• Etusivu
  • Rakentaminen

Suomalaisten rakentajaperheiden yksi halutuimmista toiveista on puusta tehty talo

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 13.01.2017
20171_48051.jpg

Kastelli Ready 101/116 PU

Suomen valmistalojen ykkönen, Kastelli, julkaisi viime viikolla Suomen 100–vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ready-omakotimalliston, joka sisältää valmiina suomalaisten rakentajaperheiden halutuimmat toiveet. Yksi rakentajaperheiden suosituimmista toiveista oli puusta tehty talo. Suomessa uusista omakotitaloista 88 % on puutaloja. Näistä 74 % on puurunkoisia ja 14 % hirsitaloja. Talon ulkoverhous tehdään myös enenevässä määrin puusta.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Uuteen Ready-mallistoon, kuten kaikkiin muihin Kastellin talomalleihin, voi valita luonnollisen Kastelli Green™ rakenteen. Kastelli Green –puutaloissa myös lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puuta, puukuitua. Lisäksi ilmansulku on höyryä läpäisevä, mikä tarkoittaa, että talon rakenne on siten "hengittävä". Hengittävä rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden, millä on suuri merkitys asumisviihtyvyyteen. Hengittävä rakenne on myös erinomainen valinta allergiaperheille.

Uuteen Ready-talomallistoon voi tutustua tarkemmin Kastellin uusilla verkkosivuilla sekä Talvitulet -tapahtumissa 7.1.-28.2. Talvitulien aikana Kastelli esittelee myös yli 100 valmista Kastelli-taloa talonäytöksissään eri puolilla Suomea ja talonäytöksistä saat mukaasi Kastellin uuden Talokirjan, jossa on markkinoiden laajin talovalikoima - yli 100 talomallia!

Kannattaa tutustua näytösaikatauluun ja lukea lisää osoitteessa kastelli.fi/talvitulet. Talvitulien ajan 100 nopeimmalle talokaupan tekijälle on luvassa hyödyllinen palkinto!

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20209_66807.jpg
Kaupunkimaisemaan sopiva hirsitalomallisto
Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
20225_78397.jpg
Hurmaava vastarakennettu Aisti-hirsikoti ihastuttaa tänä vuonna Naantalin Asuntomessuilla
Kesän 2022 asuntomessut järjestetään Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa. Kastellin näyttäviin koteihin pääset tutustumaan kohteissa 7 ja 11. Kohteessa 11 on saaristomaiseman inspiroima Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalli ja kohteessa 7 on tässä artikkelissa esiteltävä Aisti 135/150 -talomalli. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä.
20236_61134.jpg
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla
Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.
julkisivutiili vuolu raot kaikki sävyt
Tiiliarkkitehtuuria Helsingin Jätkäsaaressa
Helsingin merellisillä asuinalueilla, kuten Jätkäsaaressa, tiili on yleisin julkisivumateriaali. Kestävyyden merkitys korostuu vaativissa olosuhteissa, ja ilmaston muuttuessa säärasitukset ovat entistä voimakkaampia. Tiilen käyttöä puoltaa paitsi rakenteellinen kestävyys, myös esteettiset seikat. Tiili kestää erittäin hyvin ajallista kulumista ja likaantumista, ja sen huolloksi riittää monessa tapauksessa pelkkä puhdistus aika ajoin. Koska tiilipinta muodostuu pienistä palasista, on yksittäiset rikkoutumiset suhteellisen helppo korjata.
20191_56064.jpg
Vanha ullakko käyttöön?
Tarvitsetko kotiisi lisää tilaa? Todennäköisesti vastauksesi on myönteinen.Vanhan ja kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi tilaksi helpottaa akuuttia lisätilan tarvetta. Muutostyötä ei kuitenkaan saa lähteä tekemään tuosta vain, vaan tulee ottaa selvää, onko rakennuksessa jäljellä vielä rakennusoikeutta. Kylmän käyttöullakon muuttaminen lämpimäksi onnistuu yleensä toimenpideluvalla, tämä tulee kuitenkin tarkistaa omasta rakennusvalvonnasta.
20166_46883.jpg
Terassin käyttöaikaa pidennettiin aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn
Jukka Ruoho perheineen muutti uudelle omakotialueelle Lahden Kerinkallioon muutama vuosi sitten. Yksi naapureista oli tilannut omalle takapihalleen terassin Lumonilta ja siitä se idea sitten lähti. "Halusimme laajentaa terassin käyttöaikaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.Tilaa maksuton esite!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton