Unelmien kivitalo on juuri sinun näköisesi

Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

kivitalo2

Tiedät mitä tuleva kotisi maksaa

Lammi-Kivitalot on yksilöllisesti suunniteltu vastaamaan asukkaansa tarpeita ja elämäntilannetta. Suunnittelun lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja rakennuskaava, eikä valmis talomallisto. Saat juuri sellaisen talon kuin haluat sinulle sopivalla budjetilla. 

Kerro haaveistasi ja budjetistasi asiantuntevalle myyjällemme! Kustannuslaskurin avulla hän tekee kanssasi alustavan laskelman ja käy läpi nekin asiat, joita et ehkä itse tule ajatelleeksi. Näet heti, miten budjettisi ja toiveesi käyvät yksiin ja voit valinnoillasi vaikuttaa loppusummaan kaikissa vaiheissa.

Teknisesti Lammi-Kivitalot edustaa hyvää rakentamistapaa ja kaikki valitut rakenteet tai tuoteosat edustavat rakennustekniikaltaan nykypäivän korkeinta osaamista. Kaikelle sille, mitä sidomme tarjoukseen, annamme hintatakuun sekä sitovan toimitusaikataulun. Näin tiedät tarkoin, mitä tarjouksemme sisältää ja mikä jää omalle vastuullesi.

Huolehdimme sinusta koko rakennusprojektisi ajan emmekä jätä sinua yksin talosi valmistuttuakaan. Palvelemme koko prosessisi ajan siinä mittakaavassa kuin haluat - urakoitsijoiden kilpailuttamisesta alkaen. Omatoimirakentajaakaan ei jätetä yksin materiaalien saavuttua tontille, vaan Lammi-Kivitalot ja yhteistyökumppanit tarjoavat tukea, apua ja neuvojaan koko rakennusprosessisi ajan.

Kaikki tarvittava tieto samassa paikassa

Saat meiltä verkossa toimivan Oma Projekti -palvelun käyttöösi, josta löydät selkeät ja kattavat toimintaohjeet eri materiaalien tilauksiin, toimituksiin ja varastointiin liittyen, sekä kaikkien tärkeimpien materiaalien työohjeet.

Oma projekti -sivulta löytyy mm. dokumenttimappi, rakennuspäiväkirja, huoltokirja, kaikki tarvittavat yhteystiedot sekä Lammi-Kivitalojen kautta hankittujen tuotteiden laatusertifikaatit. Näitä talon valmistumisen jälkeen hyödynnettäviä materiaaleja voidaan tarvita esimerkiksi rakennustarkastuksen yhteydessä tai taloa myytäessä.
  
Projektin yhteystiedot
Tiedot kaikista projektissa mukana olevista toimijoista, kootusti yhdessä paikassa ja aina saatavilla siellä missä on verkkoyhteys.
  
Projektimappi  
Yhdessä paikassa helposti saatavilla kaikki projektin dokumentit kuten sopimukset, tuotehyväksyntädokumentit, lupalomakkeet, piirustukset jne.
  
Päiväkirja
Voit pitää päiväkirjaa rakennusprojektista vain omaksi iloksesi ja tuntemustesi tallentamiseksi –  tai jaettavaksi muiden kanssa! Lisää tänne kuvia ja tarinoita projektin vaiheista.
Päiväkirja helpottaa projektinhallintaa ja antaa halutessasi myös ulkopuolisille mahdollisuuden osallistua projektiin; lukea päiväkirjaa, kommentoida tai syöttää tietoja.

Jätä yhteydenottopyyntö Lammi-Kivitaloille


sisaankaynti
 
Julkaistu
5.12.2016