Puupelletti paukkupakkasilla

Suomessa talojen lämmitystarve vaihtelee aina kesän lämmön ja talven kylmyyden välillä. Keskimäärin me suomalaiset joudumme lämmittämään talojamme noin 250 päivää vuodessa. Näiden päivien sisään kuitenkin mahtuu niitä päiviä, kun talvi kohtelee kovimmalla kourallaan tarjoten yli -30 asteen pakkasia. Näissäkin tilanteissa pellettilämmitys toimii ja pitää talot lämpiminä. Pakkasten heiluttama sähkön hintakaan ei vaikuta pellettilämmityksen kustannuksiin. Siksi on mukava tietää, että pellettilämmitys on paljon edullisempaa kuin perinteinen öljy- tai sähkölämmitys.

Vinkit pellettilämmittäjälle paukkupakkasilla:

  • Seuraavaan pakkasjaksoon pellettilämmittäjän kannattaa varautua jo ennalta. Pellettien riittävyyttä kannattaa tarkkailla tasaisin väliajoin talvella, kun kulutus on kesään verrattuna korkealla. Siilon tyhjenemistä ei kannata odottaa, jos tietää paukkupakkasten olevan tuloillaan.
  • Varaudu odottamaan. Paukkupakkasilla toimitukset voivat viivästyä. Monella pellettitoimittajalla voi olla koko kuljetuskalusto käytössä, hyytynyt tai pellettivarastot tyhjät, kun pakkaset paukkuvat kovimmillaan. Vapon maanlaajuinen toimitusverkostokin voi hidastua, mutta suuret varastot sekä kymmenet pellettirekat saavat paremman palvelun pelletin toimitukset pelaamaan varmasti pahimmallakin pakkasella.
  • Irtopelletin käyttäjällä sopivasti säkkitavaraa varuilla. Irtopelletin käyttäjän kannattaa säilyttää joko pienempiä 16 kilon säkkejä, tai suurempaa 500 kilon säkkiä varastossa siltä varalta että pellettitoimitus jostain syystä viivästyisi.
  • Palkkakuitin odotus ei ole syy paleluun. Vapon pellettiä voi tilata verkkokaupasta ja myyntipalvelusta verkkomaksun lisäksi myös laskulla tai osamaksulla. Osamaksumahdollisuudella voit myös itse päättää maksuerin koosta ja määrästä. 

Pelletit osamaksulla verkkokaupasta

Vapon pellettiä myydään hyvin palvelevassa verkkokaupassa ja myyntipalvelussa. Asiakas saa valita mieleisensä toimitustavan, toimitusajankohdan sekä maksutavan. Vapon verkkokaupassa pelletin voi maksaa verkosta, laskulla tai jopa osamaksulla, jolloin asiakas päättää itse myös maksuerien koosta ja määrästä.

Vapon kotitalouksien lämmitykseen tarjoama puupelletti on uusiutuvaa, kotimaisista raaka-aineista valmistettua edullista biopolttoainetta. Pelletti on tasalaatuista polttoainetta, jonka käsittely on helppoa. Kuutiosta puupellettiä saadaan yli kolme kertaa enemmän energiaa kuin kuutiosta klapeja tai haketta.

Nyt verkkokaupassa pelletit suursäkeissä (500 kg) -10 %. Tarjous voimassa 15.1.2017 asti.

Klikkaa verkkokauppaan tästä >>Pelletit toimitetaan kaikkialle Suomeen

Hanki edullisesti ja vaivattomasti pellettiä lämmitykseen ja kuivikkeeksi. Vapolta saat irtopelletit ja pakatut pelletit kotiinkuljetuksella koko Suomeen.

  • Tilaa nyt, valitse toimitusajankohta myöhemmäksi
  • Valitse mieleisesi toimitustapa ja koko. Minimitilaus vain 3 tonnia.
  • Maksa verkossa, osamaksulla tai laskulla
  • Jäikö jokin mietityttämään? Myyntipalvelu auttaa kaikessa huolissa.


 
Julkaistu
9.1.2017