Mikä on sinun tapasi rakentaa?

Ihan rakentamishankkeen aluksi on hyvä miettiä, kuinka paljon aiot itse osallistua rakentamiseen?

Kodin suunnittelu lähtee liikkeelle unelmista ja tarpeista. On hyvä miettiä mitkä ovat resurssit, taidot ja realiteetit? Yksi keskeisin valinta tässä kohtaa on talon valmiusaste. Kuinka valmiina koti tilataan ja mitä tehdään itse?

Olisiko Muuttovalmis Jukkatalo sinun tapasi rakentaa?Olisiko Muuttovalmis Jukkatalo sinun tapasi rakentaa?

Muuttovalmis Jukkatalo –helpoin tapa rakentaa

Muuttovalmis Jukkatalo on erinomainen ratkaisu kiireiselle ihmiselle eikä se edellytä aiempaa kokemusta rakentamisesta. Vaikka puhutaankin Muuttovalmistaloista, se ei tarkoita välttämättä mallistotaloa, ellet itse niin halua.

Jukan muuttovalmistaloihin on tehtävissä paljonkin yksilöllisiä muutoksia, jolloin saatte juuri teidän näköisenne kodin.

Muuttovalmiskotiin sisältyy sisustuspalvelu.Muuttovalmiskotiin sisältyy sisustuspalvelu.

Rakennusprojektissa säästyy aikaa ja vaivaa, kun rakentaminen hoituu osaavien ja ammattitaitoisten tekijöiden voimin. Muuttovalmiin talon rakennusaika on noin 9 kuukautta. Kauppaan sisältyy myös sisustus-palvelu, joten sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta ja sisustamisesta yhtään mitään – ammattilaiset hoitavat ne puolestasi.

Lisätietoa Muuttovalmis-ratkaisusta löydät täältä.

Sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta ja sisustamisesta yhtään mitään – ammattilaiset hoitavat ne puolestasi.Sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta ja sisustamisesta yhtään mitään – ammattilaiset hoitavat ne puolestasi.

Sisusta itse – kodin viimeinen pinta on sinun käsialaasi

Kotinsa itse sisustavalle Jukkatalo rakentaa kodin viimeistä pintaa vaille valmiiksi. Lopullinen kodin ilme jää sinun mietittäväksesi. Jukan Sisusta itse -talo soveltuu parhaiten ihmiselle, joka on kätevä käsistään ja innostunut sisustamisesta. On palkitsevaa nähdä oman käden jälki kodissaan.

Kaikki kodin pintamateriaalit ovat vapaasti valittavissa ja toteutettavissa juuri sinun mielesi mukaiseksi. Tiesitkö, että osallistuminen kodin viimeistelyyn voi keventää myös rakennusbudjettia työmäärän pysyessä kohtuudessa. Raskaimmat työt on tehty puolestasi, huolehdit vain viimeistelystä.

Halutessasi kodin viimeinen pinta on sinun käsialaasi.Halutessasi kodin viimeinen pinta on sinun käsialaasi.

Laadukas ja nopea vaihtoehto
– ihmiselle joka haluaa tehdä myös itse

Talopaketin valitessanne rakentamisen vaativat vaiheet tehdään valmiiksi puolestanne, jonka jälkeen pääsette jatkamaan rakentamista omatoimisesti loppuun asti. Rakentamisen vaiva puolittuu, voitte vaikuttaa budjettiin työllänne ja saatte hyvin yksilöllisen kodin.

Jukkapaketin valinneen tehtäviin kuuluu huolehtia tontin saattaminen siihen kuntoon, että talopaketti voidaan asentaa paikoilleen. Itse talopaketin elementit valmistetaan Pyhännällä, Jukkatalon tehtaalla, kuivissa sisätiloissa. Elementtien rakenteet eivät pääse kastumaan missään vaiheessa, sillä talo pystytetään säältä suojaan jopa päivässä.

Elementtiasennuksen jälkeen pääsette rakentamaan omaan tahtiin. Käytössäsi on Jukkatalon laaja kumppaniverkosto, joten et jää rakentamisen missään vaiheessa yksin.

Etuna Jukkapaketissa on rakentamisajan lyhyys verrattuna pitkästä tavarasta rakentamiseen ja se on omatoimirakentamista huomattavasti helpompi vaihtoehto.

Lisätietoa Talopaketti-ratkaisusta.

Teloelementtien asentamisen jälkeen pääset rakentamaan talon valmiiksi omaan tahtiin.Teloelementtien asentamisen jälkeen pääset rakentamaan talon valmiiksi omaan tahtiin.

Haussa hyvin suunniteltu, toimiva koti

Valmiit kodit, talokirjat sekä kokeneet myyjät tarjoavat vaihtoehtoja erilaisista, toimivista tilaratkaisuista. Voitte tuoda Jukkatalon myyjälle myös listan toiveistanne. Kokeneet ammattisuunnittelijat osaavat niiden pohjalta luoda uniikin ja toimivan kodin juuri teille.

Myyjän kanssa on hyvä myös käydä vaihtoehdot teille sopivasta talon valmiusasteesta. Yhdessä löydätte avaimet toimivaan kotiin sekä teille sopivan tavan päästä sinne.

Lähimmän Jukkatalomyyjän löydät täältä!

 

Voit tutustua Jukkatalon talomalleihin myös Talovertailun puolella.
Talovertailuun

Kiinnostuitko?
- Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Julkaistu
12.1.2017