Lisää asumismukavuutta Upofloor-vinyylilankuilla ja -asuntomatoilla

Vinyylilankut ja asuntomatot tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja tunnelmaltaan erilaisiin sisustuksiin. Lattia on kodin suurimpia pintoja ja niin sen värisävy kuin käyttöominaisuudet vaikuttavat suuresti kodin viihtyvyyteen.

Vinyylilankku on huoleton kodin lattianpäällyste

Kestävänä ja helppohoitoisena lattiamateriaalina vinyylilankku kasvattaa jatkuvasti suosiotaan kotien lattioissa. Vinyylilattian pinta on lämmin ja miellyttävä jalan alla. Asumismukavuutta lisää myös vinyylilankun hyvät äänenvaimennusominaisuudet. Se sopii hyvin huonemelua vaimentavana materiaalina myös kerrostaloihin. Lisäksi vinyylilankku kestää kovaakin kulutusta ja se on helppohoitoinen.

Upofloorin uusi vinyylilankku Intense Click55

Upofloorin uudessa Intense Click55 –vinyylilankkumallistossa on yhdeksän tunnelmallista puukuosia. Lankkujen pinnan struktuuri tuo lattiaan samanlaista tuntumaa kuin on puulattiassa. Värisävyinä on niin luonnollisia puun sävyjä kuin vaaleita raikkaita sävyjä sekä murrettuja maanläheisiä sävyjä. Lisäilmettä Intense Click55 vinyylilankkulattialle antavat laudan kaikilla sivuilla olevat reunaviisteet.

Vinyylilankku toimii kestävyytensä ansiosta mainiosti muun muassa keittiötiloissa. Intense Click55 –vinyylilankkumallistossa on lämpimien puunsävyjen lisäksi harmaita ja vaaleita vaihtoehtoja (kuvassa 28225).Vinyylilankku toimii kestävyytensä ansiosta mainiosti muun muassa keittiötiloissa. Intense Click55 –vinyylilankkumallistossa on lämpimien puunsävyjen lisäksi harmaita ja vaaleita vaihtoehtoja (kuvassa 28225).
Vinyylilankku on miellyttävä ja kodikas lattiamateriaali. Intense Click55 vinyylilankussa useita eri sävyisiä puukuoseja (kuvassa 24572).Vinyylilankku on miellyttävä ja kodikas lattiamateriaali. Intense Click55 vinyylilankussa useita eri sävyisiä puukuoseja (kuvassa 24572).

Upofloor Intense Click55 -vinyylilankku sopii kaikkiin kodin tiloihin lukuun ottamatta märkätiloja. Se on kodikas ja käytännöllinen valinta muun muassa eteistiloihin ja keittiöön, sillä se kestää hyvin kosteutta. Vinyylilankku on myös järkevä valinta lapsi- ja koiraperheeseen silloin, kun etsitään lattiaa, joka ei naarmuunnu helposti ja joka on hiljainen alusta lasten leikeille ja lemmikkien kynsille. Intense Click55 -vinyylilankku on paitsi tyylikäs myös turvallinen valinta, sillä tuote on saanut parhaan sisäilmaluokituksen M1-sertifikaatin.

Vinyylilankku on helppo pitää puhtaana. Ylläpitoon riittää säännöllinen puhdistus imuroimalla ja pyyhkiminen nihkeällä liinalla tai mopilla. Puhdistuksessa voi käyttää neutraalia puhdistusainetta, joka on laimennettu valmistajan ohjeen mukaan. Vaikka vinyylilankku kestääkin kosteutta, niin sille ei saa kaataa vettä eikä jättää vettä seisomaan lattialle.

