Oletko varmistanut kotisi turvallisuuden?

Kun kodin turvallisuustekijät ovat kunnossa, on myös arki huolettomampaa. Ulko-ovien luotettava lukitus, hyvä hälytysjärjestelmä tarkkoine ilmaisineen sekä tähän liitetty hälytyskeskusvalvonta yhdessä varmistavat, että kotiympäristösi on aina turvallinen. Hälytyksen tullessa saat nopeasti tiedon tilanteesta sekä tarvittaessa apua paikalle.

 

Suojaa omaisuutesi

Asuntoihin kohdistuvien murtojen ehkäisemiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota kodin turvallisuuteen. Perheen ja omaisuuden suojaaminen onnistuu luotettavimmin ammattilaisen avulla. Securitas hälytysjärjestelmä valvoo taloasi joka hetki ja reagoi nopeasti tilanteeseen. Murtojen lisäksi järjestelmä valvoo kotiasi myös tulipalon ja sähkökatkoksen varalta. Olitpa sitten töissä, harrastamassa tai lomamatkalla, voit olla varma, että kotonasi on kaikki kunnossa.

Täydenpalvelun turvallisuusyritykseltä saat sinulle sopivan paketin.
Tutustu vaihtoehtoihin:   24Koti   24Koti+   Hälytysten valvonta


Hälytystilanteessa:

  1. Järjestelmän ilmaisin aktivoituu ja tekee hälytyksen Securitaksen hälytyskeskukseen.
  2. Hälytyskeskuspäivystäjä tekee varmennukset soittamalla halutuille yhteyshenkilöille sekä välittää tiedot tarvittaessa lähimmälle Securitaksen vartijalle.
  3. Mikäli yhteyshenkilöä ei tavoiteta tai yhteyshenkilö tavoitettaessa pyytää, käy Securitaksen vartija tarkastamassa kiinteistön sekä hälyttää tarvittaessa viranomaiset paikalle.

 

Järjestelmän käyttö on yksinkertaista ja helppoa:

  • Hälytyslaitteen näppäimistöltä onnistuu hälytysten kytkentä päälle ja pois helposti joko nappia painamalla ja näyttämällä etätunnistetta tai syöttämällä oikea numerokoodi hälytyslaitteeseen.
  • Kaukosäätimessä on omat napit laitteiston kytkennälle kokonaan tai osittain päälle sekä poiskytkemiseen.
  • Hälytyslaitteen mobiilikäyttö onnistuu Android- tai Apple-käyttöjärjestelmän laitteilla asentamalla sitä varten ilmainen sovellus. Myös tietokoneella internetyhteyden kautta voi ottaa yhteyden hälytyslaitteen käyttöjärjestelmään.

Liitä valvontapalvelu hälytysjärjestelmääsi

Mikäli sinulla on jo hankittuna tai olet ostamassa hälytysjärjestelmää, on siihen mahdollista liittää valvontapalvelu hälytysajovalmiudella. Järjestelmän lähettämät ilmoitukset käännetään Securitaksen hälytyskeskukseen, josta tiedot välitetään yhdessä sovitun toimintaohjeistuksen mukaisesti halutuille yhteyshenkilöille sekä tarvittaessa lähimmälle vartijalle.


Hälytysjärjestelmä helposti kotiisi
Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
21.3.2017