteen Ready-mallistoon, kuten kaikkiin muihin Kastellin talomalleihin, voi valita luonnollisen Kastelli Green™ rakenteen. Kastelli Green –puutaloissa myös lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puuta, puukuitua. Lisäksi ilmansulku on höyryä läpäisevä, mikä tarkoittaa, että talon rakenne on siten ”hengittävä”. Hengittävä rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden, millä on suuri merkitys asumisviihtyvyyteen. Hengittävä rakenne on myös erinomainen valinta allergiaperheille.
Uuteen Ready-talomallistoon voi tutustua tarkemmin Kastellin uusilla verkkosivuilla sekä Talvitulet -tapahtumissa 7.1.-28.2. Talvitulien aikana Kastelli esittelee myös yli 100 valmista Kastelli-taloa talonäytöksissään eri puolilla Suomea ja talonäytöksistä saat mukaasi Kastellin uuden Talokirjan, jossa on markkinoiden laajin talovalikoima - yli 100 talomallia!

Kannattaa tutustua näytösaikatauluun ja lukea lisää osoitteessa kastelli.fi/talvitulet. Talvitulien ajan 100 nopeimmalle talokaupan tekijälle on luvassa hyödyllinen palkinto!

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

 
Julkaistu
16.1.2017