Miten sinä haluat rakentaa kotisi?

Hyvällä ammattitaidolla suunniteltu ja rakennettu koti kestää elämää ja säilyttää arvonsa pitkään. Mistä kannattaa omasta kodista haaveilevan lähteä liikkeelle? – Ihan aluksi on hyvä miettiä, kuinka valmiiksi toimitettuna kotisi haluat. Haluatko itse osallistua jo varsinaiseen rakentamiseen, päästä sisustamaan lähes valmis koti vai saada kaiken valmiina ja viimeisteltynä?

Kodin suunnittelu lähtee liikkeelle unelmista ja toiveista.Kodin suunnittelu lähtee liikkeelle unelmista ja toiveista.

Muuttovalmis Jukkatalo – helppo tapa rakentaa

Muuttovalmis Jukkatalo on erinomainen ratkaisu kiireiselle ihmiselle. Vaikka puhutaankin Muuttovalmis talosta, se ei tarkoita välttämättä mallistotaloa, ellet itse niin halua. Jukkatalo haluaa, että saat yksilöllisen kodin, jossa sinä ja perheesi viihdytte.

Rakennusprojektissa säästyy aikaa, kun rakentaminen hoituu osaavien ja ammattitaitoisten tekijöiden voimin. Muuttovalmiin talon rakennusaika on noin 9 kuukautta. Muuttovalmiskodin ostajalle kuuluu kauppaan myös sisustuspalvelu, joten sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta ja sisustamisesta yhtään mitään – voit nauttia valmiista lopputuloksesta.

Haluan sisustaa itse

Kotinsa itse sisustavalle Jukkatalo rakentaa kodin viimeistä pintaa vaille valmiiksi. Lopullinen kodin ilme ja värimaailma sisustuselementteineen jää sinun mietittäväksesi. Kenelle tällainen Jukan Sisusta itse -talo soveltuu? – Ihmiselle joka on kätevä käsistään ja innostunut sisustamisesta.

Kaikki kodin pintamateriaalit ovat vapaasti valittavissa ja toteutettavissa juuri sinun mielesi mukaiseksi. Tiesitkö, että osallistuminen kodin viimeistelyyn voi keventää myös rakennusbudjettia samalla työmäärän pysyessä kohtuudessa. Raskaimmat työt on tehty puolestasi, huolehdit vain viimeistelystä.

Ihmiselle joka on kätevä käsistään ja innostunut sisustamisesta.Ihmiselle joka on kätevä käsistään ja innostunut sisustamisesta.

Laadukas ja nopea vaihtoehto – ihmiselle joka haluaa tehdä myös itse

Kodin suunnittelu lähtee liikkeelle unelmista ja toiveista. Valmiit kohteet sekä talokirjat tarjoavat vaihtoehtoja erilaisista kokonaisuuksista. Omat toiveet sekä käytännön tarpeet huomioiden Jukkamyyjä laatii kodistanne luonnoksen sekä tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisestä alkaa varsinainen projekti.

Yhdessä laadittu suunnitelma muokataan rakennuslupaa varten tarvittaviksi virallisiksi piirustuksiksi ja toimitetaan teille. Hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa sisustuksen suunnittelu sekä talotekniikan miettiminen aloittaa myös jo projektin tässä vaiheessa.

Jukkapaketin valinneen tehtäviin kuuluu huolehtia tontin raivaus sekä tontin saattaminen siihen kuntoon, että talopaketti voidaan toimittaa ja asentaa paikoilleen. Pintamaat tulee olla poistettuna, murskeet, salaojat sekä sadevesiviemärit laitettuna. Myös talon perustukset tulee olla valmiina tarvittavine työvaiheineen. Tämän kokonaisuuden pystyt teettämään ammattitaitoisella urakoitsijalla, voit kysyä suosituksia vaikka omalta Jukkamyyjältäsi.

750-E101-12_js

Itse talopaketin elementit valmistetaan Pyhännällä, Jukkatalon tehtaalla, kuivissa sisätiloissa. Elementtien rakenteet eivät pääse kastumaan missään vaiheessa. Elementit asennetaan paikoilleen ja talo saatetaan säältä suojaan jopa päivässä, siihen valmiusasteeseen, joka on ennalta sovittu (ruodeasennus, vesikattoasennus tai ulkoa puuvalmis). Etuna Jukkapaketissa on rakentamisajan lyhyys verrattuna pitkästä tavarasta rakentamiseen ja on omatoimirakentamista huomattavasti helpompi vaihtoehto.

Elementtiasennuksen jälkeen pääsette rakentamaan omaan tahtiin. Käytössäsi on Jukkatalon laaja kumppaniverkosto, joten rakentamisen tässäkään vaiheessa et jää yksin. Budjettiin pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Rakentaminen voidaan tehdä rauhassa ilman että ulkona vallitseva sää haittaa rakentamisen etenemistä. Nyt koti on valmis ottamaan vastaan uudet asukkaat!

Jukkatalo – pitkä historia suomalaisia koteja

Jukkatalot Oy on valmistanut Jukkataloja jo vuodesta 1968 lähtien. Laajasta valikoimasta löytyy useita valmiita talomalleja, lisäksi palvelu kattaa myös eri valmiusasteen kodit kuin myös kaluste- ja sisustussuunnittelun. Jukkatalo on valittu seitsemän kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi.
 
Julkaistu
2.1.2017