Kesäkeittiössä valmistat herkut helposti

Kesäkeittiössä valmistat monipuolisesti herkkuja haluamallasi valmistustavalla. Kesäkeittiössä voit esim. grillata, paistaa, savustaa, pariloida tai keittää. Kaikki samassa Kesäkeittiössä! Muurikalta löytyy laaja kattaus välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Kesäkeittiökonsepti on yksilöllisesti täydennettävissä, monipuolinen ruoanlaiton keskus, jolla teet pihalla tai terassilla melkein mitä tahansa.

Kaikki herkut samassa Kesäkeittiössä

Kesäkeittiössä on kaksi vakiokokoonpanoa, Kesäkeittiö kaasu ja sähkö. Molemmissa tulee vakiona Kesäkeittiövaunu Basic, Muurikkapannu ja joko Kaasupoltin tai Sähkögrilli. Kesäkeittiö Kaasussa lämmönlähteenä on Kaasupoltin, Kesäkeittiö Sähkössä Sähkögrilli.

Kesäkeittiötä voi täydentää tarpeiden mukaan erilaisilla lisävarusteille, esim. wokkipannuilla, parilapannulla, paellapannuilla tai vaikkapa savustusastialla. Myös lämmönlähteitä voi lisätä ja vaihtaa.

Kesäkeittiö sähkö on vaivaton ja monikäyttöinen.Kesäkeittiö sähkö on vaivaton ja monikäyttöinen.

Kesäkeittiö kaasu on nopea, monipuolinen ja siisti

Kesäkeittiön kaasupoltin kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Muurikka-pannulla teet kätevästi kesäherkkuja isommallekin porukalle. Saatavilla kaksi versiota: Kesäkeittiö KAASU sekä suurempi Kesäkeittiö KAASU MAXI.

Kesäkeittiö kaasulla valmistat herkkuja nopeasti, monipuolisesti ja siististi.Kesäkeittiö kaasulla valmistat herkkuja nopeasti, monipuolisesti ja siististi.

Kesäkeittiö sähkö on vaivaton ja monikäyttöinen

Kesäkeittiön Sähkögrilli on tasalämpöisen kuuma hetkessä ja tarkasti säädettävänä sopii kaikenlaiselle grillattavalle. Kesäkeittiö Sähkön vakiokokoonpanoon kuuluu Sähkögrilli teräskannella, Kesäkeittiövaunu Basic ja Muurikkapannu 48 cm. Grillin puhdistamista helpottamaan on kehitetty kertakäyttöinen, vaihdettava alumiinifoliosta tehty suoja-astia grillin pohjalle. Ritilällä grillatessa kannattaa käyttää kantta, näin saadaan maksimoitua lämpötehot.

 
Julkaistu
12.6.2017