Leca® perustuslaskurilla harkkoperustukselle hinta tai menekki

Perustuksen tehtävä on rakennuksen kuormien siirtäminen maapohjalle sekä maaperän ja maahan valuvien pintavesien pääsyn estäminen rakenteisiin. Maaperätutkimus on kuitenkin hyvä tehdä aina. Sillä varmistetaan rakennukselle oikeantyyppinen perustus. Mikäli maaperä ei ole kantava, joudutaan tekemään paaluperustus tai massan vaihto. Rinnetontilla tai louhittavalla tontilla voi tulla kysymykseen myös kellarillinen ratkaisu.

Leca® -harkkoperustus maanvaraisella alapohjalla ja Leca-soraeristykselläLeca® -harkkoperustus maanvaraisella alapohjalla ja Leca-soraeristyksellä
Leca® -harkkoperustus maanvaraisella alapohjalla ja puurungollaLeca® -harkkoperustus maanvaraisella alapohjalla ja puurungolla

Laske määrät Leca®-perustuslaskurilla

Kun perustussuunnittelu on tehty ja perustustavaksi on valikoitunut Leca®-perustukset, harkkojen määrän sekä kustannukset voi Leca®-perustuslaskurilla lähettää suoraan alueellasi toimivaan rauta- tai rakennustarvikeliikkeeseen, josta saat tarkan hinnan.

Laskuri on helppokäyttöinen: siihen syötetään suoraan piirustuksista perustusvaihtoehto, ulkoseinän perustuksen piiri ja nurkkien määrä, väliseinäperustuksen pituus ja nurkkien määrä, pilareiden määrä sekä yhteispituus. Vielä valitaan onko perustuksessa ohutrappaus vai ei. Kaikki tiedot löytyvät piirustuksista.

Leca® perustuslaskuriin saa syötettyä perustuksen mitat helposti suoraan suunnittelijan piirustuksesta.Leca® perustuslaskuriin saa syötettyä perustuksen mitat helposti suoraan suunnittelijan piirustuksesta.
 
Julkaistu
7.1.2019