• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli esittelee Talvitulilla uuden Suomi 100 –talomalliston

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 05.01.2017
20171_47982.jpg

Kastellin Talvitulet

Kastelli avaa uuden rakennusvuoden jälleen Talvitulien merkeissä. Juhlavuoden Talvitulet roihuavat sen talonäytöksissä, myyntikonttoreissa sekä kotisivuilla 7.1.-28.2. välisenä aikana.

Juhlavuoden Talvitulilla on ensiesittelyssä Kastellin uusi, Suomi 100 -juhlavuoden talomallisto Ready. Malliston taloissa on jo valmiina suomalaisten rakentajaperheiden suosituimmat toiveet, joten talot ovat nimensä mukaisesti valmiita valittavaksi. Ready on unelmavalinta suomalaiselle rakentajalle, joka haluaa olla varma valinnoistaan ja kodin hyvästä jälleenmyyntiarvosta.

Talvitulien aikana Kastelli järjestää myös yli 100 talonäytöstä eri puolilla Suomea. Näytöksissä voi tutustua tarkemmin Kastelli-kodin laatuun ja inspiroitua oman uuden kodin suunnittelussa. Kastelli jakaa näytöksissä myös sen uusinta talokirjaa, joka sisältää yli 100 talomallia sekä vinkkejä rakentamiseen ja sisustamiseen. Talokirjaa voi selata myös Kastellin uusilla kotisivuilla.

Kastelli ilmoittaa, että Talvitulien ajan 100 nopeimmalle talokaupan tekijälle on luvassa hyödyllinen palkinto. Kannattaa käydä lukemassa lisää osoitteessa kastelli.fi/talvitulet.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20078_5978.jpg
TERCA -tiilikoti
Wienerbergerin tiilet ja rakenneratkaisut ovat näyttävästi esillä Hämeenlinnan asuntomessuilla, sillä Wienerberger on mukana messuilla kahdella kohteella. Wienerbergerin kohteet ovat kohde numero 27, Terca -tiilikoti sekä kohde numero 44, Talo Wienerberger. Molemmissa kohteissa talon runko on tiili-villa-tiili tyyppinen ulkoseinäratkaisu, jossa runko on muurattu ohutsaumamuurausmenetelmällä Terca –runkotiilistä.Terca -tiilikoti, kohde 27Talo Wienerberger, kohde 44
20189_54821.jpg
Jokaiseen elämänvaiheeseen sopiva koti
Kastellin talovalikoimasta löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja eri tyylisiä talomalleja moneen eri elämänvaiheeseen. Kaikki talomallit ovat saatavilla joko esitetyllä pohjaratkaisulla tai muunneltunsa sellaiseksi kuin sinä itse haluat valitsit sitten 1-, 1½- tai 2-kerroksisen ratkaisun.1-kerrosratkaisut1½-kerrosratkaisut2-kerrosratkaisutTilaa Kastelli-taloesite
20139_36186.jpg
Edistyksellisin ja kestävin suomalainen betonikattotiili
Betoni on varsinkin katoille luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Betonikattotiilet ovat erittäin mittatarkkoija ja niiden asentaminen on helppoa. Monierilta löytyy jokaiseen taloon sopiva värivaihtoehto laajasta valikoimasta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton