Rakenna yksilöllinen koti - juuri sinulle

Nykyaikaisen kodin täytyy olla toiminnoiltaan aivan eri luokkaa kuin ennen muinoin; kotona tehdään enenevässä määrin etätöitä, harrastetaan sekä vietetään vapaa-aikaa. Pienilläkin yksityiskohdilla on siis merkitystä. Lisäksi uuden talon tulee vastata nykypäivän vaatimuksia rakennusteknisiltä ominaisuuksiltaan. Tämän päivän omakotitalolta edellytetään energiatehokkuutta, johon vaikuttavat niin materiaalit, rakenneratkaisut kuin myös LVIS-järjestelmien toiminta.

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo yli 30 vuoden ajan ja on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos sekä korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto yhdessä varmistavat, että jokainen Jetta-koti rakennetaan laadukkaasti täysin asukkaiden toiveiden mukaan.

Valitse kokenut ammattilainen

Suomessa on hyvin vaativat olosuhteet rakentamiselle. Neljä vuodenaikaa, jotka vaihtelevat kuuman kosteasta kuivaan pakkasilmaan sekä vuorokauden sisällä tapahtuvat suuret lämpötilavaihtelut asettavat vaatimuksia niin materiaaleille kuin toteutustavoille. Jetta-Talo hyödyntää suunnittelussaan uusimpia tutkimuksia ja viimeisintä tietoa. Niiden pohjalta rakentuvat edistykselliset Jetta kodit, jotka kestävät Suomen ilmastossa erinomaisesti ja tarjoavat puitteet mukavalle asumiselle ympäri vuoden.

Tutustu taloesittelyihin

Miksi passiivitalon rakentaminen kannattaa?

Energiatehokas rakentaminen on ekoteko. Kun sijoitat passiivitaloon, niin säästät rahaa pitkällä aikavälillä. Passiivitalon energiakustannukset ovat huomattavasti matalammat kuin tavallisen talon, sillä voit valita taloosi edullisemman lämmöntuottoratkaisun. Tällöin tarvittava lämpöenergia saadaan aikaan aurinkoenergiaa sekä rakennuksen käytön aiheuttamaa lämpöä hyödyntämällä.

Kun sijoitat taloosi muutaman kympin lisää per neliö rakentaaksesi passiivitalon, säästät luontoa ja samalla omaa rahaa lämmityskustannuksissa, pidennät rakennuksen elinkaarta, parannat asumisviihtyvyyttä sekä talon jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi mahdollistat sen, että voit myöhemmin päivittää talosi lähes nollaenergiataloksi.

Matalaenergia ja passiivirakenteen edut:

  • Lämmöntuotto voidaan optimoida edullisemmaksi.
  • Kun lämmitysenergiaa kuluu vähemmän, ei tarvitse välttämättä investoida vähemmän energiaa kuluttaviin lämmitysratkaisuihin. Esimerkiksi maalämpö on energiatehokas lämmitysmuoto, mutta vaatii ison investoinnin. Sähkön käyttö taas ei vaadi suurta investointia, mutta käyttökustannukset ovat korkeammat.
  • Säästää luontoa.
  • Viihtyisämpää asumista. Ei vedon tunnetta ja tasainen lämpö kautta talon.

Ilmatiivis seinärakenne

ThermoJetta on Jetta-Taloissa käytettävä seinärakenne, joka mahdollistaa matalaenergia- ja passiivirakentamisen. Rakenne on energiatehokas, ilmatiivis ja kosteusteknisesti erinomainen, jonka vuoksi rakenteet toimivat ja kestävät vaativissa ilmasto-olosuhteissa, eivätkä homehdu.

ThermoJetta rakenne takaa talolle < 1,0 ilmatiiveysluvun. Kun talossa on hyvä ilmatiiveys, kosteus ei pääse rakenteisiin, vaan poistuu hallitusti ilmanvaihdon kautta. Näin säästyy myös lämpöenergiaa. Jokaiselle sisustusvalmistoimituksellemme tehdään tiiveysmittaus, joka takaa, että sinun kotisi on energiatehokas.

Posi-Palkki - kustannustehokas välipohjaratkaisu

Posi-Palkki on Jetta-taloissa käytettävä kustannustehokas välipohjaratkaisu, jonka rakenteessa yhdistyvät puun keveys ja teräksen lujuus. Palkin rakenne mahdollistaa talotekniikan asentamisen nopeasti ja helposti, sillä LVI-putkilinjat sekä johdot kulkevat rakenteen sisällä.

Sisustukseen ei tarvitse tehdä kömpelön näköisiä kotelointeja, sillä lattiarakenteen ollessa avoin, putkistot voidaan kuljettaa sen sisällä vapaasti. Posi-Palkki soveltuukin erinomaisesti lattialämmityskohteisiin ja päälle tuleva tasoitevalu parantaa laadukkaan lattiarakenteen akustisia ominaisuuksia entisestään.

Laadukas asennus alusta loppuun

Jetta-Talo tarjoaa aina oman asennuksen. Asennuksesta huolehtii asennusorganisaatio, joka tuntee tuotteen perinpohjaisesti. Jetta-Talo rakennetaan suurelementtiseinistä, eli sen rakenneosat ovat valmiina. Tämä helpottaa urakkaasi, sillä rakentaminen on nopeampaa. Kotisi ulkorakenteet pystytetään muutamassa päivässä, jonka jälkeen voit jatkaa sisäosien rakentamista säältä suojassa. Olosuhteista riippuen asennuksessa kestää kokonaisuudessaan 2 – 14 päivää ja tuona aikana asentajamme työskentelevät vain sinun kotisi parissa. Asennuslaajuus voidaan aina räätälöidä tarpeitasi vastaavaksi.

Sisätiloissa valmistetut ja lastatut suurelementit saavat ensikosketuksen ulkoilmaan vasta työmaalla. Elementit asennetaan suoraan valmiiden perustusten päälle ja asennus täyttää tarkat laatukriteerit. Inspecta onkin myöntänyt sekä asennukselle että asentajillemme laatusertifikaatin, joka takaa asentajien ammattitaidon ja laadukkaan asennuksen. Koulutamme asentajiamme jatkuvasti varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen asennustyölle.

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista?

  • Valitse malleista Voit valita mieleisesi talon kolmesta eri tyylistä: moderni, klassinen ja perinteinen, ja näiden mallistojen useista eri vaihtoehdoista. Valmiiksi suunnitellut talot ovat toteutusta vaille valmiita, mutta voit tarvittaessa tehdä myös muutoksia mieleiseesi malliin.
  • Omat kuvat? Toteutetaan unelmiesi koti sinun omien suunnitelmiesi pohjalta. Ammattilaisemme auttaa yksityiskohtien hiomisessa ja suunnitelmien konkretisoinnissa. Sitten toteutamme kotisi juuri sellaisena, kuin sinä sen haluat.
  • Suunnitellaan yhdessä Onko sinulla mielessäsi koti, joka on niin yksilöllinen, että valmiit talomallit eivät yllä sen tasolle? Suunnittelijamme piirtää juuri sinun talosi toiveidesi pohjalta. Yhdessä vangitsemme haaveesi toimivan ja energiatehokkaan talon muotoon.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Autamme sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa ja vastaamme, että saat juuri sinun tarpeittesi pohjalta suunnitellun kodin.

 
Päivitetty
6.2.2017