Onkohan kotona kaikki kunnossa?

Kun kodin turvallisuustekijät ovat kunnossa, on myös arki huolettomampaa. Omaisuuden ja perheen suojaaminen on luotettavinta toteuttaa hälytyskeskusvalvontaan yhdistetyllä järjestelmällä, jossa avun saa tarvittaessa paikalle.
 

Suojaa omaisuutesi

Asuntoihin kohdistuvien murtojen ehkäisemiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota kodin turvallisuuteen. Perheen ja omaisuuden suojaaminen onnistuu luotettavimmin ammattilaisen avulla. Securitas hälytysjärjestelmä valvoo taloasi joka hetki ja reagoi nopeasti tilanteeseen. Murtojen lisäksi järjestelmä valvoo kotiasi myös tulipalon ja sähkökatkoksen varalta.

Ulko-ovien luotettava lukitus, hyvä hälytysjärjestelmä langattomine ilmaisineen sekä tähän liitetty hälytyskeskusvalvonta yhdessä varmistavat, että talosi on aina turvattu. Varustaessasi kotisi lisäksi kameravalvonnalla, voit halutessasi tarkistaa, että kaikki on kunnossa.
 

Valitse sinulle sopivin turvallisuuspaketti.
Tutustu vaihtoehtoihin:   24Koti   24Koti+   Hälytysten valvonta   Kodin kameravalvonta

24Koti peruspaketti edullisesti

Hälytystilanteessa:

  1. Järjestelmän ilmaisin aktivoituu ja tekee hälytyksen Securitaksen hälytyskeskukseen.
  2. Hälytyskeskuspäivystäjä tekee varmennukset soittamalla halutuille yhteyshenkilöille sekä välittää tiedot tarvittaessa lähimmälle Securitaksen vartijalle.
  3. Mikäli yhteyshenkilöä ei tavoiteta tai yhteyshenkilö tavoitettaessa pyytää, käy Securitaksen vartija tarkastamassa kiinteistön sekä hälyttää tarvittaessa viranomaiset paikalle.

 

Hälytyksen tullessa saat nopeasti tiedon tilanteesta sekä tarvittaessa apua paikalle.Hälytyksen tullessa saat nopeasti tiedon tilanteesta sekä tarvittaessa apua paikalle.

Järjestelmän käyttö on yksinkertaista ja helppoa:

  • Hälytyslaitteen näppäimistöltä onnistuu hälytysten kytkentä päälle ja pois helposti joko nappia painamalla ja näyttämällä etätunnistetta tai syöttämällä oikea numerokoodi hälytyslaitteeseen.
  • Kaukosäätimessä on omat napit laitteiston kytkennälle kokonaan tai osittain päälle sekä poiskytkemiseen.
  • Hälytyslaitteen mobiilikäyttö onnistuu Android- tai Apple-käyttöjärjestelmän laitteilla asentamalla sitä varten ilmainen sovellus. Myös tietokoneella internetyhteyden kautta voi ottaa yhteyden hälytyslaitteen käyttöjärjestelmään.

Liitä valvontapalvelu hälytysjärjestelmääsi

Mikäli sinulla on jo hankittuna tai olet ostamassa hälytysjärjestelmää, on siihen mahdollista liittää valvontapalvelu hälytysajovalmiudella. Järjestelmän lähettämät ilmoitukset käännetään Securitaksen hälytyskeskukseen, josta tiedot välitetään yhdessä sovitun toimintaohjeistuksen mukaisesti halutuille yhteyshenkilöille sekä tarvittaessa lähimmälle vartijalle.

Kameravalvonta kotiisi helposti

Kun tarvitset kameravalvontaa kotiisi, löydät Securitakselta valmiiksi paketoidut ratkaisut. Voit katsoa reaaliaikaista valvontakuvaa tai tallenteita netin kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ikinä oletkin. Internet-yhteyden saamiseksi kameravalvontaratkaisu liitetään kotona olevaan laajakaistalaitteeseen kaapelin avulla, eli laitteessa tulee olla yksi vapaa portti kameravalvontaa varten. Kaikki kamerapaketit ovat tarvittaessa laajennettavissa useammilla valvontakameroilla.

Kameravalvontaratkaisut verkkokaupasta

 

Kysy lisää ja pyydä ilmainen riskikartoitus!

_
 
Julkaistu
29.11.2017