Tutustu Upofloor-lattianpäällysteisiin

Vinyylilankku on helppo asentaa

Vinyylilankuilla saa valmista pintaa nopeasti ja päällyste sopii ohuutensa vuoksi erinomaisesti käytettäväksi myös saneerauskohteissa. Yleensä alla olevaa lattiaa ei tarvitse purkaa, vaan asennuksen voi tehdä suoraan vanhan lattian päälle. Usein edes ovia ei tarvitse lyhentää vinyylilankkulattian asennuksen yhteydessä. Asennukseen ei tarvita mitään erikoistyökaluja, vaan lankkujen katkaisu oikeaan mittaan sujuu kätevästi mattoveitsellä. Intense Click55 -vinyylilankku asennetaan nk. uivaksi lattiaksi alustaan kiinnittämättä. Aluslattian tulee olla kuiva, tasainen ja kiinteä. Intense Click55 -vinyylilankussa on asennusta nopeuttava ja helpottava päältäpainettava lukkopontti.

Mukavuutta asumiseen Upofloor-asuntomatoilla

Upofloor-asuntomatot eli joustovinyylit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kuosivalikoima on erittäin laaja. Mattoja on saatavana 2- ja 4-metrin levyisinä ja osaa malliston matoista voidaan toimittaa myös suoraan kotiin määrämittaan valmiiksi leikattuna.

Muovisen asunto- eli joustovinyylimaton käyttöominaisuudet ovat erittäin hyvät; se ei kopise eikä ole liukas ja kestää hyvin kosteutta. Muovimatto tuntuu lämpimältä jalan alla, on helppohoitoinen, lähes saumaton ja kaiken lisäksi edullinen.

 

Tutustu Upofloor-asuntomattoihin

Elegantti kalanruotokuviolattia on nyt toteutettavissa myös asuntomatolla. Kuvassa Woodland Sintra 585 –matto.Elegantti kalanruotokuviolattia on nyt toteutettavissa myös asuntomatolla. Kuvassa Woodland Sintra 585 –matto.

Uuden Woodland-asuntomattomalliston kauniit puukuosit

Woodland-mallistossa on useita kauniita puukuoseja. Uutuutena ovat elegantit kalanruotokuvioiset lattiat niin tammen sävyisenä kuin harmaan ja vaalean sävyisenä. Woodland -joustovinyylimattojen PU-lakattu pinta on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Maton paksuus on 2,5 mm; se tuntuu miellyttävältä ja joustavalta jalan alla. Woodland kestää kosteutta, ei elä ilmankosteuden muutoksien mukaan, ja siinä on innovatiivinen liukastumista ehkäisevä pinta. Se on siksi ihanteellinen lattiaratkaisu esim. keittiöihin ja eteistiloihin. Woodland-matolla on kotikäytössä 10 vuoden takuu.

Uudet jännittävät asuntomatot

Uudet Space-It Up ja Surfaces -matot on värikkäämpi valinta kodin lattiaksi. Matot ovat helposti siivottavia ja uudenlaisia vaihtoehtoja kodin kuiviin tiloihin. Lattian hoidoksi riittää imurointi ja pyyhkiminen kostealla.

Space-It Up –mallistossa on kiehtovia uutuusmattoja. Kuvassa kuosit Science, Clouds ja Moonrock.Space-It Up –mallistossa on kiehtovia uutuusmattoja. Kuvassa kuosit Science, Clouds ja Moonrock.
Uudessa Sufaces Grass –joustovinyylimatossa on kesäisen vihreä nurmikkokuosi.Uudessa Sufaces Grass –joustovinyylimatossa on kesäisen vihreä nurmikkokuosi.

Upofloorilla on pitkä kokemus lattiapäällysteistä

Lattianpäällysteen valinta on pitkälti makukysymys, mutta ulkonäön lisäksi kannattaa ottaa huomioon monta muutakin seikkaa eri vaihtoehtoja punnittaessa. Tällaisia ovat mm. päällystettävien tilojen luonne ja käyttö, oma vaatimustaso, tuotteen hinta, siivottavuus sekä helppo asennettavuus, mikäli asennus aiotaan tehdä itse. Upofloorilla on yli 60 vuoden kokemus lattianpäällysteistä; monipuolinen valikoima sisältää vaihtoehtoja kodin asuintiloihin: korkealaatuiset laminaatit, kestävät vinyylilankut ja kodikkaat muovimatot.

Lisää vinnylilankkuaiheista sisältöä löydät täältä

 
Julkaistu
3.4.2017