WC-tilan kasvojenkohotus valmis

WC-tila ennen ja jälkeen muutoksen.WC-tila ennen ja jälkeen muutoksen.

Paljon käteviä yksityiskohtia

Remontin valmistuttua on kyllä pakko todeta, että onneksi ei löytynyt sopivan kokoista peilikaappia. Vaikka vanhat kalusteet olisivat varmasti kestäneet vielä vuosia tai jopa vuosikymmeniä, onhan se piristävää saada jotain uutta ja jo lyhyessä käytössä on havaittu myös käytännön hyötyä.

Säilytystilaa tuli lisää ja se on entistä selkeämpää. Tavaroiden löytäminen on helpompaa uusien kalusteiden ominaisuuksien myötä.

Lopputulokseen ollaan tyytyväisiä. Laadukkailla kalusteilla on toki hintansa, mutta samalla selvittiin vähällä vaivalla ja muilla kuluilla.Lopputulokseen ollaan tyytyväisiä. Laadukkailla kalusteilla on toki hintansa, mutta samalla selvittiin vähällä vaivalla ja muilla kuluilla.

Kaksi erillistä valaisinta peilikaapissa on myös hyvä ratkaisu. Katkaisijasta syttyvä alempi led-valo riittää hyvin, kun wc:ssä vain pistäytyy. Ja samalla lisävalo on aivan kädenulottuvilla kaapin alta kytkettävissä. Jos haluaa nähdä itsensä paremmin.

Peilikaapin pelijakoon ollaan tyytyväisiä. Ovisauma ei enää ole keskellä peiliä. Led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Ylempi valo syttyy sensorilla.Peilikaapin pelijakoon ollaan tyytyväisiä. Ovisauma ei enää ole keskellä peiliä. Led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Ylempi valo syttyy sensorilla.

Miesnäkökulmastakin on pakko todeta, että onhan se parempi, ettei peiliä halkaise ovisauma. Sen huomasi jo ensimmäisellä parranajokerralla. Tiedä sitten, paljonko se vaikuttaa esimerkiksi meikkaukseen. Pikaiseen ripsivärin sipaisuun tuntuu riittävän myös korkean peilikaapin sisäpeili, etenkin kun kaapin sisällä olevan lokeron voi avata laskutasoksi ja mikä parasta samaan aikaan voi tasoaltaan ääressä pestä vaikka hampaansa.

Peilikaapin alla on sensoriohjattu katkaisija, josta käden kosketuksella saa yläosan led-valon päälle.Peilikaapin alla on sensoriohjattu katkaisija, josta käden kosketuksella saa yläosan led-valon päälle.
Korkean peilikaapin sisällä on myös peili ja kaapissa olevan lokeron voi avata laskutilaksi.Korkean peilikaapin sisällä on myös peili ja kaapissa olevan lokeron voi avata laskutilaksi.
Laatikko avautuu kokonaisuudessaan. Ylälaatikossa on kätevä lokerikko.Laatikko avautuu kokonaisuudessaan. Ylälaatikossa on kätevä lokerikko.

WC-tilassa siisteys tai siistinä pitämisen helppous on myös huomionarvoinen asia. Smart-lasite helpottaa siivousta. Rimfree WC-istuin on iysessään hygieninen ratkaisu. Fresh WC. Raikastaa wc:n automaattisesti ja tekee siivouksesta sekä kalkin ja saostumien poistosta helpompaa.
 

 

Rimfree-wc on hygieeninen, siinä ei ole huuhtelukaulusta. Kansi on nostettavissa irti. Soft close estää kannen kolahtelut.Rimfree-wc on hygieeninen, siinä ei ole huuhtelukaulusta. Kansi on nostettavissa irti. Soft close estää kannen kolahtelut.
Sekä WC-istuimessa että tasoaltaassa on Smart-lasite ja täysin sileä pinta.Sekä WC-istuimessa että tasoaltaassa on Smart-lasite ja täysin sileä pinta.

Katso myös muut osat:

1. WC-tilan kasvojenkohotus

2. Valitut IDO-kylpyhuonekalusteet

3. WC-tilan kasvojenkohotus valmis


 
Julkaistu
19.12.2016