Tyylikkäät huvilat Villa Glass ja Kalliosaari

Laadukkaissa hirsihuviloissa yhdistyvät aito puu, nykyaikaisuus, tyylikkyys, puun terveellisyys, mukava vapaa-ajanasuminen sekä suomalaiseen maisemaan sopiva arkkitehtuuri. Moderni hirsihuvila tai perinteinen hirsimökki, sauna tai saunatupa, aitta tai piharakennus, näissä kaikissa on Kontio parhaimmillaan.

Tilaa Kontion esitteitä veloituksetta!

Kontio Kalliosaari 100.Kontio Kalliosaari 100.

Villa Glass - perinteen innoittama, nykypäivän muovaama

Perinteiseen suomalaiseen maisemaan on kuulunut rakennukset ikkunaristikoineen ja jyrkkine harjakattoineen. Entisaikojen rakennusten inspiroimana Kontio halusi luoda uuden, tämän päivän mallin. Syntyi Villa Glass. Vaikka muotokieli ammentaakin menneestä, selkeälinjainen ja vähäeleinen rakennus elää vahvasti tässä ajassa.

Suuret lasipinnat keventävät ryhdikkään rakennuksen olemusta. Lisäksi ikkunat lisäävät tilan tuntua ja tuovat ympäröivän luonnon lähemmäksi. Huolitellut yksityiskohdat ja harkitut tilaratkaisut tekevät rakennuksesta laadukkaan ja jopa ylellisen. Villa Glass sopii päämökiksi rannalle tai vierasrakennukseksi vanhan maalaistalon pihapiiriin. Villa Glass muuntuu helposti eri tyyleihin.

Kontio Villa Glass 50.Kontio Villa Glass 50.

Mikäli et löydä sopivaa pohjaratkaisua olemassa olevista Villa Glass malleista, voit tutustua Glass House malliston pohjaratkaisuihin. Ne muuntuvat helposti Villa Glass malleille. Voit myös ideoida oman ratkaisusi yhdessä lähimmän Kontio-myyjän kanssa.

Kontio Villa Glass 25.Kontio Villa Glass 25.

Tyylikäs Kontio Kalliosaari

Tyylikkäässä Kontio Kalliosaaressa avaran oleskelutilan suuret maisemaikkunat antavat runsaasti valoa sisätiloihin, mutta mahdollistavat myös ympäröivän luonnon katselemisen parhaalla mahdollisella tavalla niin sohvalta käsin kuin ruokaillessakin. Selkeät pohjaratkaisut, tehokas tilankäyttö sekä harkittu väljyys lisäävät viihtyisyyttä näissä olemukseltaan hillityissä vapaa-ajan rakennuksissa, jotka sopivat hyvin suomalaiseen maisemaan. Iso kuisti houkuttelee rentoutumaan ulkoilmaan.

Kontio Kalliosaari 66.Kontio Kalliosaari 66.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
18.12.2017