Hirsitalojen tyylikkyys nousee uudelle tasolle

Nykypäivän hirsitalo ei välttämättä näytä ulospäin hirsitalolta, joten ei sen tarvitse olla alleviivatun hirsitalomainen sisustukseltakaan. Hirsitalojen tyylikkyys nousee uudelle tasolle Kontion julkaistessa uudet Kontio Living -värimaailmat. Kontion tiimi seuraa maailman sisustustrendejä ja poimii ja soveltaa sieltä ajattomia ideoita sopimaan nimenomaan hirsirakentamiseen.

Tilaa maksuttomia esitteitä!

Kontio seuraa maailman sisustustrendejä ja poimii ja soveltaa sieltä ajattomia ideoita sopimaan hirsirakentamiseen.Kontio seuraa maailman sisustustrendejä ja poimii ja soveltaa sieltä ajattomia ideoita sopimaan hirsirakentamiseen.

Sisustus kehittyy vastaamaan nykypäivän tarpeita

”Arkkitehtuurimme on selvästi mennyt harppauksin eteenpäin, joten haluamme, että Kontioiden sisustuskin kehittyy vastaavasti vastaamaan nykypäivän tarpeita” kerto Kontion design manager Petri Hiltula. Osa Kontion hyvinvoinnin arkkitehtuurin ideologiaa on myös visuaalisuus, joka omalta osaltaan vaikuttaa mielialaamme kaikkien mäntyhirsimateriaalin tuomien muiden hyötyjen lisäksi. Kontiossa kohtaa kaikki, rakennusmateriaalin hyvät ominaisuudet ihmisen mielelle ja keholle, harkittu arkkitehtuuri sekä nyt myös kodin muu visuaalisuus.

Uudistuneet värimaailmat ovat saatavilla kaikkiin Kontion taloihin ja huviloihin.

Monta hyvää syytä valita Kontio Living

Kontiossa kohtaa kaikki, rakennusmateriaalin hyvät ominaisuudet ihmisen mielelle ja keholle, harkittu arkkitehtuuri sekä nyt myös kodin muu visuaalisuus.Kontiossa kohtaa kaikki, rakennusmateriaalin hyvät ominaisuudet ihmisen mielelle ja keholle, harkittu arkkitehtuuri sekä nyt myös kodin muu visuaalisuus.

Helposti kaunista

Kontio Living vie hirsitalojen ja -huviloiden sisustamisen ja tyylikkyyden uudelle tasolle. Kontio valitsi parhaiden valmistajien tuotteita ja koosti niistä kauniita sisustuskokokonaisuuksia. Jokaiseen värimaailmaan on valittu myös sopivat keittiö- ja kiintokalusteet Kontio Living -kalustevalikoimasta. Kaikki värit ja materiaalit on valittu tarkasti niin, että ne sointuvat kauniisti yhteen toistensa, sekä hirsipintojen kanssa.

Halutessasi sinun ei tarvitse enää valita muuta kuin mieluisa värimaailma, jonka toteuttamisessa Kontio auttaa. Mietittäväksesi jää vain huonekalut!

Jokaiseen värimaailmaan on valittu sopivat keittiö- ja kiintokalusteet Kontio Living -kalustevalikoimasta.Jokaiseen värimaailmaan on valittu sopivat keittiö- ja kiintokalusteet Kontio Living -kalustevalikoimasta.

Ota yhteyttä ja tilaa esitteitä!


 
Julkaistu
16.1.2017