Puupellettiä osamaksulla verkosta

Lämmitysjärjestelmästä riippumatta kylmässä pohjolassa lämmittämisestä aiheutuu merkittäviä kustannuksia. Pellettilämmitys on edullisempaa kuin perinteinen öljy- tai sähkölämmitys, mutta useamman tonnin pellettitilauskin voi aiheuttaa stressiä.

Nyt pelletin käyttäjille on kuitenkin auennut entistä monipuolisemmat mahdollisuudet tilata pellettiä. Vapon paremman palvelun pellettiä myydään myyntipalvelussa ja verkkokaupassa. Asiakas saa valita mieleisensä toimitustavan, toimitusajankohdan sekä maksutavan. Tilatessa voi ilmoittaa saako siilon täyttää huippuunsa vaikka ei olisi itse vastaanottamassa tilausta. Verkkokaupassa pelletin voi maksaa verkkopankilla, laskulla ja tietysti osamaksulla, jolloin asiakas päättää itse myös maksuerien koosta ja määrästä.

Vapon kotitalouksien lämmitykseen tarjoama puupelletti on uusiutuvaa ja suomalaista biopolttoainetta. Pelletti on tasalaatuista polttoainetta, jonka käsittely on helppoa. Kuutiosta puupellettiä saadaan yli kolme kertaa enemmän energiaa kuin kuutiosta klapeja tai haketta.

Pelletit toimitetaan kaikkialle Suomeen

Hanki edullisesti ja vaivattomasti pellettiä lämmitykseen ja kuivikkeeksi. Vapolta saat irtopelletit ja pakatut pelletit kotiinkuljetuksella koko Suomeen.

  • Tilaa nyt, valitse toimitusajankohta myöhemmäksi
  • Valitse mieleisesi toimitustapa ja koko. Minimitilaus vain 3 tonnia.
  • Maksa verkossa, osamaksulla tai laskulla
  • Jäikö jokin mietityttämään? Myyntipalvelu auttaa kaikessa huolissa.

 

Katso hinnat ja tilaa verkkokaupasta >>

 

Tilaus on sisällä, mitä seuraavaksi?

Odota huoletta – saat vielä toisen tilausvahvistuksen, kun myyntipalvelu on käsitellyt tilauksen. Samalle alueelle tilatut tilaukset järjestellään samaan kyytiin. Sinuun ollaan yhteydessä päivää ennen toimitusta, jotta voit varautua pellettitoimitukseen. Varmistamme samalla ollaanko meitä vastassa, vai toimitammeko pelletit siiloon itsenäisesti.

Kuinka varaudun itse pelletin toimitukseen?

Varmista, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy. Tien on syytä olla 3,5 m leveä ja vapaata ajokorkeutta ainakin 4,5 m. Talvella lumen on hyvä olla aurattu ja tie hiekoitettu. Voit lukea tarkemmat ohjeet ja vaatimukset irtopelletin toimitusehdoista (pdf).

Mitä teen laitteistolleni?

Huolehdi, että pellettivarastossasi tai siilossasi on riittävästi tilaa tilaamallesi määrälle pellettiä. Pellettivarasto tai siilo tulisi siivota ennen jokaista toimitusta. Silloin kerääntynyt hienoaines ei pääse tukkimaan lämmityslaitteistoasi ja pidentää laitteistosi käyttöikää.

 

Klikkaa verkkokauppaan >>


 
Julkaistu
5.12.2016