Kerro, mistä tykkäät. Ja räätälöinti voi alkaa

Termejä talon tekemiseksi on monia. Avaimet käteen, muuttovalmis, sisustusta vaille valmis, räätälöity. Design-Talo on aidosti erilainen rakentaja: meillä kaikki alkaa asiakkaan toiveista ja tarpeista. Ja tietysti henkilökohtaisesta Kotiräätäli-palvelustamme.

Kotiräätäli on palveluksessasi ja pitää kiinni budjetista

Design-Talon Kotiräätäli on omakotitaloa suunnittelevan aito asiantuntija, jolla on malttia ja näkemystä löytää kanssasi juuri teille oikeat ratkaisut. Hän varmistaa, että elämäsi todennäköisesti suurin hankinta on huoleton ja vastaa toiveitasi. Oman Kotiräätälisi apuun voit tukeutua niin suurissa suunnitelmissa kuin pienempienkin yksityiskohtien mietinnässä.

Henkilökohtainen Kotiräätäli on aina palveluksessasi, aina suunnittelusta muuttopäivään ja tarvittaessa vielä sen jälkeenkin.

Kotiräätäli-palvelu on sujuvin tapa hankkia yksilöllinen, muuttovalmis koti. Ota yhteys lähimpään Kotiräätäliin ja kerro, mitä kodiltasi haluat, niin kotisi suunnittelu voi alkaa.

Kotiräätäli on palveluksessasi ja pitää kiinni budjetistaKotiräätäli on palveluksessasi ja pitää kiinni budjetista

Miksi valita Design-Talo?

  • Vakavarainen, AAA-luottoluokiteltu toimija
  • Kokemusta yli 5000 talon ja 25 vuoden ajalta
  • Vuonna 2015 92,5% asiakkaistamme suosittelisi Design-Taloa
  • Ainoana oma, valtakunnallinen LVIS-yksikkö
  • Kotiräätäli on aina palveluksessasi, myös muuttopäivän jälkeen
  • Tiedät muuttopäivän projektin alussa
  • Tiedät tarkalleen lopullisen, pitävän hinnan
  • Suomen arvostetuimmat tavarantoimittajat
  • Laatua, josta voi olla ylpeä

Design-Talon muuttovalmis talopaketti

Sinulla on voi olla näkemys unelmatalostasi, voit valita suunnittelun aihioksi jonkun julkisivumalleistamme ja esimerkkipohjistamme. Ehkä tiedät myös haluatko yksi- vai kaksikerroksisen talon. Yhdessä Kotiräätälimme kanssa voit ideoida ja suunnitella toiveistasi totta huolettomasti ja laadukkaasti.

Kotiräätäli on aina apunasi. Ei niin pientä asiaa etteikö Kotiräätäli auttaisi. Kun suunnitelmat ja budjetti ovat valmiit, sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis talopaketti. Allekirjoitettuasi sopimuksen, tiedät jo tarkalleen uuden kotinne lopullisen, pitävän hinnan ja jopa muuttopäivän. Jos haluat täyden vapauden sisustuksessa tai sinulla on intoa ja osaamista toteuttaa osa unelmastasi itsenäisesti, valitse sisustusta vaille
valmis.

Kotiräätälin kanssa suunnittelet juuri teidän näköisenne talon.Kotiräätälin kanssa suunnittelet juuri teidän näköisenne talon.

Kuinka Muuttovalmis-projekti etenee?

Kaikki alkaa Kotiräätälistä

Hänen kanssaan ideoit, valitset ja suunnittelet kodillesi pohjaratkaisun, julkisivun tyylin ja mietit tilatarpeita räätälöinnin pohjaksi. Kotiräätäli on henkilökohtainen asiantuntijasi: hän kuuntelee toiveitasi sekä ehdottaa ja suunnittelee upeita ratkaisuja – juuri sinun ehdoillasi.

Kun suunnitelmat ja budjetti ovat valmiit, sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis talopaketti ja tiedät jo tarkalleen uuden kotinne lopullisen, pitävän hinnan ja jopa muuttopäivän.

1-2 kk Ennen kuin rakentaminen alkaa,

sinun tehtävänäsi on huolehtia tontti rakentamiskuntoon. Se tarkoittaa puiden ja pintamaan poistoa, putki- ja sähköliittymien rakentamista sekä täyttömaiden tasoitusta ja tiivistystä. Halutessasi saat myös näihin apua Kotiräätäliltäsi: hän tuntee paikkakuntasi luotettavimmat kumppanit tonttiin liittyvissä töissä.

3-6 kk Kun aloituskokous on pidetty,

alkaa rakentaminen. Perustusvalu on valmis muutamassa päivässä. Muuttovalmis talo nousee takuukuivista suurelementeistä kokeneiden kirvesmiestemme käsissä päivässä tai kahdessa – turvallisesti – ja kohta betonilattia kuivuu jo säältä suojassa. Voit seurata rakentamisen etenemistä vaikka kotisohvalta, Design-Talon verkkopalvelun kautta.

7-8 kk On sisustustöiden aika

Design-Talon ammattilaiset viimeistelevät kotinne muuttovalmiiksi. Nyt kotinne luodaan jo perheenne persoonallista tunnelmaa, kun toimiva, kestävä ja toiveidenne mukainen kokonaisuus syntyy valitsemillanne kiinteillä kalusteilla, maaleilla, laatoituksella, tapeteilla ja kodinkoneilla. Viimeistelyvaiheessa asennamme puolestanne keittiössä ja pesutiloissa niin hanat kuin valotkin.

9 kk Valmista tuli.

On aika muuttaa ja tehdä talosta koti. Saat myös käyttökoulutuksen sekä kodin sähköisen huoltokirjan täytettäväksi tulevina vuosina. Tervetuloa uuteen kotiin! Jokainen vuonna 2015 rakennettu Design-Talo – yhteensä 416 – valmistui aikataulun mukaisesti, ja muuttopäivät pitivät sovitusti.

 

Vaadi laatua

Design-Talo tarjoaa palvelun ja suunnittelun laatua, teknistä edelläkävijyyttä, turvallista rakentamista ja katkeamatonta kuivaketjua sekä laadukkaita materiaaleja, koneita ja kalusteita. LVIS-työt ovat yksi haastavimmista osioista talon rakentamisessa. Design-Talolla onkin oma LVIS-yksikkö Design-Talo Tekniikka ja sitä kautta omat tekijät suunnittelusta asentajiin saakka – tämä takaa laadukkaan lopputuloksen ja saumattoman yhteistyön koko projektin ajan. Laadukas koti kestää komeana vuodet ja vuodenajat.

Luottoluokituksemme on luonnollisesti AAA. Design-Talon laatu myös näkyy. Parhaiten pääset toteamaan laadun tulemalla itse paikan päälle taloesittelyyn.

_G7R8424

Tilaa Talokirja veloituksetta!

talokirja.JPG

Design-Talon Talokirjasta voit selailla mallistoja ja inspiroitua oman kotisi suunnittelemiseen. Lue mielenkiintoisia kotitarinoita ja tutustu sujuvaan Kotiräätäli-palveluun rauhassa omalla kotisohvalla.

Tilaa Talokirja veloituksetta alla olevalla lomakkeella.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jolloin Kotiräätälisi ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö Design-Talolle


_78A1253
 
Julkaistu
16.1.2017