Kastelli esittelee Talvitulilla uuden Suomi 100 –talomalliston

Kastellin TalvituletKastellin Talvitulet

Kastelli avaa uuden rakennusvuoden jälleen Talvitulien merkeissä. Juhlavuoden Talvitulet roihuavat sen talonäytöksissä, myyntikonttoreissa sekä kotisivuilla 7.1.-28.2. välisenä aikana.

Juhlavuoden Talvitulilla on ensiesittelyssä Kastellin uusi, Suomi 100 -juhlavuoden talomallisto Ready. Malliston taloissa on jo valmiina suomalaisten rakentajaperheiden suosituimmat toiveet, joten talot ovat nimensä mukaisesti valmiita valittavaksi. Ready on unelmavalinta suomalaiselle rakentajalle, joka haluaa olla varma valinnoistaan ja kodin hyvästä jälleenmyyntiarvosta.

Talvitulien aikana Kastelli järjestää myös yli 100 talonäytöstä eri puolilla Suomea. Näytöksissä voi tutustua tarkemmin Kastelli-kodin laatuun ja inspiroitua oman uuden kodin suunnittelussa. Kastelli jakaa näytöksissä myös sen uusinta talokirjaa, joka sisältää yli 100 talomallia sekä vinkkejä rakentamiseen ja sisustamiseen. Talokirjaa voi selata myös Kastellin uusilla kotisivuilla.

Kastelli ilmoittaa, että Talvitulien ajan 100 nopeimmalle talokaupan tekijälle on luvassa hyödyllinen palkinto. Kannattaa käydä lukemassa lisää osoitteessa kastelli.fi/talvitulet.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon
Tilaa Kastelli-taloesite
Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

 
Julkaistu
9.1.2017